Wellness hotel in Nederland met badkleding toegestaan

Ontspan in deze wellness hotels waar badkleding is toegestaan

Wil jij graag ontspannen in een wellness hotel in Nederland waar badkleding toegestaan is? Dan kan je op bepaalde dagen in deze wellness hotels in badkleding ontspannen.

Wellness hotel in Nederland met badkleding toegestaan

In Nederland is het heel gebruikelijk om zonder badkleding naar een sauna te gaan. Wat de reden ook is, wij begrijpen dat niet iedereen zonder badkleding wilt ontspannen en dat er veel mensen zijn die zich fijner voelen als ze wel badkleding dragen. Dat is dan ook de reden dat wij een uitgebreid artikel hebben geschreven over damesdagen in de sauna waar ook tips tussen staan voor badkleding dagen.

Wellness tip: Als je in alle privacy genieten van spa- en wellness faciliteiten met- of zonder badkleding? Bekijk dan hier ons complete overzicht aan privé sauna’s in Nederland. In een privé sauna ben jij de enige gast en maakt het dus niet uit of je wel of geen badkleding draagt.

Wellness tip: Als je in badkleding naar de sauna gaat kan je het beste een bikini aantrekken zodat je zo weinig mogelijk stof aan hebt wat beter is voor de afvoer van onder andere zweet. Hou er rekening mee dat je badkleding sneller kan slijten omdat het niet gemaakt is tegen de warmte. De meeste sauna’s starten op een temperatuur van 75 graden Celsius (°C) tot een temperatuur van 100 °C.

♥ Lees hier al onze tips voor sauna’s met damesdagen

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Korting Thermae 2000

Thermae 2000 in Limburg – thermale baden badkleding verplicht

In het zuiden van Limburg vind je Thermae 2000, vier keer winnaar van de World Travel Awards. Daarbij is het ook het enige wellnessresort in Nederland met thermaal water uit de Cauberg. Bij Thermae 2000 kan je genieten van 60.000 m2 aan wellness faciliteiten.

Op reguliere dagen is het verplicht om in de thermale baden badkleding te dragen. Voor het gebruik van de saunafaciliteiten in badkleding kan je het beste de website checken voor meer informatie. De thermale baden en de sauna faciliteiten zijn van elkaar afgeschermd. Er zijn regelmatig zogenoemde ‘themadagen’ met badkledingdagen en badkledingavonden. Bekijk hier de badkledingdagen.

♥ Reserveer een van de Wellness hotel arrangementen.
Vooraf reserveren. Je betaald extra voor reserveringen in weekenden, vakanties en feestdagen. 

Wellness hotel in Nederland met badkleding toegestaan

Corendon Spa Amsterdam – badkleding op dinsdag / donderdag

Bij de Corendon Vitality Spa in Amsterdam is het altijd badkledingdag. Goed om te weten voor de dames die van een aan dagje sauna houden is dat er elke dinsdag een Ladies Only middag is in de Vitality Spa van Corendon in Amsterdam. Op de Corendon Ladies Middag is de Corendon Vitality Spa in Amsterdam alleen toegankelijk voor vrouwen in badkleding.

Dat betekent dus dat je van maandag op dinsdag of van dinsdag op woensdag het beste kan overnachten in dit wellness hotel waar badkleding is toegestaan. Elke dinsdag is het immers dames middag, dus dan kan je zo van je hotelkamer naar de spa, of na een aantal uur in de spa naar je hotelkamer.

Bekijk hier je tickets voor de Vitality Spa.
♥ Lees hier alles over de Corendon Vitality Spa in Amsterdam

Wellness hotel in Nederland met badkleding toegestaan

Thermen Bussloo – Iedere 2e & laatste dinsdag van maand

Thermen Bussloo staat bekend om haar vele wellnessfaciliteiten en een enorme keuze aan sauna’s en baden. Om je wellness moment te verlengen kan je overnachten in het bijbehorende hotel dat volledig is ingericht in Oosterse sferen.

Iedere tweede en laatste dinsdag van de maand is het badkledingdag. Dus wil je graag in een wellness hotel in Nederland overnachten op de dag dat badkleding is toegestaan dan kan dat op maandag of dinsdag.

♥ Lees hier alles over Thermen Bussloo in Voorst.

Mooiste Wellness Hotels Nederland

Naar welk wellness hotel in Nederland waar badkleding
is toegestaan gaat jouw voorkeur uit?

 

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen