Wellness at home, thuis ontspannen (Photo; QC Terme Torino)

Wellness @ Home, veel tips voor thuis ontspannen

Genieten van wellness at home, dat doe je met al deze tips voor thuis ontspannen! Ergens naar toe gaan is fijn voor een relax moment maar het is ook belangrijk dat je huis zo is ingericht dat je thuis van een ontspannen moment kan genieten.

Wellness @ home, thuis ontspannen

Na een drukke dag thuis komen in een zen huis! Of na een dagje sauna nog even nagenieten in je eigen wellness bubbel. Of je hebt zin om even helemaal tot rust te komen, te ontspannen en te relaxen en geen zin om de deur uit te gaan. Er zijn genoeg mogelijkheden om ook thuis te genieten van je eigen wellness moment.

Creëer rust in je woonkamer, richt een fijn wellness hoekje in met bijvoorbeeld een relaxfauteuil of een hangstoel, tover je badkamer om tot een spa en richt je slaapkamer zo in dat je er echt tot rust kan komen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Wellness @ home inspiratieboek 

Ga languit op de bank liggen en blader door de inspiratie tips en lees de goede tips in het boek Wellness @ HomeWellness @ home laat met praktische tips zien hoe jij je eigen huis kan omtoveren in een wellnesscentrum. Je dagelijkse douche verander je in een verwenmoment, het badderen wordt een ritueel en een masseur heb je niet nodig voor het ontspannen van pijnlijke spieren.

Het boek is handig ingedeeld naargelang de tijd die je hebt, van 5 minuten tot een halve dag. Daarbij wordt nuttige informatie gegeven zoals; “hoe voorkom je dat douchen je huid uitdroogt en hoe krijg je gezonde voeten?” In het tweede deel van het boek ontdek je hoe je elkaar kan verwennen en hoe je samen kan relaxen. Of je nu met je partner samenwoont of dat je een avond met vriendinnen doorbrengt.

Het boek is bijna een werkboek met leuke doe-tips om je eigen huis wellness proof te maken. Met dit boek kan je echt genieten terwijl je languit op de bank ligt of in bad dobbert tijdens je eerste wellness @ home moment.

Het boek Wellness @ home’ is onder andere te bestellen bij Bol.com.

Wellness@Home

Creëer rust in je woonkamer

Hoe fijn zou het zijn als je gewoon thuis kan ontspannen in je woonkamer. Helaas kan niet iedereen de rust vinden om thuis te ontspannen. Een ieder heeft zo zijn eigen redenen waarom het niet lukt maar wellicht heb je wat aan onze tips voor meer rust creëren in je woonkamer.

Probeer je huis in elk geval zo in te richten dat je een rustige basis hebt en alles opgeruimd is. Heb je veel spullen? Kies dan voor strakke ladekasten waarin je de spullen kan opbergen. Wist je dat je met een goed lichtplan al heel van kan doen aan de sfeer in huis. Neem de tijd om alle mogelijkheden van mooie sfeerverlichting te ontdekken die bij kan dragen aan een goede balans in je interieur.

En kijk eens goed naar je meubelen. Ben je blij met je bank en zit die lekker? Heb je ruimte in je huis om een relaxhoek in te richten met bijvoorbeeld een mooie relaxfauteuil. Of denk eens aan een hangstoel in huis. Veel mensen kiezen voor een hangstoel in de tuin of op het balkon maar je kan een mooie hangstoel ook aan het plafond bevestigen. Heb je een minimalistisch design in huis dan kan een houten hangstoel, of eigenlijk een loungestoel ook een aanwinst zijn. Heb je een aanbouw aan je woonkamer of een overkapping in de tuin dan past die daar ook goed.

En zorg voor groen in huis! Dat stimuleert je hersenen om minder cortisol aan te maken en dat betekent minder stresshormonen in je lichaam. Bonsai, Ficus Ginseng en Lucky Bamboo zijn planten waar je helemaal zen van wordt.

Houten hangstoel Hangmatwereld

Tover je badkamer om tot spa

Breng jij het ook het liefste úren door in de badkamer? Zet een rustgevend muziekje op en ga uitgebreid douchen of badderen.  Smeer jezelf in met de fijnste verzorgingsproducten en daarna nagenieten in je eigen luxe badjas.

  1. Droom weg in deze luxe badjas voor dames.
  2. Tips om je badkamer wellness proof te maken.
  3. Zelf kleimaskers maken met witte en groene klei doe je zo.
badjas van katoen

Heb jij nog meer wellness @ home tips?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons