Wellness Hotels met een laadpaal Nederland

Je auto en jezelf opladen bij wellness hotels met een laadpaal

Rij je een elektrische auto en hou je van een dagje sauna? Dan moet je naar een van de wellness hotels met een laadpaal. Zo kan zowel jij als je auto opladen tijdens een dagje sauna of een wellness weekend.

Wellness Hotels met een laadpaal Nederland

Wellness Hotels met een laadpaal, je elektrische auto laad op, op het parkeerterrein en jij laad jezelf op in het wellness hotel. Dé ideale combi waarbij duurzaamheid en ontspannen centraal staat.

Wij zochten uit waar in Nederland en over de grens je kan genieten van een bezoek aan een van de wellness hotels met een laadpaal. Want dat wordt hét nieuwe reizen in de toekomst. Heb je plannen om een wellness roadtrip door Europa te gaan maken? Lees dan onze tips over je elektrische auto opladen in het buitenland en waar je aan moet denken.

♥ Hier ontdek je dé tips voor sauna’s met een laadpaal
♥ Bekijk hier alle hotels met elektrische oplaadpunten voor je auto.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Wellness Hotels met een laadpaal

Thermae 2000, wellness hotel met laadpaal

Wil je genieten van een dagje sauna bij Thermae 2000? Dan kan je daar naar toe met je elektrische auto. Er is een openbare parkeerplaats tegenover Thermae 2000 die ook voor gasten van het naastgelegen Holland Casino is. Deze parkeerplaats wordt door derden geëxploiteerd.

Als hotelgast van Thermae 2000 mag je gebruik maken van de parkeerplaats van Thermae 2000 zelf, direct naast de ingang van het wellness hotel. Op de hotel parkeerplaats zijn 2 laadpalen voor elektrische auto’s. Voor het gebruik van de parkeerplaats betaal je een bedrag per overnachting. Nadat je bent uitgecheckt bij het hotel reken je ook de parkeerkosten af.

Thermae 2000 heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s met een laadvermogen van 11 kW. Je kunt bij deze sauna en wellness je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type laadpaal: de laadpalen zijn van Chargepoint.
Type stekker: stekkers van de oplaadpunten zijn universeel, de stekker naar de laadpaal is hetzelfde.
Aantal laadpalen: er zijn 3 laadpalen met in totaal 6 oplaadpunten voor elektrische auto’s.
Laadvermogen: alle oplaadpunten hebben een laadvermogen van 22kW.

Alles over Thermae 2000 en bekijk de Thermae 2000 aanbiedingen

Thermae 2000, wellness hotel met laadpaal

Fletcher Wellness Hotel De Kamperduinen + BLUE Wellnessresort Zeeland

Fletcher Wellness Hotel De Kamperduinen in Kamperland is in 2019 verbouwd en omgetoverd tot een luxe wellness hotel aan zee met een uitgebreide spa. De naam van de sauna in Zeeland is per augustus 2021 veranderd van A Thermen in Zeeland naar BLUE Wellnessresort Zeeland, onderdeel van Fletcher Wellness Hotel De Kamperduinen.

Zowel hotelgasten als dag-gasten kunnen gebruik maken van alle wellness faciliteiten. Reis je met een elektrische auto dan kan je die gratis parkeren op de parkeerplaats en opladen terwijl jij ontspant in het hotel. Wil je je auto liever in de garage parkeren dan moet je dat reserveren en betaal je daar een dagprijs voor.

Type laadpaal: Tesla Connectors
Type stekker:
Aantal laadpalen: 2 laadpalen
Laadvermogen: up to 14kW.

♥ Bekijk de aanbiedingen bij BLUE Wellnessresort Zeeland.
♥ Reserveer je overnachting via Fletcher Wellness-Hotel De Kamperduinen website of boek Fletcher Wellness Hotel De Kamperduinen via Booking. 

*Reserveren is verplicht en in het weekend geldt er een toeslag. Er zijn geen badkledingdagen.

Sauna Zeeland tips

Korting BLUE Wellness Zeeland

Thermen Bussloo, wellness hotel met oplaadpaal

Kies voor een dagje sauna bij Thermen Bussloo en parkeer je elektrische auto bij een van de oplaadpalen. Voor het Thermen Bussloo hotel is een ruime parkeergelegenheid waar je gratis gebruik van kan maken. Na je dagje sauna kan je een uitrij-munt vragen bij de receptie.

Ook Hotel Thermen Bussloo probeert het milieu zo min mogelijk te belasten en speciaal voor onze sauna bezoekers en hotelgasten is er een  oplaadpunt voor elektrische auto’s waar je kosteloos gebruik van kan maken. Meer informatie over je elektrische auto opladen bij Thermen Bussloo vind je als je op de link klikt.

♥ Lees hier alles over Thermen Bussloo.

Wellness hotel met oplaadpaal

Wellness Hotels met een laadpaal Portugal

Laadpaal L’AND Vineyards Resort

Start je rondreis door de Alentejo bij dit luxe hotel in de Alentejo, L’AND Vineyards Resort. Een verborgen plekje in Portugal waar je bijzonder kan overnachten in een Sky Suite terwijl je geniet van de L’AND wijnen en je laat verwennen in de L’AND Vinotherapie Spa. Wil je meer weten over onze vinotherapie ervaringen? Dat kan je hier lezen.

Type laadpaal: Er zijn 8 Tesla laadpalen
Type stekker:
Aantal laadpalen:
Laadvermogen:

♥ Lees alles over het luxe hotel L’AND Vineyards Resort in de Alentejo.

Elektrische auto opladen in Portugal

Heb jij nog meer tips voor wellness hotels met een laadpaal?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons