Lifestyle

Verras iemand met een wellness kerstpakket, ontspanning thuis!

1 december 2022
Wellness kerstpakket ideeen

Bedank iemand extra dit jaar en verras diegene met een beauty kerstpakket of een van deze wellness kerstpakket ideeën voor ontspanning thuis! Verras je personeel, team collega’s en/of klanten met een kerstpakket om van te genieten.

 

Beauty kerstpakket & Wellness kerstpakket ideeën voor ontspanning thuis!

 

Een gezonde, positieve en blije werknemer is een van de belangrijkste dingen voor werkgevers. Misschien nog wel extra in deze gekke tijd. En trouwe klanten ook niet te vergeten, ook die zijn een moment van aandacht waard.

 

Gezondheid en ontspanning zijn speerpunten binnen de Wellness Lifestyle en daarom inspireren wij onze lezers graag met een mooi beauty kerstpakket en de fijnste wellness kerstpakket ideeën voor ontspanning thuis.

 

Doe goed je onderzoek voor dat je het budget uitgeeft aan de beauty en kerstpakketten. Bij een aantal grote bedrijven die gespecialiseerd zijn in de uitgifte van kerstpakketten kan het zeker lonen om daar te bestellen omdat ze groot hebben kunnen inkopen. Maar soms kan je ook gewoon voordeliger bestellen via andere kanalen, zeker als je MKB bent in plaats van een multinational. Er zijn ook veel bedrijven die zogenoemde ‘volumekorting‘ mogelijkheden hebben vanaf 50 stuks.

 

  1. Wellness kerstpakketten.
  2. Verzorgend complimentje Giftbox.
  3. Premium Beauty & Wellness kerstpakketten.
  4. Een wellness kerstpakket speciaal voor heren
  5. Bekijk deze categorie vol met wellness kerstpakketten.

 

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Bestel beauty kerstpakket of wellness kerstpakket 

 

Er zijn vele aanbieders die zich speciaal richten op de verkoop van een beauty kerstpakket en mooie wellness kerstpakketten. Werk je voor een groot bedrijf dan kan het zeker lonen om bij een van de gespecialiseerde bedrijven in kerstpakketten verkoop te kopen.

 

Heb jij tot 50 werknemers in dienst neem dan de tijd om zelf even hieronder rond te snuffelen. Een mooi Rituals pakket als beauty kerstpakket is misschien nog wel goedkoper via andere aanbieders.

 

*Bekijk dit uitgebreide aanbod aan beauty kerstpakketten.

 

Verwen of ontspan pakket

Wellness kerstpakket van Kerstpakkettenidee & Kerstpakketonline

 

Geef iemand een moment van thuis ontspanning cadeau. Er is zoveel keuze aan wellness kerstpakket ideeën! Rituals fans geef je een Rituals kerstpakket, mensen die een relax moment kunnen gebruiken geef je een Relaxing time cadeau pakket, The Spa Collection is ook een mooi wellness pakket en het thema ‘In de watten’ is fijn voor iedereen.

 

*Bekijk deze categorie vol met wellness kerstpakketten.

 

Wellness kerstpakket ideeën

 

Rituals kerstpakketen

 

Wie is er geen Rituals fan? Wedden dat er onder het personeel en/of klanten mensen zijn die een product in de badkamer hebben staan. Wat ons betreft doet een Rituals kerstpakket het altijd goed! Er zijn veel aanbieders waar je een kerstpakket van Rituals kan bestellen in diverse prijs categorieën.

 

*Premium kerstpakketten: diverse keuze uit Rituals pakketten.
**Kerstpakkettenidee: hier een overzicht van Rituals kerstpakketten

 

Rituals kerstpakketten

Mooiste beauty adventskalenders voor vrouwen 2022

Wellness kerstpakket voor heren

 

Ook mannen verdienen een heerlijk wellness pakket! Er zijn genoeg heren die de tijd voor zichzelf nemen in de badkamer en hun lichaam graag goed verzorgen met mannelijke verzorgingsproducten.

 

  1. Rituals Samurai Travel Set voor mannen
  2. Een wellness kerstpakket speciaal voor heren

 

Wellness kerstpakket voor heren

 

Verzorgend complimentje Giftbox

 

Iedereen verdiend een complimentje en dat geven in combinatie met een giftbox is helemaal fijn. Het zijn verzorgende producten van The Gift Label uit Amsterdam en je kan het bestellen bij diverse aanbieders.

 

*Ook in de webshop van De Bijenkorf vind je fijne producten van The Gift Label.

 

The Gift Label Amsterdam - Bijenkorf

 

Gezonde kerstpakketten van Fitbox

 

Vind jij een gezonde levensstijl belangrijk, ben je op zoek naar een sportief kerstpakket of staat vitaliteit in jullie organisatie centraal? Of het nou een van de drie thema’s is of een combinatie, met de Fitbox Kerstpakketen kan je kiezen uit diverse wellness thema’s en soorten: Fitbox Balance, Fitbox Gezond en/of Fitbox Sportief. Sigrid werd verrast met een heerlijk ‘Smoothie Kerstpakket’.

 

*Bekijk hier onze review van het Fitbox smoothie pakket!
Foto is van pakket van 2019.

 

gezonde kerstpakketten

Meer wellness cadeau ideeën voor feestdagen

 

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips voor de feestdagen? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste beauty en wellness cadeau ideeën.

 

Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

 

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

 

Sauna cadeaubonnen

 

Geef jij iemand dit jaar een wellness kerstpakket? 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots