Wellness huisje met hottub en sauna op de Veluwe en honden welkom

Genieten in wellness huisje met hottub en sauna op de Veluwe, honden welkom

Hebben jullie zin in een ontspannen vakantie in Nederland in een vakantiehuisje met wellness faciliteiten? Maak kennis met Park Berkenrhode op de Veluwe, in Wekerom om precies te zijn. Neem je hond ook mee als je die hebt, want honden zijn welkom op dit, tevens ook vuurwerkvrije vakantiepark op de Veluwe. In dit artikel lichten…

Wellness huisje met hottub en sauna op de Veluwe en honden welkom

Op dit vakantiepark staan er heerlijke wellness huisjes op je te wachten. Je kan kiezen uit huisjes met een sauna buiten, uit vakantiehuisjes met een bubbelbad buiten en zelfs uit vakantiehuisjes met een sauna en bubbelbad of een sauna en hottub buiten. Voor mensen die niet goed het verschil weten tussen wellness baden, op de foto zie je een hottub met de luxe dat deze hottub ook bubbels kan produceren. Het is dus een hottub bubbelbad en er zit ook verlichting in. Het zijn wel puur bubbels, geen jetstream massage bubbels.

Het fijne aan een vakantie op Park Berkenrhode in Wekerom is dat het op de Veluwe ligt. Ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het vakantiepark ligt direct aan het Roekelsebos, een particulier landgoed waar je mag wandelen. Bospaden, zandverstuivingen, het is er allemaal.

Als het kan, raden wij echt aan om voor de complete wellness belevenis te gaan en daarnaast te kiezen voor een huisje aan de bosrand. Of je nu wel of geen hond meeneemt, een huisje aan de bosrand is echt fantastisch voor mensen die van dichtbij de natuur zijn houden. Waar heb je dat nou? Een wellness huisje waarbij je een paar dagen zo dicht bij een bos kan verblijven?

In het geval van ons wellness huisje met omheinde tuin is er aan de achterzijde een hekje met daarachter direct een wandelpad dat gelijk het Roekelsebos in leidt. Het Roekelsebos betreft een particulier landgoed dat gebruikt mag worden door de gasten van Park Berkenrhode. In dit bos is ook een van de Klompenpaden wandelroutes uitgezet. Ben je met je hond op vakantie, dan is het goed om te weten dat honden aangelijnd moeten blijven. Je kan wel met de auto naar een nabijgelegen losloopgebied rijden.

De enige feedback die wij hebben naar aanleiding van een verblijf op Park Berkenrhode is dat wij het zelf fijn zouden vinden als er bijvoorbeeld bij de hottub een houten paal of mooie boomstam zou staan met een paar haakjes waar je je badjas en/of handdoeken aan kan hangen. Het is een klein detail en valt in het niet bij wat er wel aanwezig is.

❤️Bekijk hier alle vakantiehuizen op het vakantiepark op de Veluwe;
❤️Ontspannen vakantie met hond, bekijk meer info over vakantie met hond op Veluwe;
❤️ Op de foto’s in dit artikel zie je de Bos Lodge 55 Eco 4 personen met Wellness B 138 op Park Berkenrhode op de Veluwe.
*
Let op: de foto’s in dit artikel zijn anders dan de foto’s via de link, er zijn meer soorten Bos Lodges en andere huisjes op Park Berkenrhode. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Hoe kies je het juiste wellness vakantiehuisje op Park Berkenrhode

Wil jij graag je vakantie doorbrengen in een vakantiehuisje op de Veluwe? Dan kunnen wij een vakantie op Park Berkenrhode in Wekerom zeker aanraden. Op dit vakantiepark op de Veluwe kan je kiezen uit vele type vakantiehuisjes met wellness faciliteiten. Voor ons was het gelijk duidelijk wat wij wilden. Namelijk een wellness huisje met hottub en sauna op de Veluwe, waar honden ook welkom zijn. Het liefste een wellness huisje aan de bosrand met een omheinde tuin.

Hoe specifieker jij je wensen weet met betrekking tot het reserveren van een vakantiehuisje, hoe meer je gaat genieten als je eenmaal ter plaatse bent. Stel jezelf een paar goede vragen en je weet welk wellness huisje het beste bij je past.

 1. Met hoeveel mensen ga je op reis?
  Op Park Berkenrhode kan je kiezen uit vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen.
 2. Wil jij je hond meenemen naar een vakantiehuisje?
  Kijk naar een vakantiehuis met omheinde tuin;
 3. Ga jij graag naar de sauna?
  Kies dan  voor een huisje met sauna.
 4. Hou je van een complete wellness beleving?
  Kies dan voor een huisje met sauna en bubbelbad of hottub buiten.
 5. Wil je in een huisje met hottub buiten met bubbels of in een huisje met bubbelbad met massagejets buiten verblijven?

Park Berkenrhode spreekt ook over ‘huisjes met jacuzzi’ op de website. De bubbelbaden zijn zeker vergelijkbaar met baden van het merk Jacuzzi®. Echter, op het vakantiepark zijn onder andere bubbelbaden van het merk ‘Calder Spa’s’ aanwezig. Wellicht voor jou als lezer niet zo belangrijk gezien de bubbelbaden voorzien zijn van massage jetstreams en dus bieden wat je zou en mag verwachten. Echter mogen wij niet over ‘huisjes met jacuzzi op de Veluwe’ schrijven als het geen Jacuzzi® is.

Belangrijk om te weten is dat de hottub met bubbels, geen bubbelbad met jet streams is. Je hebt dus alleen bubbels en geen massage bubbels in de hottub. Wil je hier meer over weten? Hier kan je alles lezen over het verschil tussen een hottub, een Jacuzzi, een whirlpool en een spa bad.

❤️Handig, bekijk hier de park plattegrond;
❤️Bekijk hier alle vakantiehuizen op het vakantiepark op de Veluwe

Handig te weten als je wellness huisje met hottub en sauna wilt reserveren

Bij een hottub moet je er rekening mee houden dat het 3 á 4 uur tijd kost om de hottub warm te stoken. Een huisje met een bubbelbad duurt ongeveer 1.5 dag om op te warmen. Hoe kouder het is, hoe langer het duurt om het water op te warmen.

Dat komt omdat op Park Berkenrhode, en ook op andere vakantieparken in Nederland, na het vertrek van de gasten op de wissel dag rond 11.00 uur, eerst de hottub of het bubbelbad leeg moet lopen. Dit duurt ongeveer 1 uur. Daarna moet het wellness bad worden schoongemaakt en opnieuw gevuld. Het vullen van een wellness bad van deze grote duurt ongeveer twee uur.

De hottub wordt met geperst hout opgestookt en het bubbelbad wordt elektrisch verwarmd, hou rekening met ongeveer 1ºC graad per uur. De ideale temperatuur is 38 graden. Hoe kouder het seizoen, hoe langer het opwarmen duurt omdat de temperatuur van het water kouder is. De baden worden bij een aantal huisjes op dit moment niet gevuld met warm water.

Kom je vóór 16.00 uur aan, dan kan je op de dag van aankomst al gebruik maken van de hottub bij je huisje. Kom je na 16.00 uur aan, dan kan je een afspraak inplannen voor de volgende dag voor uitleg van het opstoken van de hottub. Enerzijds is dit om mensen een goede uitleg te geven over het gebruik en wat je wel en niet mag doen. Heb je een huisje met een bubbelbad gehoord, dan kan je de dag na aankomst gebruik maken van het bubbelbad gezien de tijd die het opwarmen kost.

Daarnaast heeft het te maken met het feit dat het opwarmen van de hottub zo’n 3 á 4 uur tijd kost, kom je rond 17.00 uur aan, dan kan je er om 21.00 uur instappen. Omdat Park Berkenrhode een vakantiepark is voor natuurliefhebbers en rustzoekers geldt er vanaf 22.00 uur stilte op het park.

Op de dag van vertrek kan je geen gebruik meer maken van de hottub of het bubbelbad bij je huisje. Heb je een huisje gereserveerd dat ook een sauna heeft? De sauna kan je zowel op de dag van aankomst, als op de dag van vertrek gebruiken. Hou er rekening mee dat het opwarmen van de elektrische sauna ongeveer twee uur verwarmingstijd kost, waarna je er één uur gebruik van kan maken. Je kan de schakelaar ook op vier uur zetten, dan kan je na 2 uur opwarmen, 2 uur gebruik maken van de sauna bij je huisje enzovoort.

❤️Handig, bekijk hier de park plattegrond;
❤️Bekijk hier alle vakantiehuizen op het vakantiepark op de Veluwe

Diverse wellness vakantiehuisjes bij Park Berkenrhode

Aan de bosrand met omheinde tuin verblijven? Of liever aan de vijver?

Park Berkenrhode op de Veluwe is een vakantiepark met vele soorten vakantiehuizen, van groot tot Tiny Houses. Daarnaast is het een ruim opgezet vakantiepark dat kleinschalig aanvoelt als je er bent. Wij vinden onder het leuke aan dit wellness vakantiepark op de Veluwe dat er zoveel keuze is aan soorten wellness huisjes en locaties. Zoals je hebt kunnen lezen verbleven wij in een Bos Lodge 55 Eco 4 personen met Wellness, nummer  B 138, aan de bosrand met een omheinde tuin. Zo boek jij je favoriete vakantiehuisje op Park Berkenrhode:

 1. Vul eerst je gewenste reisdatum in;
 2. Vervolgens zie je automatisch de beschikbaarheid van de huisjes;
 3. Daarna kan je zelf kenmerken aangeven, zoals locatie bosrand en/of omheinde tuin;
  *Er zijn ook kenmerken zoals; ‘aan de vijver’, met sfeerhaard etc. 
 4. Het reserveren van je favoriete vakantiehuisje mét locatie, daarvoor betaal je voorkeurskosten. Dit geldt ook voor een locatie aan de bosrand en met omheinde tuin.

❤️Handig, bekijk hier de park plattegrond;
❤️Bekijk hier alle vakantiehuizen op het vakantiepark op de Veluwe

Wellness huisje met hottub en sauna op de Veluwe en honden welkom

Voordeel van huisje met hottub ten opzichte van huisje met bubbelbad

Op Park Berkenrhode is de keuze groter qua vakantiehuizen met een hottub buiten. Het voordeel van een huisje met hottub ten opzichte van een huisje met een bubbelbad is dat een vakantiehuisje met een hottub sneller op te warmen is en dat het ook leuk is om bezig te zijn met het verwarmen van de hottub.

Op vakantie Park Berkenrhode op de Veluwe zijn er (wellness) vakantiehuisjes die midden op het park liggen en er zijn huisjes met wellness faciliteiten die aan de bosrand liggen. Je hebt eerder in dit artikel al kunnen lezen hoe je je gewenste huisje kan reserveren tegen betaling van voorkeurskosten.

Op de foto’s zie je het wellness huisje met hottub en sauna waar honden ook welkom zijn. Om precies te zijn is dit vakantiehuisje: Bos Lodge 55 Eco 4 personen met Wellness, nummer  B 138. Als je op de link klinkt zie je het type wellness huisje met hottub en sauna op de Veluwe. De foto’s van dat huisje horen niet bij huisje nummer B 138 waar wij verbleven.

❤️Bekijk hier alle vakantiehuizen op het vakantiepark op de Veluwe

Een duurzame vakantie op de Veluwe in duurzaam vakantiehuisje

Je kan met een schoon geweten gaan slapen in je wellness vakantiehuisje op de Veluwe op Park Berkenrhode. De meeste (wellness) vakantiehuizen zijn inmiddels milieuvriendelijk, volledig van het gas af en voorzien van een warmtepomp. In de keuken is er een inductie kookplaat, er wordt gebruik gemaakt van ledverlichting, waterbesparende douchekoppen en kranen. Dit geldt in elk geval zeker voor de Bos Lodge 55 Eco 4 personen met Wellness. Op het dak van dit wellness huisje met hottub en sauna in de tuin liggen ook zonnepanelen.

Als je hebt gekozen voor een wellness huisje met hottub op de Veluwe, is ook het hout waarmee je de hottub opstookt duurzaam. Duurzaam in de zin van dat het geperst hout betreft, wat langer brandt.

❤️Bekijk hier alle duurzame vakantiehuizen op Park Berkenrhode;
❤️Hier kan je nog meer lezen over wat duurzaamheid voor het park betekent.

Ook een idee, huur een vakantiehuisje en reserveer de privé wellness

Zijn er geen wellness vakantiehuisjes meer beschikbaar op de data dat jij graag op vakantie gaat? Of zijn de huisjes met wellness faciliteiten qua prijs buiten je vakantiebudget? Dan is het ook een idee om voor een paar uur de privé wellness te reserveren op Park Berkenrhode.

Je kan deze privé spa faciliteiten afhuren voor je eigen gezelschap in de middag of avond. De privé wellness op Park Berkenrhode bestaat uit de onderstaande wellness faciliteiten die beschikbaar zijn voor maximaal 4 personen. Je kan een Privé Spa & Wellness pakket er tegen bijbetaling bij afnemen, dit pakket bestaat uit een badjas, een grote handdoek, een kleine handdoek, en zachte stoffen slippers.

 1. Een buitendouche;
 2. Een relax hangstoel;
 3. Een bubbelbad buiten;
 4. Een grote sauna binnen die je mag opgieten, er staat opgietmiddel klaar van het merk Bubblicious;
 5. Er is een aparte doucheruimte met regendouche, een Sunshower en er hangt aan het plafond een stortemmer voor een verfrissende afkoeling na de sauna. Uiteraard is er ook een apart toilet aanwezig. Aan details is gedacht, bij de Sunshower hangt een klein brilletje om je ogen te beschermen tegen de UV straling. Chapeau!

Ook een leuk idee! Als jij op zoek bent naar een privé sauna op de Veluwe dan kan je ook deze privé spa- en wellness faciliteiten reserveren op Park Berkenrhode. Je hoeft dus geen gast te zijn van Park Berkenrhode om de Privé Spa & Wellness te reserveren.

❤️Lees hier meer over de Privé Spa & Wellness, reserveren kan ook gelijk.

Hoe werkt opstoken hottub bij je wellness huisje met sauna? Zo!

Zoals je al hebt kunnen lezen in dit artikel, ontvang je als gast van park Berkenrhode altijd een uitleg over het gebruik en het opstoken van de hottub bij je wellness huisje. Als je vóór 16.00 uur aankomt, dan ontyang je dezelfde dag nog uitleg over het gebruik van de hottub. Red je die aankomsttijd niet, dan kan je voor de volgende dag een afspraak maken.

Op Park Berkenrhode wordt gebruik gemaakt van geperst hout, dit zorgt ervoor dat er geen vonken uit de hottub pijp komen en er minder rook vrijkomt. Erg belangrijk, want bij een wellness huisje met hottub en sauna op de Veluwe wordt er veel aandacht besteed aan brandveiligheid en rook ontwikkeling.

Als het hout op is, kan je de receptie bellen voor extra hout. Er mag enkel en alleen gestookt worden middels het geleverde hout. Het is uit den boze om eigen hout in de kachel van de hottub te leggen. En nee, je kan dus ook geen hout gaan sprokkelen in het bos en dat gebruiken. Bel de receptie op tijd en je ontvangt het speciale geperste hout. Let op, als je het hout in de kachel van de hottub legt, er zit vaak roet, been there done that;)

Voor mensen die duurzaamheid belangrijk vinden, is het goed om te weten dat een hottub met geperst hout opstoken milieuvriendelijker is dan met ander hout. Je hebt onder andere namelijk minder hout nodig voor het verwarmen van een hottub.

❤️Zo werkt het opstoken van een hottub op diverse locaties in diverse omstandigheden.
Leer meer over hottubs opstoken!

Wellness vakantiehuisje met omheinde tuin voor met hond op vakantie

Wil jij graag je lieve hond meenemen op vakantie? Dan is een wellness vakantiehuisje met een omheinde tuin ideaal. Zo kan je ongestoord zweten in de sauna, lekker badderen in het bubbelbad of in de hottub en je hond kan vrij rond lopen in de omheinde tuin van het vakantiehuisje.

Ons wellness huisje met hottub en sauna waar honden ook welkom zijn aan de bosrand met omheinde tuin is het meest ideale wat je maar kan wensen als wellness, dieren én natuur liefhebber.

Ook fijn, na een natte boswandeling of als je hond ergens is gaan zwemmen. Op dit hond vriendelijke vakantiepark op de Veluwe is er een Dog Wash Station. Hier kan je kiezen uit een diversiteit van speciale wasprogramma’s voor honden.

❤️Handig, er is ook een Dog Wash op Park Berkenrhode;
❤️Bekijk hier alle vakantiehuizen met een omheinde tuin;

❤️
Ontspannen vakantie met hond, bekijk meer info over vakantie met hond op Veluwe.

Wellness vakantiehuisje met omheinde tuin met hond

Ideaal voor mensen met honden, het is een vuurwerkvrij vakantiepark

Is jouw hond bang voor vuurwerk? Dan is het goed om te weten dat Park Berkenrhode in Wekerom een vuurwerkvrij vakantiepark is waar honden welkom zijn. Ideaal, zo kunnen jullie met zijn allen van een rustige jaarwisseling genieten.

❤️Handig, er is ook een Dog Wash op Park Berkenrhode;
❤️Ontspannen vakantie met hond, bekijk meer info over vakantie met hond op Veluwe.

Leuk vakantiehuisje op de Veluwe honden welkom

Mag je BBQ’en op Park Berkenrhode bij je vakantiehuisje of gourmetten en/of fonduen?

Het favoriete eten op vakantieparken in Nederland bestaat vaak uit gourmetten, fonduen en/of BBQ’en. Bij vakantieparken op de Veluwe is er altijd extra aandacht voor brandveiligheid.

Op Park Berkenrhode in Wekerom is het niet toegestaan om te gourmetten en/of fonduen in de vakantiehuisjes. Dit is per vakantiepark in Nederland verschillend. Wat betreft BBQ’en kan je een BBQ pakket reserveren bij de receptie van Park Berkenrhode, er wordt dan een BBQ pakket met BBQ op gas naar je accommodatie gebracht.

Je kan ook zelf een ‘elektrische BBQ voor onderweg’ meenemen, hou er wel rekening mee dat je dit dus alleen buiten in de tuin van je vakantiehuis mag gebruiken. Zelf nemen wij vaak een reis BBQ mee, op de foto zie je een tafelmodel elektrische BBQ. Je kan ook kiezen voor een multifunctionele elektrische BBQ, die kan je dan zowel als tafel barbecue gebruiken en met het bijgeleverde statief omtoveren tot sta barbecue.

Wat te eten in vakantiehuisje

Extra services bijboeken op Park Berkenrhode op de Veluwe

Wil je geheel ontzorgd worden tijdens je vakantie op de Veluwe? Kies dan voor het keukenpakket en de handdoeken service. Het handdoeken pakket bestaat uit 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek. Het beddengoed ligt standaard klaar in de vakantiehuisjes als je aankomt. Wil je direct genieten en niets hoeven? Dan kan je ook tegen betaling van een toeslag je bedden laten opmaken. Je kan ook nog kiezen voor de extra service van een zogenoemd ‘shampoo pakket’. Je ontvangt dan mini’s bestaande uit douchegel, shampoo en conditioner van het merk Pret á Porter.

Belangrijk om te weten is dat de handdoeken en de badjassen die wij dragen op de foto van onszelf zijn. Zo ziet dus niet de handdoeken service van Park Berkenrhode eruit. Wij zouden aanraden de handdoeken service erbij te bestellen voor gebruik in de badkamer en zelf extra handdoeken meenemen voor de sauna en afdrogen na de hottub. En vergeet je badjas niet, wij zweren bij een badjas en dragen dat graag tijdens een wellness ronde. Vind je het leuk wat wij dragen, het zijn handdoeken en badjassen van Yumeko, een duurzaam badgoed bedrijf uit Amsterdam.

Ook een fijne ontzorg service is de boodschappenservice in samenwerking met PLUS Pater uit Harskamp. Bestel thuis alvast je boodschappen en zorg dat je in het vakantiehuisje aanwezig bent op de bezorgtijd die je zelf hebt gekozen.  Hou rekening met de bezorgtijden/dagen. Vul bij het aanmaken van een account de adresgegevens in van Park Berkenrhode (Roekelseweg 48, 6733 BP Wekerom) en bij de adrestoevoeging je accommodatie nummer.

❤️Extra ontzorg tips! Bekijk deze handige checklist en inpaklijst voor meenemen naar wellness vakantiehuisje

Extra services bijboeken op Park Berkenrhode op de Veluwe

Faciliteiten op het Park Berkenrhode

Op Park Berkenrhode vind je Restaurant Le Grand Café, hier kan je á la carte eten. Zij maken in het restaurant zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. Daarnaast is er een cafetaria waar je eten kan afhalen. Weet je nu al dat je graag uit eten wilt tijdens je vakantie op Park Berkenrhode? Dan raden wij aan om vooraf te reserveren.

Tijdens het hoogseizoen is er van alles te doen op Park Berkenrhode! Van roofvogelshows, bingo’s, safari tochten op de Veluwe tot wandelingen met de boswachter, gratis kinderanimatie, fietssafari’s en mountainbike tochten. Op de website van Park Berkenrhode kan je altijd de actuele evenementenagenda inzien.

❤️Ontdek hier alle faciliteiten;
❤️Bekijk hier de actuele evenementenagenda;
❤️Handig, er is ook een Dog Wash op Park Berkenrhode;

Hondvriendelijk vakantiepark

Vakantiepark met buitenzwembad op de Veluwe, duurzaam verwarmd zwembad

Op Park Berkenrhode is een duurzaam verwarmd buitenzwembad dat meestal in de tweede week van april wordt geopend en te gebruiken is tot eind september. Bij mooi weer, kan het zwembad buiten zelfs tijdens de herfstvakantie nog gebruikt worden. Het gebruik van het duurzame buitenzwembad is weersafhankelijk. Je kan niet duiken in dit zwembad op de Veluwe, de diepte is 1.40 meter.

Het water in het buitenzwembad op Park Berkenrhode wordt in zijn geheel verwarmd door middel van een warmtepomp, in combinatie met 12 zonnecollectoren en 70 zonnepanelen. Het is dus een duurzaam verwarmd en energieneutraal buitenzwembad. Het filter in het buitenzwembad op de Veluwe was vroeger een zandfilter dat is vervangen door een glasfilter. Dit levert een waterbesparing op van 50%.

Vakantiepark met buitenzwembad op de Veluwe

Doen in de omgeving van Park Berkenrhode

Als echte wellness liefhebbers hebben wij het gehele weekend vertoefd in ons wellness huisje met hottub en sauna op Veluwe waar honden ook welkom zijn. Wij waren vooral op zoek naar rust, ontspanning en relaxen aan de bosrand. Uiteraard valt er van alles te doen in de omgeving van Park Berkernhode. Je verblijft immers in Wekerom, op de Veluwe, vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Handig is om van tevoren de Park Berkenrhode app te downloaden werd ons vertelt. Met de Park Berkenrhode app heb je altijd informatie over het park en de omgeving binnen handbereik! Ook staat je reservering in de app. Goed om te weten is dat er op dit moment hard wordt gewerkt aan een nieuwe app dat gebruiksvriendelijker is. Kleine kanttekening, ik heb de app zelf niet gebruikt omdat mijn mobiele telefoon (Samsung S22+) de app niet kan downloaden.

Ga je in het hoogseizoen of tijdens vakantieperiodes op vakantie naar Park Berkenrhode? Reserveer dan op tijd een fiets en/of e-chopper, om teleurstellingen te voorkomen.

 1. Bezoek Otterlo;
 2. Ga genieten van de omgeving in Nationaal Park de Hoge Veluwe;
 3. Via de receptie kan je fietsen, (7 versnellingsfiets, E-bike, kinderfiets, mountainbike en/ of e-choppers huren.
 4. Vanaf het vakantiepark starten vele wandel en fietsroutes, download de gratis Route.nl app om zelf routes samen te stellen.

Krijg jij al zin in een vakantie in een wellness huisje
met hottub en sauna op Veluwe, waar honden ook welkom zijn?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen