Winter Wellness

Puur genieten van Wellness op het platteland, dat kan hier!

Puur genieten in eigen land, dat kan als je kiest voor Wellness op het Platteland! Ga slapen bij de boer met wellness faciliteiten, kies voor een hooiberg in een weiland, stap in de hottub op een boerencamping of ga winterkamperen bij een pop-up camping met wellness faciliteiten.

Puur genieten van Wellness op het platteland

Back to basic maar wel met luxe faciliteiten en in de natuur, dat is de Wellness op het Platteland belevenis! Steeds meer boeren stellen hun grond beschikbaar zodat jij kan slapen bij de boer en kan genieten van wellness faciliteiten op een boerencamping met hottub en soms zelfs een Finse sauna.

Ook zijn er particulieren met een grote lap grond bij hun huis waarop zij mooie privé sauna’s in de natuur hebben gebouwd waar jij van kan genieten. Wat je ook steeds vaker ziet zijn pop-up campings en pop-up glampings. Een glamping heeft over het algemeen luxere faciliteiten dan een camping dus zo zie je op een pop-up glamping ook vaak wellness faciliteiten zoals een hottub, Finse sauna of bubbelbad waar je in kan relaxen. Wil je meer weten over Glamping? Lees hier alles over; ‘Wat is Glamping en de betekenis van Glamping‘.

Daarnaast word ook het winterkamperen steeds populairder. De campers waren dit jaar niet aan te slepen en veel mensen kiezen er steeds vaker voor om het hele jaar te genieten van een kampeervakantie. Wij laten je graag zien wat de fijnste plekken zijn om Wellness op het Platteland te beleven.

♥ Bekijk deze Wellness Glamping in Nederland.
♥ Ontdek al deze campings met wellness in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Wellness op het platteland

Pop-up camping Winterwoods in Drenthe met outdoor hottub

Geniet van Wellness op het Platteland bij Winterwoods, een pop-up camping gelegen midden in de bossen in Drenthe. Ontspan tijdens een wellness weekend in de natuur, vind je innerlijke zelf terug door deel te nemen aan een yoga workshop, ontspan in de outdoor houtgestookte hottub en droom weg terwijl je luistert naar de knisperende geluiden van het bos, warm op in de Sauna Tent of volg een koudetraining waarbij je leert je lichaam te controleren tijdens het dompelen in de Leberenplas. De zwemvijver heeft een maximale diepte van 2 meter, die zich ook perfect leent voor een frisse ochtendduik.  Koken doe je boven een zelfgestookt vuurtje.

Wanneer het echt afkoelt trek je je terug in je knusse yurt waar het kacheltje voor behaaglijke warmte zorgt. Overnachten in deze traditionele en knusse yurts is garantie voor een echte wildlife beleving. De handgemaakte tenten uit Mongolië worden door nomaden gebruikt om rond te trekken over de toendra’s.  De stevige isolatie zorgt ervoor dat het in de tent de hele nacht heerlijk warm blijft. De Yurt is zeer ruim opgezet (6X6 meter) en traditioneel ingericht met comfortabele bedden, stoelen, kleden en een kastje.

Jaarlijks organiseert Travelbase (de reisonderneming achter Winterwoods) vele reizen naar meer dan 10 verschillende landen die elk zorgen voor een once in a lifetime experience. Bij Travelbase ligt de nadruk op ‘’The Journey’’: van begin tot eind wordt er veel aandacht besteed aan details om van elke reis een unieke belevenis te maken. Van een surfkamp, roadtrip door Italië met een Vespa of met een (elektrische) TukTuk door Sri Lanka.

Bekijk de mogelijkheden op de website van Winterwoods.

Wellness op het Platteland

Logeren bij de boer met hottub in Drenthe

Geniet van een wellness weekend op een boerderij in Nederland! Wil jij logeren bij de boer in Drenthe met hottub? Dan is Boerderij ‘t Noordland de plek om op vakantie te gaan in eigen land.

♥ Lees meer over logeren bij de boer met hottub in Drenthe.
♥ Ook leuk, logeren bij de boer met paarden kan hier in Nederland.

Wellness op het platteland

Wellness op het platteland bij Spa Parel in ‘t Groen in Moergestel

Wil je wellness combineren met natuur? Dan zit je goed bij sauna en Spa Parel in ‘t Groen in Moergestel. Je verblijft in een luxe privé sauna in Brabant en huurt eigenlijk voor een paar uur of voor een nacht een vakantiehuisje met sauna, Hotspring bubbelbad en andere wellness faciliteiten om helemaal privé van te genieten.

♥ Ontdek Spa Parel in ’t Groen – De Hooiberg

Wellness op het platteland

Waar zou jij wel eens willen genieten van wellness op het platteland?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen