Overnachten, Spa & Sauna

Wellness herfstbreak in Mayrhofen, ontspan in de bergen!

8 augustus 2022
Herfstvakantie ZillergrundRock Oostenrijk

Wil je na die heerlijke zomer in Nederland ontspannen tijdens een wellness herfstbreak in de bergen? Ontdek dit bijzondere wellness hotel voor een wellness herfstvakantie in Mayrhofen bij ZillergrundRock in het Zillertal in Oostenrijk.

 

Wellness herfstvakantie in Mayrhofen bij ZillergrundRock

 

Een wellness herfstbreak in de bergen. Opladen in de natuur, nagenieten van een mooie zomer en even de tijd nemen voor jezelf voor de koude wintermaanden hun intrede doen.

 

In de Oostenrijkse bergen van het Zillertal is de herfst een van de mooiste periodes van het jaar om je actief te ontspannen. Gedurende de dag is het niet meer zo warm en de avonden en nachten zijn aangenaam verfrissend.

 

De luchten zijn kristalhelder en het uitzicht op de vallei en de omringende bergen lijkt eindeloos. De natuur toont een laatste keer haar volle kleurenpracht voor de winter begint. Een wellness herfstvakantie in Mayrhofen bij ZillergrundRock verleidt je om in de herfst een adempauze te nemen, waarbij alles draait om stijlvol genieten.

 

Nazomer feelings wellness special:
In de periode van 3 tot en met 24 september 2022, bij een verblijf van 7 nachten vanaf €1150,-, ontvang je een waardebon á €50,- p.p. voor een behandeling in de SkySpa!

 

 

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Deze locatie heeft een van de top sauna’s met uitzicht in Mayrhofen.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 40 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellness herfstvakantie in Mayrhofen bij ZillergrundRock

Nazomer feelings in onvergetelijke SkySpa & NatureSpa

 

Voldoende ontspanning, dat is wat je lichaam en geest nodig heeft! En waar kan je daar het beste de tijd voor nemen? Juist, tijdens een wellness vakantie middenin de natuur.

 

Hou jij ervan om in bijzondere wellness hotels te overnachten, unieke wellness belevenissen te ervaren en zwem jij graag op hoog niveau? Ontdek dan de bijzondere en luxe SkySpa en NatureSpa van het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen in het Zillertal in Oostenrijk.

 

Tijdens een wellness herfstvakantie in Mayrhofen kan je in het ZillergrundRock baantjes trekken in de SkyPool. De SkyPool is verdeeld over twee niveaus en beiden zijn maar liefst 25 meter lang. Vanuit het rooftop zwembad heb je echt het gevoel alsof je de natuur tegemoet zwemt.

 

Na een wandeling door de bergen kan je je spieren ontspannen in de panorama sauna en ongestoord verder genieten van het geweldige uitzicht op het Zillertal. Dit is met recht een prachtige sauna met uitzicht te noemen! Afkoelen kan op de koele avonden op het Alpin Rock terras!

 

De SkySpa en de NatureSpa beslaan in totaal 3000 m2 aan wellness oppervlakte. Dat betekent dat je hier minimaal een paar dagen moet verblijven tijdens je wellness herfstbreak om alles te kunnen ontdekken en daadwerkelijk herboren huiswaarts te keren.

 

Wellness herfstvakantie in Mayrhofen bij ZillergrundRock

Wellness food met fijnproeverservaring in Rocky 7

 

Frisse en gezonde berglucht opsnuiven, je lichaam elke dag voldoende bewegen en ook jezelf inwendig verwennen, alles is mogelijk tijdens een wellness herfstvakantie in Mayrhofen bij het ZillergrundRock.

 

Het is dit Luxury Mountain Resort gelukt om een van de grote culinaire kunstenaars van Oostenrijk te verleiden om naar Mayrhofen te komen om de gasten van het restaurant “Rocky 7” te verwennen met gastronomische lekkernijen. Laat je verrassen door de culinaire creaties van top chef Alexander Hönigsberger die is gewaardeerd met meerdere Gault&Millau koksmutsjes en falstaff vorkjes.

 

Leuk restaurant Mayrhofen

 

Actief en ontspannen tijdens een
wellness herfstvakantie in Mayrhofen bij ZillergrundRock in het Zillertal in Oostenrijk! 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots