Overnachten, Privé sauna

Samen genieten in een Wellness Lodge voor 2 personen

4 september 2021
Wellness Lodge 2 personen

Samen eropuit en samen genieten van een leuk wellness huisjes voor twee personen in Nederland. Wij hebben uitgezocht welke Wellness Lodge voor 2 personen en andere leuke wellness huisjes voor 2 er allemaal zijn in Nederland en ze handig in één overzicht voor je op een rij gezet.

 

Alle Wellness Lodge voor 2 personen in Nederland

 

Zo leuk, een knus wellness huisje voor twee personen om lekker samen te ontspannen en te genieten. Je ziet ze steeds vaker, een Wellness Lodge voor 2 personen. Wij hebben de locaties waar je zo’n leuk huisje met wellness faciliteiten kan huren voor je op een rij gezet. Welk wellness huisje voor twee kies jij?

 

  1. De IJsvogel – Veluwe – wellness huisje voor twee personen.
  2. Hof van Salland – Salland – wellness huisje voor twee personen.
    Ontdek de aanbiedingen voor de Winter Wellness Weken vanaf 1 nov. 2021.
  3. Vakantiepark Mölke – Zuna – Salland – River Lodge met sauna en ligbad!
  4. Droompark Badhoophuizen – Harderwijk – Modus Wellness huisje voor twee.

 

 

Wellness Lodge voor 2 personen – Hof van Salland

Zin in een ontspannen weekend weg in een luxe Wellness Lodge voor 2 personen in de provincie Overijssel? Bekijk dit luxe wellness vakantiehuisje eens op Vakantiepark Hof van Salland.

 

Het is een knus huisje met een Finse sauna en een ligbad en de slaapkamer op de eerste verdieping is een mooie verrassing want je slaapt in een verzonken bed. De Overijsselse regio Salland is ideaal voor mensen die van de natuur houden, de Lemelerberg en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is niet ver weg.

 

*Reserveer gelijk het wellness huisje voor twee personen.
**Lees alles over ons verblijf in de Wellness Lodge XXL op Hof van Salland.

 

WELLNESS SPOTS TIP KORTING:
Ontdek de aanbiedingen voor de Winter Wellness Weken vanaf 1 nov. 2021.

 

Wellness Lodge 2 personen

 

Wellness Lodge voor 2 personen – De IJsvogel – Veluwe

De Wellness Lodge voor twee personen op Vakantiepark De IJsvogel is één van de nieuwste wellness huisjes in Nederland. Het knusse en luxe huisje is sinds november 2020 te huur.

 

Er hangt een fijne badjas voor je klaar inclusief twee handdoeken. Er staan drie mini’s en een zeepje voor je klaar van Geneva Green om mee te badderen of te douchen. Stap in de Finse sauna of ga uren badderen in het ruime vrijstaande ligbad. Is het minder goed weer dan kan je in de woonkamer opwarmen bij de gashaard.

 

De regendouche met Sunshower bevind zich achter het bad en de kleine Finse sauna voor 2 personen bevind zich achter het bed. In plaats van de luxe ligstoelen die je in de video en op de foto ziet staan er 2 rechte stoelen bij de tafel buiten en 2 houten lagere stoelen zonder kussens.

 

*Boek direct het wellness huisje voor twee personen.

 

 

Wellness Lodge voor 2 personen - De IJsvogel

 

River Lodge Wellness voor twee – Vakantiepark Mölke – Vechtdal

 

JA, het is zover! Sinds mei 2021 is het nieuwste huisje met wellness faciliteiten in gebruik. Wij presenteren je graag de ‘Wellness River Lodge’ op Vakantiepark Mölke in Overijssel! Vanuit dit luxe, stijlvolle en knusse huisje voor twee personen heb je uitzicht op het water.

 

Vakantiepark Mölke in Zuna ligt namelijk aan het riviertje de Regge in Twente in de provincie Overijssel. In de Wellness River Lodge vind je alles wat een wellness liefhebber graag wenst, een heerlijk ligbad, een privé Finse sauna en een heerlijke boxspring om voldaan in slaap te vallen.

 

*Reserveer de River Lodge met sauna en ligbad!

 

Vakantiepark Mölke in Overijssel is een zeer veelzijdig vakantiepark. Het is een 5* ANWB camping met kampeerplaatsen met privé sanitair en vooral voor de glamping liefhebbers is er veel keuze. En dan bedoelen we echt heel veel keuze want je kan uit 45 soorten accommodaties kiezen. De populairste accommodaties zijn de boomhut waar je in kan slapen, de glamping accommodaties en de wellness vakantiehuisjes. Handig, bekijk hier de vakantiepark plattegrond.

 

 

 

River Lodge Wellness voor twee

Wellness huisje voor twee personen – Modus Wellness – Harderwijk

Eerlijk is eerlijk, dit wellness huisje is geen Wellness Lodge, maar het architectonische Modus Wellness huisje op Droompark Badhoophuizen in Harderwijk is wel een super leuk wellness huisje voor 2 personen. Daarom tippen wij jullie deze locatie graag.

 

Droom alvast weg bij het zien van de foto’s van dit elegante luxe huisje op de Veluwe. Het is een wellness huisje, maar door de open indeling lijkt het een luxe hotelkamer. Extra gaaf vinden wij de kamerhoge ramen over de hele breedte van het wellness huisje, zo fijn al dat licht wat naar binnen schijnt.

 

Op de wat frissere dagen kan je de kachel in het huisje aan doen en bij mooi weer kan je voor je huisje ontspannen in de loungeset.

 

*Reserveer gelijk het Modus Wellness huisje voor twee personen.

 

Wellness huisje voor 2 personen

 

Welk wellness huisje voor twee personen vind jij het leukste?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots