Overnachten

Nieuw ‘well-being concept’ bij The Westin Grand Frankfurt

12 mei 2023
Wellness hotel in Frankfurt, het luxe The Westin Grand Frankfurt

Sleep Well, Eat Well, Move Well, Feel Well, Work Well en Play Well. Dat is het nieuwe ‘well-being concept’ bij The Westin Grand Frankfurt, één van de meest luxe wellness hotels in Frankfurt.

 

Wellness hotel in Frankfurt, The Westin Grand Frankfurt

 

Na een volledige renovatie opent het prestigieuze wellness hotel in Frankfurt opnieuw haar deuren en dat doet The Westin Grand Frankfurt met een nieuw ‘well-being concept’. Hiermee heeft het financiële hart van Europa een van zijn meest prestigieuze hotels terug en met een nieuw design en uniek concept is het hotel niet zomaar een hotel, maar een oase van welzijn in het centrum van Frankfurt. Met het well-being concept richt The Westin Grand Frankfurt zich op de zes pijlers van welzijn:

 

  1. Eat Well,
  2. Feel Well,
  3. Play Well;
  4. Work Well;
  5. Move Well;
  6. Sleep Well.

 

De pijlers combineren de belangrijkste behoeften van hotelgasten en het zijn de leidende principes van het hotelmerk. Na de renovatie wordt dit concept door het hele hotel beleefd en duidelijk voelbaar voor de gast. Zo zorgt het comfortabele Heavenly Bed samen met hoogwaardig textiel, een kussenmenu, lavendelbalsem en tips om in slaap te vallen voor een rustgevende nachtrust. Bijzonder zijn zeker de twee kamers met een Peloton-fiets.

 

Verder past onder het motto Move Well de video-yogasessies, een Westin Workout Fitness Studio en een zogenaamde ‘Running Concierge’. Deze Concierge is een persoonlijke hardlooppartner die gasten helpt de stad te leren kennen en fit te blijven tijdens hun verblijf.

 

Bekijk de beschikbaarheid bij The Westin Grand in Frankfurt

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

The Westin Grand Frankfurt

 

Nieuw kamerconcept bij luxe wellness hotel in Frankfurt

 

Ook alle 372 kamers van The Westin Grand Frankfurt zijn gerenoveerd en hebben een fris design gekregen. Er is alles gedaan om te zorgen voor welzijn in de hotelkamers: de vloeren zijn in natuurlijke kleuren, er is nieuw lichthouten meubilair en wanddecoratie en er is een nieuw verlichtingsconcept.

 

Daarbij zijn de badkamers volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Naast nieuw sanitair bieden ze de Westin Heavenly Shower, een grote inloopdouche met een regendouchekop. Last but not least is het spagedeelte en het fitnesscentrum volledig gerenoveerd. Hier zorgen wellnessbehandelingen, een sauna, een stoombad en een binnenzwembad voor Feel Well-momenten.

 

Bekijk de beschikbaarheid bij The Westin Grand in Frankfurt

 

Wellness hotel Frankfurt

 

Zou jij ook wel eens in dit luxe wellness hotel in Frankfurt willen overnachten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots