Wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Ski-in-ski-out & Winter Wellness bij hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Op wintersportvakantie naar Oostenrijk? Wat dacht je van Ski-in-ski-out & Winter Wellness bij het luxe wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg in Oostenrijk?

Wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Op 30 november 2022 gaan de deuren weer open van een van de beste wellness adressen en hotels in Oostenrijk voor het winterseizoen 2022-2023! Tot en met 12 april 2023 kan je zo het hotel uit skiën naar de pistes om vervolgens na een paar afdalingen weer snel terug te keren voor een wellness ronde in het vijfsterren ski- en sparesort, het luxe wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg in Oostenrijk.

De Aureus Spa van het luxe wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg in Oostenrijk is de place to be voor wellness liefhebbers. Je kan je hier dagenlang vermaken want er zijn vele wellness faciliteiten in de spa dat een oppervlakte telt van maar liefst 3200 m2!

Stap in de alpijnse hamam, bubbel in de infinity whirlpool en dommel weg in de panoramische ontspanningsruimte. En voor de vrouwelijke wellness liefhebbers die het fijn vinden, kom tot rust in de dames- en privé wellnesszone van de Aureus Spa.

Wil je jezelf extra verwennen tijdens je wintersport vakantie bij wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg? Kies dan iets uit waar jij behoefte aan hebt uit het spa-menu. Geniet van het exclusieve me-time moment tijdens een van de wellness behandelingen! In de spa wordt onder andere gewerkt met producten van het Franse cosmeticahuis La Biosthétique Paris. Bekijk hier onze uitgebreide reportage over de Aureus Spa, de hotel Zürserhof spa in Zürs am Arlberg.

Uiteraard reis je niet helemaal naar de Arlberg in Oostenrijk voor alleen een spa! De reden dat je naar dit wellness hotel in Oostenrijk moet gaan is omdat je hier kan genieten van een Ski-in-Ski-Out & Winter Wellness vakantie. Wij zetten de voordelen van een reis naar dit 5-sterren ski- en spa resort nog even op een rij:

  1. Persoonlijke aandacht en service van hotelfamilie Skardarasy;
  2. Een wellness hotel met een wellness oppervlakte van 3200 m2;
  3. Sneeuwzeker Skigebied Arlberg, pistes op hoogte tussen 1300 en 2800 meter;
  4. Skigebied Arlberg, een van de grootste aaneengesloten skigebieden in Oostenrijk;
  5. Culinaire liefhebbers zitten hier goed met een mix van traditioneel Oostenrijks buffet, een fondue chinoise, mediterrane avonden, galadiner en niet minder dan 200 exquise kaasspecialiteiten uit de hele wereld op het kaasbuffet. Last but not least, een kelder vol bijzondere wijnen, champagnes en whisky’s wachten op je om besteld en gedronken te worden.

♥ Bekijk hier de prijzen en de beschikbaarheid;
♥ Meer informatie in het Nederlands over dit hotel, zie je hier;
♥ Ontdek hier al onze tips voor een wellness vakantie in Oostenrijk

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Droom jij al weg naar een wellnessvakantie in dit
luxe wellness hotel in Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen