Overnachten

Winter wellness op 5000 m2 bij wellness hotel in Serfaus

22 februari 2024
Luxe hotel in Serfaus

Wellnessresidenz Schalber, een wellness hotel in Serfaus dat een zeer compleet aanbod biedt voor gasten die van winter wellness willen genieten tijdens hun vakantie. En wij zeggen wel winter wellness, maar je kan hier uiteraard ook volop ontspannen tijdens andere jaargetijden. Of je nu als koppel reist, met je gezin of met de complete familie, het luxe hotel biedt voor iedereen rust en ontspanning op een goede locatie.

 

Volop ontspanning bij wellness hotel in Serfaus

 

Er valt zoveel te vertellen over de spa- en wellness faciliteiten bij dit wellness hotel in Serfaus. De familie Schalber heeft er dan ook uitgebreide informatie over op de website staan. Het ‘wellness menu’ bestaat uit maar liefst 10 pagina’s op de website, zo kan je achtereenvolgens van het ene naar het andere wellness thema klikken voor meer informatie over:

 

 1. Bad landschap;
 2. Wellness paradijs;
 3. Panorama spa;
 4. Schalber tuin spa;
 5. Wellnesstuin;
 6. Sauna wereld;
 7. Dames spa;
 8. Relax wereld;
 9. Fit & Fun;
 10. Familie spa.

 

Belangrijk om te vermelden is dat kinderen onder de 16 jaar geen toegang hebben tot de spa, wellness en sauna faciliteiten. Voor families en gezinnen met kinderen onder die leeftijdsgrens is er de speciale familie spa. Verderop in dit artikel kan je daar meer over lezen. Daarnaast is het goed om te weten dat de diverse wellness faciliteiten andere openingstijden kunnen hebben. Op de website van Wellnessresidenz Schalber staat altijd de laatste up to date informatie.

 

♥ Bekijk hier de beschikbaarheid van dit wellness hotel

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Hotel met zwembad buiten

 

Wellness plezier speciaal voor families

 

Zoals wij in de introductie van dit artikel al vermelden is er een speciaal gedeelte in het wellness hotel in Serfaus waar gezinnen en families met kinderen wellness plezier kunnen beleven. Een apart gedeelte van het hotel is speciaal ingericht hiervoor zodat kinderen kunnen ravotten en plezier maken, zonder het wellnessplezier van volwassen hotelgasten te verstoren. Bovendien vinden de kinderen hier gelijkgestemden om mee te spelen. Een waar paradijs voor kinderen dus dat bestaat uit de onderstaande faciliteiten:

 

 1. Familiesauna;
 2. Speelkamer voor kinderen;
 3. Zwembad met stroomopwaarts zwemmen;
 4. Familiebinnenzwembad met waterglijbaan.

 

Wellness hotel in Serfaus

 

Neem de tijd om de sauna te ontdekken

 

De sauna wereld van Wellnessresidenz Schalber verdient het om er de tijd voor te nemen. Je kan je hier prima een hele dag vermaken door alle verschillende sauna’s uit te testen. Er zijn maar liefst 7 verschillenden soorten sauna’s en andere spa faciliteiten zoals:

 

 1. IJsgrot;
 2. Plunge Pool;
 3. Steen sauna;
 4. Inhalatiegrot;
 5. Panorama sauna;
 6. Infraroodcabines;
 7. Aroma stoombad;
 8. Japans stoombad;
 9. Tiroolse zweetkamer;
 10. Sauna met uitzicht op de tuin.

 

Hotel met sauna Serfaus

 

Uitgebreid spa menu met diversiteit aan wellness behandelingen

 

Een van de voordelen bij Wellnessresidenz Schalber is het zeer uitgebreide en diverse spa menu. In de spa wordt gewerkt met hoogwaardige luxe beauty producten van merken zoals Sothys Paris, Ligne St. Barth en !QMS. Pak er een kop thee bij en droom alvast weg want je kan online al de beauty brochure bekijken die bestaat uit maar liefst 40 pagina’s!

 

Of je nou op zoek bent naar een ontspannende full body massage, met je partner wilt genieten van een duo massage, een ayurveda behandeling wilt ondergaan of juist eens een lokale spa behandeling wilt ervaren. Een van de behandelingen die je beslist eens moet proberen, is het hooibed. Dat is echt een Typische Tiroolse ervaring qua ontspanning.

 

Hooibed in Tirol

 

Wellnesshotel in Serfaus Oostenrijk

 

Krijg jij al zin om vakantie te vieren in dit wellness hotel in Serfaus?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots