Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

Zin om eind september of tijdens de herfstvakantie nog naar de Oostenrijkse bergen te gaan? Wij laten je graag kennis maken met Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk. In het Duits noemen ze het een “Wohlfühlresort”, oftewel een feel good resort! Wellicht krijg jij ook dat gevoel na het lezen van dit artikel?!

Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

Het viersterrenhotel Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol, in Oostenrijk is het adres voor wie zin heeft in een wellness herfstbreak in de bergen. Je kan je hier prima een paar dagen of zelfs een week vermaken want de spa van het hotel is maar liefst 3500 m2 groot.

Je kan je in het zweet werken in de fitnessruimte van maar liefst 650 m2 groot, meerdere sauna rondes maken en jezelf extra verwennen met schoonheidsbehandelingen en therapieën. De fitnesswereld wordt ook wel de Fit-Well-Chalet genoemd. Heb jij altijd al eens de tijd willen nemen voor een professionele gezondheidscheck? Ook dat is mogelijk bij het Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol, in Oostenrijk. Bij dit hotel staat preventie en welzijn hoog in het vaandel en zij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor waardevolle tips en zorg op het hoogste niveau dat bij jou past.

De herfstperiode is het ideale seizoen om te genieten van de nazomer. Overdag is de temperatuur nog prima om lekker naar buiten te gaan en als de avonden frisser worden kan je opwarmen in de wellness of uren gaan tafelen met goede wijn.

Of je nou van paardrijden, tennis, golfen, wandelen, fietsen of juist meer een avonturier bent en wilt gaan paragliden. In deze omgeving kan elke liefhebber van buiten activiteiten zijn of haar hart ophalen. Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol, in Oostenrijk is niet voor niets een “Wohlfühlresort”, bij een feel-good-resort is het belangrijkste dat jij doet waar je blij van wordt en energie van krijgt. De paarden liefhebbers die boffen, mocht het ineens slecht weer zijn dan kan er ook binnen worden paard gereden in de manege. En voor de golfers onder onze lezers is het goed om te weten dat hotelgasten kortingen op de greenfee ontvangen.

Reis je met het gezin of met familie met kinderen naar Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol dan is het goed om te weten dat er ook dagelijks kinderopvang mogelijk is, voor kinderen vanaf 3 jaar. Zo hebben ouders ook daadwerkelijk de tijd hebben om tot rust te komen.

Bekijk hier de beschikbaarheid;
♥ Leuk, je kan hier ook paardrijden in de sneeuw;
♥ Tip, hier staan aantal wellness aanbiedingen voor Peternhof;
♥ Check ook al deze winter activiteiten en wat je kan doen in Kössen;
♥ Woww, nieuw buitenzwembad bij Peternhof! Bekijk dit hotel met infinitypool in Kössen in Oostenrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

Zou jij bij Wellness Hotel Peternhof in Kössen,
Tirol in Oostenrijk willen overnachten?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons