Wellness in de keuken, maak het nog fijner!

De Wellness Lifestyle, ook in de keuken!

De Wellness Lifestyle, waar je ook bent! Dus ook tijd voor wellness in de keuken! Een schone keuken is een schoon hoofd, van gezond koken word je lichaam blij, met een cooker in de keuken kan je sneller genieten van wellness thee en met een mooie wellness design kraan maak je het af!

Wellness in de keuken, maak het nog fijner!

Wat ons betreft voer je de Wellness Lifestyle overal in door. Rustgevende kleuren in huis, een zen slaapkamer, een woonkamer waar je tot rust komt, een badkamer waar je niet meer uit wilt, een loungestoel op je balkon, een complete wellness tuin, een wellness toilet en last but least, wellness in de keuken! Met deze tips maak je van je keuken ook een fijne plek in huis.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Wellness in de keuken, maak het nog fijner!

Nog vaker je handen wassen met deze leuke handzeep

Met deze leuke handzeep ga je nog vaker je handen wassen in de keuken! Want zeg nou zelf, een flesje met de tekst; ‘YOU ARE AWESOME’ is soms gewoon even wat je nodig hebt! Zeker als je alleen woont moet je jezelf extra verwennen waar het kan en dat is dus precies wat wij met wellness in de keuken bedoelen. Gewoon het leven een beetje leuker maken waar het kan!

*Ontdek meer leuke producten van The Gift label uit Amsterdam.

Leuke handzeep voor in de keuken

ZO gaan we de keuken schoonmaken

Met de ZO schoonmaakproducten tover je binnen een handomdraai je keuken om tot een wellness keuken die naar een beautysalon ruikt. En niet alleen dat, er staan ook geen lelijke flessen meer in je keukenkastje want de ZO schoonmaak flessen zijn niet alleen effectief maar ook van een mooi design en betaalbaar. Met ZO wordt schoonmaken een feestje!

*Bekijk hier ons hele artikel over het ZO Sanitair schoon startpakket.

Wellness in de Keuken

Maak je wellness thee snel klaar met een cooker in de keuken

De uitkomst van de eeuw, een cooker in de keuken! Oké, het is een luxe en geen must, maar het is wel heel fijn! Zeker als je een kleine keuken hebt dan neemt een waterkoker toch al veel ruimte in beslag op je aanrecht. En zeg nou eerlijk, water koken in een pannetje daar zijn wij te lui voor geworden toch?

En of je nou een oude keuken of een spiksplinternieuwe keuken in ons hebt. Een waterleiding heeft iedereen in zijn keukenkastje zitten en als daar ook een stopcontact aanwezig is dan kan je een qooker laten installeren zodat je binnen no time na het schoonmaken kan genieten van een kop welverdiende wellness thee.

*Met een cooker in no time van je Lipton Feel Good wellness thee genieten. 

Wellness thee van Lipton

HI TIGER, kom…maak met mij die keuken schoon!

We tipten eerder al die leuke handzeep ‘YOU ARE AWESOME’ waarmee je nog vaker je handen gaat wassen in de keuken! Nou als er ‘HI TIGER’ naar je wordt geroepen dan reageer je ook wel toch? Voor alle vrouwen die gek zijn op panterprint en een hekel hebben aan de keuken schoonmaken, wellicht wordt het met de Kitchen Cleaning Soap van The Gift Label een makkie.

*Ontdek meer leuke producten van The Gift label uit Amsterdam.

Keuken schoonmaken

Brokken Himalaya zout in een mooie verpakking

Heb jij gewoon een wit potje zout uit de supermarkt in de keuken staan? Dat is vanaf nu verleden tijd als je dit hebt gezien! Brokken Himalaya zout in je keuken word steeds populairder omdat het biologisch en vers is. Bestel je deze pot met brokken Himalaya zout dan heb je niet alleen een mooi item in je keuken staan, je hebt ook vers geschaafd zout op je eten, er zit een kleine schaaf bij.

*Bekijk deze Kitchen Shave Salt met de leukste teksten!

Brokken Himalaya zout in de keuken

Gezond koken, lekker eten en aanmaak collageen stimuleren

Een mooie huid krijgen van binnenuit, dat is waar Astrid Koole, schrijfster van het Collageenkookboek in gelooft. Wat zie jij er lekker uit en dan bedoelen we vooral, wat zie jij er lekker gezond en stralend uit!

*Lees ons complete artikel over het beauty kookboek van Astrid

Mooiere huid krijgen van binnenuit met collageenkookboek Astrid Koole

Wat betekent wellness in de keuken voor jou?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons