Wellness kerstpakket ideeen

Verras iemand met een wellness kerstpakket, ontspanning thuis!

Bedank iemand extra dit jaar en verras diegene met een beauty kerstpakket of een van deze wellness kerstpakket ideeën voor ontspanning thuis! Verras je personeel, team collega’s en/of klanten met een kerstpakket om van te genieten.

Beauty kerstpakket & Wellness kerstpakket ideeën voor ontspanning thuis!

Een gezonde, positieve en blije werknemer is een van de belangrijkste dingen voor werkgevers. Misschien nog wel extra in deze gekke tijd. En trouwe klanten ook niet te vergeten, ook die zijn een moment van aandacht waard.

Gezondheid en ontspanning zijn speerpunten binnen de Wellness Lifestyle en daarom inspireren wij onze lezers graag met een mooi beauty kerstpakket en de fijnste wellness kerstpakket ideeën voor ontspanning thuis.

Doe goed je onderzoek voor dat je het budget uitgeeft aan de beauty en kerstpakketten. Bij een aantal grote bedrijven die gespecialiseerd zijn in de uitgifte van kerstpakketten kan het zeker lonen om daar te bestellen omdat ze groot hebben kunnen inkopen. Maar soms kan je ook gewoon voordeliger bestellen via andere kanalen, zeker als je MKB bent in plaats van een multinational. Er zijn ook veel bedrijven die zogenoemde ‘volumekorting‘ mogelijkheden hebben vanaf 50 stuks.

  1. Diverse Beauty & Wellness kerstpakketten;
  2. Een wellness kerstpakket speciaal voor heren

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Bestel beauty kerstpakket of wellness kerstpakket 

Er zijn vele aanbieders die zich speciaal richten op de verkoop van een beauty kerstpakket en mooie wellness kerstpakketten. Werk je voor een groot bedrijf dan kan het zeker lonen om bij een van de gespecialiseerde bedrijven in kerstpakketten verkoop te kopen.

Heb jij tot 50 werknemers in dienst neem dan de tijd om zelf even hieronder rond te snuffelen. Een mooi Rituals pakket als beauty kerstpakket is misschien nog wel goedkoper via andere aanbieders.

*Bekijk dit uitgebreide aanbod aan beauty kerstpakketten.

Verwen of ontspan pakket

Koop al je Wellness kerstpakketten in bij deze aanbieders

Geef iemand een moment van thuis ontspanning cadeau. Er is zoveel keuze aan wellness kerstpakket ideeën! Rituals fans geef je een Rituals kerstpakket, mensen die een relax moment kunnen gebruiken geef je een Relaxing time cadeau pakket, The Spa Collection is ook een mooi wellness pakket en het thema ‘In de watten’ is fijn voor iedereen.

  1. Beauty & Spa kerstpakketten;
  2. Ontdek hier de Rituals kerstpakketten;
  3. Diverse Beauty & Wellness kerstpakketten;
  4. Een wellness kerstpakket speciaal voor heren
Wellness kerstpakket ideeën

Rituals kerstpakketen

Wie is er geen Rituals fan? Wedden dat er onder het personeel en/of klanten mensen zijn die een product in de badkamer hebben staan. Wat ons betreft doet een Rituals kerstpakket het altijd goed! Er zijn veel aanbieders waar je een kerstpakket van Rituals kan bestellen in diverse prijs categorieën.

♥ Ontdek hier de Rituals kerstpakketten.
♥ Bekijk hier nog meer soorten Rituals kerstpakketten

Rituals kerstpakketten

Wellness kerstpakket voor heren

Ook mannen verdienen een heerlijk wellness pakket! Er zijn genoeg heren die de tijd voor zichzelf nemen in de badkamer en hun lichaam graag goed verzorgen met mannelijke verzorgingsproducten.

♥ Dé Rituals Samurai Travel Set voor mannen;
Een wellness kerstpakket speciaal voor heren

Wellness kerstpakket voor heren

Gezonde kerstpakketten van Fitbox

Vind jij een gezonde levensstijl belangrijk, ben je op zoek naar een sportief kerstpakket of staat vitaliteit in jullie organisatie centraal? Of het nou een van de drie thema’s is of een combinatie, met de Fitbox Kerstpakketen kan je kiezen uit diverse wellness thema’s en soorten: Fitbox Balance, Fitbox Gezond en/of Fitbox Sportief. Sigrid werd verrast met een heerlijk ‘Smoothie Kerstpakket’.

*Bekijk hier onze review van het Fitbox smoothie pakket!
Foto is van pakket van 2019.

gezonde kerstpakketten

Meer wellness cadeau ideeën voor feestdagen

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips voor de feestdagen? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste beauty en wellness cadeau ideeën.

Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

Sauna cadeaubonnen

Geef jij iemand dit jaar een wellness kerstpakket? 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen