Wellness hotel in Bad Häring Oostenrijk

“Our Way of Healing” ontdekken bij Hotel Panorama Royal in Bad Häring

In 1951 werd er een geneeskrachtige bron gevonden in het Oostenrijkse dorpje Bad Häring. Wil jij ontspannen in de bergen dan zit je goed in een wellness hotel in Bad Häring in Oostenrijk, wacht dacht je van dit mooie Hotel Panorama Royal?

“Our Way of Healing” ontdekken bij wellness hotel in Bad Häring Oostenrijk

Bad Häring ligt hoog boven het Inntal, in het oosten van Tirol en biedt een indrukwekkend uitzicht op de bergen. Dit is de plek waar gastheer Peter Mayer neerstreek nadat hij de wereld was over gereisd. Met de tradities en de Wellness Lifestyle van het verre oosten bedacht hij de filosofie van “Our Way of Healing”. Het doel van zijn wellness hotel in Bad Häring in Oostenrijk is om het lichaam en ziel duurzaam te verrijken van de hotelgasten die er naar toe reizen.

Dat die filosofie aanslaat en gewaardeerd wordt blijkt uit het feit dat Hotel Panorama Royal in Bad Häring inmiddels meerdere malen is bekroond tot een van de beste wellness hotels in Oostenrijk. Zo is het een van de Leading Spa Resorts, is het wellness hotel met twee lelies bekroond door Relax Guide en heeft Connoisseur Circle het wellness hotel in Bad Häring uitgeroepen tot op één na mooiste wellnesshotel van Oostenrijk.

De Wellness Lifestyle is alles omvattend, het gaat niet alleen om de natuurlijke omgeving en de spa faciliteiten, het is ook belangrijk wat je eet en drinkt. Voor de hotelgasten die van culinair genieten houden is dit wellness hotel in Bad Häring er een om op je Wellness Wishlist te plaatsen. Dit hotel heeft namelijk een tweesterrenrestaurant en dat betekent onder andere dat het mogelijk is om hier te genieten van een Gourmet Royal galadiner van acht gangen! Zorg dus dat je uitgerust bent na een dagje in dit heerlijke hotel en genoeg trek hebt. Voor wie hier in de winter of lente wilt genieten van een ontspannen vakantie zijn de winter arrangementen inclusief skipas en gratis shuttle naar de SkiWelt Brixental-Wilder Kaiser een aanrader.

♥ Ontdek hier de herfstarrangementen bij Panorama Royal;
♥ Lees hier meer over het nieuwe Panorama Royal hotel restaurant.


Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness hotel in Bad Häring Oostenrijk

De wellness wereld van 5.500 m2 ontdekken

Neem genoeg vrije dagen op om de wellness wereld van maar liefst 5500 m2 te ontdekken! Je hoeft hier niets maar je kan er van alles met zoveel wellness- en spa faciliteiten. Nieuwe levensenergie op doen kan met het volgen van lessen yoga, Qi gong en het bijwonen van meditaties. Heb je behoefte aan een uitgebreide en persoonlijke wellness behandeling of massage? Dan staan de spa experts van Hotel Panorama Royal in Bad Häring voor je klaar.

De spa experts combineren vakkundig kennis die duizenden jaren oud is met hedendaagse geneeswijzen. Alle verzorgingsproducten zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten en actieve bestanddelen. Samen genieten van een ontspannen wellness vakantie in Oostenrijk, dat kan hier. Houden jullie van complete wellness arrangementen? Neem rechtstreeks contact op met Hotel Panorama Royal in Bad Häring voor meer informatie en het reserveren van de onderstaande wellness arrangementen.

Wellness hotel Panorama Royal

Wil jij “Our Way of Healing” ontdekken bij dit wellness hotel in Bad Häring in Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons