Overnachten, Spa & Sauna

Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

14 september 2022
Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

Zin om eind september of tijdens de herfstvakantie nog naar de Oostenrijkse bergen te gaan? Wij laten je graag kennis maken met Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk. In het Duits noemen ze het een “Wohlfühlresort”, oftewel een feel good resort! Wellicht krijg jij ook dat gevoel na het lezen van dit artikel?!

 

Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

 

Het viersterrenhotel Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol, in Oostenrijk is het adres voor wie zin heeft in een wellness herfstbreak in de bergen. Je kan je hier prima een paar dagen of zelfs een week vermaken want de spa van het hotel is maar liefst 3500 m2 groot.

 

Je kan je in het zweet werken in de fitnessruimte van maar liefst 650 m2 groot, meerdere sauna rondes maken en jezelf extra verwennen met schoonheidsbehandelingen en therapieën. De fitnesswereld wordt ook wel de Fit-Well-Chalet genoemd. Heb jij altijd al eens de tijd willen nemen voor een professionele gezondheidscheck? Ook dat is mogelijk bij het Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol, in Oostenrijk. Bij dit hotel staat preventie en welzijn hoog in het vaandel en zij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor waardevolle tips en zorg op het hoogste niveau dat bij jou past.

 

De herfstperiode is het ideale seizoen om te genieten van de nazomer. Overdag is de temperatuur nog prima om lekker naar buiten te gaan en als de avonden frisser worden kan je opwarmen in de wellness of uren gaan tafelen met goede wijn.

 

Of je nou van paardrijden, tennis, golfen, wandelen, fietsen of juist meer een avonturier bent en wilt gaan paragliden. In deze omgeving kan elke liefhebber van buiten activiteiten zijn of haar hart ophalen. Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol, in Oostenrijk is niet voor niets een “Wohlfühlresort”, bij een feel-good-resort is het belangrijkste dat jij doet waar je blij van wordt en energie van krijgt. De paarden liefhebbers die boffen, mocht het ineens slecht weer zijn dan kan er ook binnen worden paard gereden in de manege. En voor de golfers onder onze lezers is het goed om te weten dat hotelgasten kortingen op de greenfee ontvangen.

 

Reis je met het gezin of met familie met kinderen naar Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol dan is het goed om te weten dat er ook dagelijks kinderopvang mogelijk is, voor kinderen vanaf 3 jaar. Zo hebben ouders ook daadwerkelijk de tijd hebben om tot rust te komen.

 

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Leuk, je kan hier ook paardrijden in de sneeuw.
♥ Tip, hier staan aantal wellness aanbiedingen voor Peternhof.
♥ Check ook al deze winter activiteiten en wat je kan doen in Kössen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

 

Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk

 

Zou jij bij Wellness Hotel Peternhof in Kössen,
Tirol in Oostenrijk willen overnachten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots