Wellness hotel met zwembad binnen in Malbun, Liechtenstein

Wellness hotel met zwembad binnen in Malbun, Liechtenstein

Heb jij vakantieplannen naar Liechtenstein? Wellicht is dit wellness hotel met zwembad binnen in Malbun in Liechtenstein een hotel dat bij jouw vakantiewensen past.

Wellness hotel met zwembad binnen in Malbun, Liechtenstein

Het vorstendom Liechtenstein ligt ingesloten tussen Zwitserland en Oostenrijk. Een van de meest bezochte plaatsen in Liechtenstein is Malbun. Wil jij hier wel eens naar toe op vakantie? Dan is het, het overwegen waard om dit wellness hotel met zwembad binnen in Malbun in Liechtenstein eens te bekijken.

Het bergdorp Malbun is het hoogstgelegen dorp in het vorstendom Liechtenstein. Hier kan je op een hoogte van 1600 meter ver weg van het massatoerisme midden in de natuur verblijven. In de zomer geniet je er van verstrekkende alpenweiden en in de winter maanden kan je er volop skiën, langlaufen en andere leuke winterse activiteiten beleven.

Fijn is zeker dat als je kiest om in de winter naar Malbun in Liechtenstein te gaan dat je in dit wellness hotel een zwembad binnen hebt. Wat voor weer het ook is, hier kan je altijd even baantjes trekken of relaxen.

Goed om te weten is dat het dit kindvriendelijke Gorfion familiehotel in Malbun in Liechtenstein een “Top Family Hotel”-certificering van HotellerieSuisse heeft ontvangen en het in 2022 ook een ‘Holiday Check Award’ won! Laatstgenoemde bevestigt dat het hotel Gorfion tot de tien meest populaire familiehotels ter wereld behoort.

♥ Meer info over skigebied Malbun in Liechtenstein.
♥ Bekijk dit hotel in Malbun nabij skilift Bergbahnen Malbun.
♥ Ook leuk, dit kan je in de zomer doen in Liechtenstein en dit kan je in de winter in de omgeving van Malbun doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Kindvriendelijk hotel Gorfion in Maldun Liechtenstein

Zou jij in dit wellness hotel met
zwembad binnen in Malbun in Liechtenstein willen overnachten?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons