Overnachten

Wellness hotel met goed restaurant in Grän, Oostenrijk

30 maart 2023
Wellness hotel met goed restaurant in Grän, Oostenrijk

Ontspannen en genieten van lekker eten, dat kan in dit wellness hotel met een goed restaurant in Grän, in Oostenrijk. Het Bergblick Hotel & Spa is de plek waar chefkok Peter Reithmayer je graag kennis laat maken met zijn visie op “cuisine alpienne”.

 

Wellness hotel met goed restaurant in Grän, Oostenrijk

 

Bergblick Hotel & Spa, gelegen in het Oostenrijkse Grän in het Tannheimer Tal, heeft chefkok Peter Reithmayer aangetrokken om alle gasten culinair te verwennen. Met 1 vork krijgt het restaurant van Bergblick Hotel & Spa een hoge onderscheiding van Falstaff, terwijl Gault Millau het ook voor 2023 tot de beste restaurants van Oostenrijk rekent.

 

Volgens de Schlemmer Atlas, een van de meest toonaangevende media van de Duitstalige gastronomie scene, behoort Peter Reithmayr tot de top 50 van koks in Oostenrijk. Vanaf nu verwent hij de gasten van het viersterren Bergblick Hotel & Spa in Grän, in het Tannheimer Tal in Oostenrijk.

 

Bergblick Hotel & Spa is met de komst van Peter Reithmayer in een keer een wellness hotel met een goed restaurant in Grän geworden! Als gast van hotel Bergblick “proef” je het Tannheimer Tal. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat word je verwend met culinaire creaties. Daarnaast biedt het hotel met het fijnproeversrestaurant Grunstube een ontmoetingsplaats voor wie à la carte wil genieten. Hier kan je meer lezen over het Gault & Millau hotel restaurant in Grän in Oostenrijk.

 

Hotel Bergblick is een plek voor rustzoekers, fijnproevers en natuurgenieters. Dankzij de Bergblick Spa met zijn grote panoramische binnen- en buitenzwembad voel je je van top tot teen goed in je vel. De professionele behandelingen in de beauty- en massageafdeling met natuurproducten van Dr. Joseph uit Zuid-Tirol maken het wellness aanbod compleet.

 

Buiten glinstert de sneeuw. Kilometerslange loipes, geprepareerde winterwandelpaden, skipistes en rodelbanen, natuurlijke ijsvlaktes om te schaatsen, ongerepte landschappen voor sneeuwschoenwandelingen: dat alles ligt voor de deur van het vijfsterren Bergblick Hotel & Spa in Grän in het mooie Tiroolse hoogtedal.

 

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Wellness hotel met goed restaurant

 

De hele dag ontspannen en in de avond culinair genieten, droom jij al weg?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots