Spa & Sauna

Ontspannen en relaxen met korting bij wellness Elysium Bleiswijk

30 augustus 2023
wellness korting Elysium Bleiswijk

Zin in een dagje ontspannen en relaxen? Geniet van wellness korting bij Elysium in Bleiswijk. Wellnessresort Elysium heeft genoeg wellness faciliteiten voor een compleet dagje sauna met vriendinnen of met je partner.

Wellnessresort Elysium Bleiswijk

 

Sauna en wellnessresort Elysium Bleiswijk staat in de wellnessresorts top 10 van Nederland. Wellnessresort Elysium ligt in natuurgebied de Rottermeren, nabij Bleiswijk. Een dagje sauna bij Elysium is een ontspannen rondreis door de wereld. Geniet van Arabische sferen in de Turkse hamam, laat warme watervallen over je gezicht stromen en kijk je ogen uit in het ‘Duizend-en-een-nacht’ binnenzwembad met sterrenplafond.

 

Is het lekker en zonnig weer? Ook dan is een dagje wellness bij Elysium een aanrader. De buitentuin heeft een uitgebreid aanbod aan  wellness faciliteiten. Van dompelbaden tot bubbelbaden en bovendien de keuze uit vele sauna’s. Er is zelfs een strand aangelegd met een duinpan waardoor het lijkt alsof je aan het naakt recreëren bent in de duinen.

 

♥ Bekijk deze aanbiedingen voor Elysium

 

Adres Elysium: Kooilaan 1 – 2665 KR Bleiswijk
Badkledingdag Elysium: Iedere maandag en de laatste donderdag van de maand is het badkledingdag bij Elysium.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellnessresort Elysium Bleiswijk

 

Wellness korting Elysium Bleiswijk

 

Dubbelop genieten als je voordelig naar Elysium gaat. Er zijn altijd acties een aanbiedingen bij Elysium, dus maak er gebruik van. Een wellness arrangement met vriendinnen, een vrienden uitje, leuke dingen doen met je moeder of met je partner. Of geniet jij liever alleen van een relax dag? Let er wel op dat kortingen soms niet geldig zijn op badkleding dagen.

 

Via de onderstaande linken kan je direct alle kortingen bij Elysium zien qua acties en arrangementen. Goedkoop naar Elysium in Bleiswijk kan als je van te voren tickets besteld. Via de genoemde linken wordt je ten slotte automatisch doorgelinkt naar de website van Elysium zelf en betaald daarvoor niets extra’s.

 

♥ Bekijk deze aanbiedingen voor Elysium

 

wellness Elysium Bleiswijk

Groupon, Vakantieveilingen, Kruidvat of ANWB Elysium

 

Waarom zou je meer betalen als het goedkoper kan? Dat is ook onze gedachte. Daarom zoeken wij altijd naar kortingsacties voor Elysium als wij zin hebben in een dagje wellness. Hou er rekening mee dat websites die zeggen goedkoper te zijn, niet altijd daadwerkelijk goedkoper zijn. Via Groupon is een dagentree of avondentree vaak duurder dan dat je direct je tickets reserveert bij Elysium.

 

Wordt er een wellness deal aangeboden via Vakantieveilingen voor Elysium? Check de wellness deal goed die wordt aangeboden. Wat is inclusief en wat is exclusief? Gaat het alleen om entree of krijg je er iets lekkers bij? Soms zie ik de biedingen zo oplopen dat het uiteindelijk duurder is dan dat je rechtstreeks je tickets voor wellnessresort Elysium koopt.

 

Hetzelfde geldt voor korting via Kruidvat voor Elysium of korting via ANWB. Of misschien heb jij wel een kortingsbon voor Elysium via de Postcode Loterij agenda. Wij raden je aan om altijd even de prijzen online te checken zodat je zeker weet of je echt voordeliger naar Elysium gaat of dat je uiteindelijk duurder uit bent.

 

Elysium Groupon: entree voor Elysium via Groupon is duurder dan als je de entree rechtstreeks online koopt bij Elysium.
Elysium Vakantieveilingen: via Vakantieveilingen is regelmatig duurder dan als je de entree rechtstreeks online koopt bij wellnessresort Elysium.

 

Er zijn momenteel geen Vakantieveilingen voor Elysium en er is ook geen Groupon voor Elysium. Bekend in september 2023.

 

Dagje sauna bij Elysium Bleiswijk

 

2e persoon gratis Elysium of 2e persoon 1 Euro

 

Let op bij acties voor 2e persoon gratis of 2e persoon 1 Euro. Bij de actie 2e persoon gratis betaalde je €16,75 per persoon. Dat was dezelfde prijs als online direct je tickets boeken bij Elysium.

 

Momenteel is de 2e persoon gratis en 1 Euro bij Elysium niet meer beschikbaar.
*Bekend in september 2023.

 

♥ Bekijk deze aanbiedingen voor Elysium

 

Wellness faciliteiten Elysium

 

Wellnessresort Elysium heeft maar liefst 29 sauna’s! 29!!! Een dagje sauna kan zo echt de hele dag duren. Bekijk hier direct alle sauna’s waarin je kan genieten.

 

  • Er zijn maar liefst 29 soorten sauna’s. Van een bamboe- en alpenkruiden tot dennen, heksen en een Marrakech sauna;
  • Jetstreambaden, en een laguna, een grote saunatuin, verder een oriëntaals bad en tot slot een uitgebreide hammamruimte. De hammamruimte heeft een rust, stoom, bad- en behandelruimte.

 

Wellness faciliteiten Elysium

 

Badkledingdag Elysium

 

Wil jij liever niet naakt naar de sauna maar gewoon je badpak of bikini aanhouden? Bij wellnessresort Elysium is het iedere maandag en elke laatste donderdag van de maand badkledingdag (let op: feestdagen kunnen afwijken). Hou er wel rekening mee dat het dan extra druk kan zijn.

 

Ook is het soms niet mogelijk om met korting naar een badkledingdag te gaan. Dus kijk eerst goed of de wellness korting Elysium Bleiswijk ook op badkleding dagen geldig is of niet.

 

♥ Reserveer direct voor een van de badkledingdagen.
♥ Ontdek ook al deze badkledingdagen in sauna’s in Nederland.

 

Badkledingdag Elysium Bleiswijk

 

Elysium contact

 

Heb jij naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Kan je het antwoord niet vinden bij de meest gestelde vragen op de website van Elysium zelf of is er iets anders dat je wilt bespreken? Bekijk eerst hier de meest gestelde vragen over Elysium, wie weet staat je antwoord er al tussen.

 

Wellnessresort Elysium is bereikbaar van maandag t/m vrijdag via Facebook van 09:00 tot 17:00 uur. Je kan via de website ook dagelijks het Elysium contactformulier invullen met vragen.

 

Elysium contact

 

Kijk jij eerst naar kortingen of ga je direct naar Elysium in Bleiswijk?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots