Overnachten, Spa & Sauna

Romantiek in Zuid-Tirol bij AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra

14 augustus 2023
Wellness hotel AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol

Wil je samen genieten van een romantische wellnessvakantie in de sneeuw? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een vakantie in het wellness hotel AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol. Wij dromen al weg bij het zien van de foto’s!

 

Wellness hotel AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol

 

Neem de tijd voor elkaar tijdens een romantische vakantie in de sneeuw waar je samen de Pure.Alpine.Lifestyle. kan beleven! Er staat je een exclusieve spa-ervaring te wachten in de maar liefst 6000 m2 grote “for adults only“ spa. Een spa van deze grote zie je niet vaak bij een wellness hotel in de bergen. Voor de inrichting van de spa zijn veel natuurlijke materialen uit het dal van het Ahrntal gebruikt.

 

Overdag saampjes door de sneeuw struinen om daarna snel naar je luxe hotelkamer te gaan en je badjas aan te trekken. Met elkaar genieten en wegdromen in de panorama sauna met uitzicht, een beetje afkoelen door baantjes trekken in het zwembad op het dak en in de avond tezamen genieten een romantische avond uit met fine dining en/of het proeven van Zuid-Tiroolse specialiteiten.

 

Willen jullie samen genieten van een extra luxe wellnessvakantie in Zuid-Tirol? Overnacht dan samen in een van de knusse chaletsuites of kamers met privéspa. Check wel even goed voor welke hotelkamer je kiest bij het AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol. Er zijn namelijk kamers met een Finse sauna en hotelkamers met een infraroodsauna. Hier kan je meer lezen over de verschillende soorten sauna’s. Zijn jullie allebei dol op bubbelen? Dan raden wij je aan een van de Penthousesuites te reserveren, daar staat namelijk een whirlpool op het dakterras.

 

Tijdens het spa moment kunnen jullie alvast bedenken hoe je de avond wilt doorbrengen. Gaat de liefde bij jullie door de maag? Dan is het aan te raden om samen te gaan eten in restaurant LUNARIS 1964. Chef-kok Matthias Kirchler heeft meerdere topscores behaald bij Gault Millau en Feinschmecker. Zijn smaakvolle culinaire verrassingen worden gepresenteerd aan jullie tijdens een tien-gangen menu. Het hotel heeft een eigen vinotheek dus voor de wijnliefhebbers is er genoeg keuze qua wijn bij elke gang. Als dit geen fijnproevershotel is! Wat ons betreft een ervaring die je niet mag missen tijdens je verblijf in het wellness hotel AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol.

 

Op de andere avonden tijdens je romantische vakantie in Zuid-Tirol kan je proeven van Zuid-Tiroolse specialiteiten of kiezen voor een van de lichte en gezonde mediterrane gerechten in het andere hotel restaurant.

 

Bekijk de info en de beschikbaarheid van dit hotel;
♥ Ontdek hier al onze wellness reistips voor Zuid-Tirol

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Wellness hotel AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol

 

Dromen jullie samen al weg van een romantische wellnessvakantie
in wellness hotel  AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots