Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Ontspannen in wellness huisje op de Veluwe bij Recreatielandgoed De IJsvogel

14 juli 2021
Wellness huisje Veluwe

Wil jij ontspannen in een wellness huisje op de Veluwe met een sauna of een bubbelbad? Bekijk snel deze leuke vakantiehuisjes op de Veluwe van Vakantiepark De IJsvogel in Voorthuizen in Gelderland.

Ontspannen op Veluwe bij Recreatielandgoed De IJsvogel

 

Een paar dagen onthaasten in eigen land, dat kan op de Veluwe bij Recreatielandgoed De IJsvogel, even buiten Voorthuizen in Gelderland. Het landgoed waarop het vakantiepark op de Veluwe zich bevind, is opgedeeld in accommodaties die in eigendom zijn en accommodaties die verhuurd worden aan vakantiegangers.

 

Veel vakantieparken in Nederland bieden een diversiteit aan faciliteiten aan om vakantiegangers zoveel mogelijk van de accommodaties zelf en van het park te laten genieten. Bij Vakantiepark De IJsvogel zien ze dat anders, daar willen ze juist graag dat je erop uit trekt en de omgeving gaat ontdekken. Maar dat je na je avonturen wel met plezier terugkeert naar je vakantiehuis dat alles in huis heeft wat je maar kan wensen.

 

Plattegrond Vakantiepark De IJsvogel

 

Wij vinden het altijd fijn om te zien hoe een vakantiepark eruit ziet en hoe de vakantiehuisjes zijn gelegen. Afhankelijk van je wensen is het mogelijk om bij je reservering een preferentie door te geven, al kan een huisnummer niet gegarandeerd worden. Wij verbleven zelf in Wellness Lodge 218 op de achterste rij.

 

Hou er rekening mee dat het deel waar de Wellness Lodges, Zand Lodges en andere accommodaties staan, een nieuw project is op een bestaand recreatielandgoed. Op dit moment meld je je bij aankomst bij de algemene receptie voor de incheck. Dit kan een vertekend beeld geven bij aankomst omdat je langs huisjes rijdt die allemaal in eigendom zijn. In de toekomst is het mogelijk om in te checken bij het stuk grond waar alle nieuwe verhuuraccommodaties staan. Je moet de locatie van de wellness huisjes eigenlijk zien als een kleinschalig vakantiepark op een groter landgoed waarbij je gebruik kan maken van alle park faciliteiten, maar je eigenlijk vooral wordt gestimuleerd om te genieten van je gekozen huisje en erop uit te trekken in de omgeving.

 

*Bekijk hier de plattegrond van Vakantiepark De IJsvogel.

 

Wellness huisje op de Veluwe met sauna en bubbelbad

 

Ben jij op zoek naar een leuk wellness huisje op de Veluwe met een sauna of een bubbelbad, dan heb je genoeg keuze bij Vakantiepark De IJsvogel in Voorthuizen in Gelderland. Je kan met zijn tweeën ontspannen in een Wellness Lodge, met je gezin of vriendin relaxen in huisje voor 4 personen met een buitensauna of met een bubbelbad of kiezen voor een van andere wellness huisjes.

 

 1. Wellness Lodge voor twee personen.
 2. Villa De IJsvogel, villa met Finse buiten sauna voor 8 personen.  
 3. Villa Vogelveld, huisje met Finse sauna buiten voor 6 personen.  
 4. Villa Vogelveld, huisje met infraroodsauna en bubbelbad voor 4 personen.  
 5. Villa Vogelveld, huisje met bubbelbad buiten of huis + infrarood sauna 4 personen.
 6. Zand Lodge met bubbelbad buiten of Zand Lodge met sauna barrel buiten.

 

*Vanaf NU is er één echte Wellness Spot te huur, dat is de Villa Vogelveld met infraroodsauna binnen en jacuzzi buiten voor 4 personen

 

Zand Lodge met bubbelbad buiten of Zand Lodge met sauna barrel buiten.

 

Wellness huisje op de Veluwe met sauna en bubbelbad

 

Wellness Lodge voor 2 personen met ligbad, sauna en Sunshower

 

Wil je een paar dagen samen weg en genieten op de Veluwe? Dan is de Wellness Lodge voor 2 personen op Vakantiepark De IJsvogel een aanrader. Het is een knus vakantiehuisje met fijne wellness faciliteiten en één van de nieuwste in Nederland. De luxe Wellness Lodges op de Veluwe zijn sinds november 2020 te huur en bieden alles waar een wellnessliefhebber naar op zoek is. Wij tipten dit wellness huisje op de Veluwe met sauna al eerder in dit artikel.

 

Naast het bed in de slaapkamer staat een ruim vrijstaand ligbad waar je úren in kan badderen. Wij verbleven in Wellness Lodge nummer 218 en als je op de plattegrond kijkt zie je dat dit knusse huisje op de achterste rij ligt. Het fijne daaraan is dat je de achterdeur open kan zetten en niemand je kan zien liggen. Zo hoef je geen zen muziek aan te zetten, maar kan je luisteren naar de fluitende vogeltjes. Er ligt een handdoeken pakket naast het bad en op de badplank ligt een zeepje en drie mini’s van Geneva Green klaar. Lees jij graag een boek in bad of wil je samen badderen onder het genot van een wijntje en wat lekkers, dan is een badplank ideaal.

 

Achter het bad bevind zich de Sunshower en daar tegenover een kleine Finse opgietsauna voor twee personen waar je in kan zitten. Na je sauna bezoek kan je afkoelen onder de regendouche en in je badjas door je tuin wandelen of even bijkomen op twee houten relaxstoelen in de tuin. De luxe ligbedden die je op de video ziet, die zijn er niet. Nagenieten van je wellness ronde in je eigen huisje kan buiten in de tuin of bij minder goed weer binnen op de bank bij de gashaard.

 

↓ Bekijk de beschikbaarheid en boek direct het wellness huisje voor twee personen.

 

 

Wellness Lodge voor 2 personen met ligbad, sauna en Sunshower

Zand Lodge voor 4 personen met sauna of bubbelbad buiten

 

Wil jij met het gezin of met een paar vrienden een paar dagen naar een mooi vakantiehuis met wellness faciliteiten? Bekijk dan eens de splinternieuwe Zand Lodges die worden verhuurd op Recreatielandgoed De IJsvogel. De Zand Lodges zijn zo gepositioneerd op het vakantiepark dat het lijkt alsof je op een zandverstuiving verblijft.

 

Ben je een sauna liefhebber dan is de keuze snel gemaakt en is de Zand Lodge met sauna buiten in de vorm van een sauna barrel hét vakantiehuis voor jou. En ben je meer een bubbelbad fan en hou je ervan om in de buitenlucht te badderen, dan kies je voor de Zand Lodge met een bubbelbad buiten. Op de foto ziet het buitenbad er misschien uit als een hottub, maar het deze jacuzzi heeft de look & feel van een hottub, maar is wel degelijk een bubbelbad. Het is een bubbelbad met houten omlijsting van het merk Welvaere.

 

↓ Bekijk de beschikbaarheid en boek direct de Zand Lodge met bubbelbad buiten.
*Bekijk de beschikbaarheid en boek direct de Zand Lodge met sauna barrel buiten.

 

Huisje Veluwe met bubbelbad

 

Meer vakantiehuisjes met wellnessfaciliteiten, ook voor 6 en 8 personen

 

Naast de mooie Wellness Lodge en de Zand Lodge is ook een villa voor 8 personen te huur met een sauna, Villa De IJsvogel. Daarnaast wordt er op Vakantiepark De IJsvogel volop geïnvesteerd in het aanbieden van nog meer vakantiehuisjes met wellnessfaciliteiten. Zo zijn er op dit moment ook vrijstaande vakantiewoningen in aanbouw, Villa Vogelveld, waar een bubbelbad in de tuin staat en er zijn leuke huisjes met een sauna binnen. En vanaf augustus/september 2021 is er één echte Wellness Spot te huur, dat is de Villa Vogelveld met sauna binnen en jacuzzi buiten voor 4 personen.

 

Hou zeker de website van Vakantiepark De IJsvogel in de gaten om te zien in welke nieuwe huisjes jij (straks) kan verblijven. Ook fijn, voor mensen die minder valide zijn is er een mogelijkheid om extra toegankelijke huisjes te reserveren. Zo kunnen nog meer mensen ontspannen op de Veluwe in een fijn wellness huisje. Bekijk zeker alvast even de selectie aan wellness huisjes hieronder:

 

 1. Villa De IJsvogel, villa met Finse buiten sauna voor 8 personen.  
 2. Villa Vogelveld, huisje met Finse sauna buiten voor 6 personen.  
 3. Villa Vogelveld, huisje met infraroodsauna en bubbelbad voor 4 personen.  
 4. Villa Vogelveld, huisje met bubbelbad buiten of huis + infrarood sauna 4 personen.

 

↓ Villa Vogelveld, huisje met infraroodsauna en bubbelbad voor 4 personen.

 

Huisje op de Veluwe met bubbelbad en sauna

 

Doen in omgeving Recreatielandgoed De IJsvogel

 

De wellness huisjes op de Veluwe van Recreatielandgoed De IJsvogel liggen even buiten Voorthuizen in Gelderland. Vanuit het vakantiepark op de Veluwe kan je alle kanten op. Of je nou van het wandelen, fietsen of touren met de auto houdt, er valt van alles te beleven en te doen.

 

 1. Bezoek het Kröller Möller museum en de Beeldentuin.
 2. Ga naar de Beeldentuin in Garderen + zandsculpturen.
 3. Koop een toegangskaart voor Nationaal Park De Hoge Veluwe.
 4. Breng een bezoek aan Radio Kootwijk en wandel in de omgeving.
 5. Bij mooi weer, ga zonnen en zwemmen bij recreatieplas Zeumeren.
 6. Ga wandelen bij Jachthuis Sint Hubertus, prachtige route met vlonderpaden.

 

Doen in omgeving Recreatielandgoed De IJsvogel

 

Zou jij ook wel eens naar een wellness huisje op de Veluwe willen om te onthaasten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots