Wellness redacteuren gezocht

Het digitale Wellness Lifestyle Magazine, Wellness Spots groeit en daarom is er beschikbaarheid voor meer wellness redacteuren. Ben jij een well-being en wellness liefhebber in de breedste zin van het woord en wil jij graag een bijdrage leveren aan een snelgroeiend digitaal Wellness Lifestyle magazine, wellness liefhebbers inspireren en je schrijvers skills tonen? Neem dan contact op met de redactie van Wellness Spots via: redactie@wellnessspots.com.

Wellness redacteuren gezocht

Wellness Spots groeit hard en wij blijven onze lezers graag verrassen en inspireren met wellness tips. Wellness is zo’n breed begrip, daarom werken wij met redactieleden die allemaal iets hebben met het wellness thema. Wat dat precies betekent voor ons digitale Wellness Lifestyle Magazine leggen wij graag uit op onze ‘over Wellness Spots‘ pagina. Het doel van Wellness Spots is in elk geval om mensen te inspireren en activeren om te genieten van alles op het gebied van wellness en well-being.

Wat biedt Wellness Spots jou?

Heb jij een passie voor schrijven, neem jij graag de tijd voor jezelf, hou je van wellness en alles wat te maken heeft met well-being en wil je graag je ervaringen en tips delen? Dan heb je op Wellness Spots de juiste plek gevonden. De redactie van Wellness Spots heeft plaats voor wellness redacteuren die graag schrijven over alles dat met well-being en wellness te maken heeft.

Of het nu gaat over wellness hotspots, inspiratie voor wellness @ home, mindfulness, beauty, yoga en gezondheid. Het belangrijkste is dat je mensen wil inspireren met alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van wellness en dat je van schrijven houdt natuurlijk. Wij hebben even wat voordelen voor je op een rij gezet als je bij ons wellness redactie team komt:

  1. Wellness Spots meet-ups met andere redacteuren;
  2. Een podium waarop je je schrijflusten kan uitleven m.b.t. wellness en well-being;
  3. Meer kennis en ervaring op doen op het gebied van online tekstschrijven en Social Media;
  4. Mogelijkheden tot het reviewen van wellness producten en/of locaties op basis van je inzet;
  5. Je krijgt je eigen pagina op de website met daarop een overzicht van al jouw geschreven wellness artikelen;
  6. Je mag je wellness redacteuren werkzaamheden benoemen op Linkedin, je CV en op Social Media als je @WellnessSpots tagt.

♥ Bekijk hier het overzicht van alle Wellness Spots redactieleden.

Wellness Spots

Goed om te weten als wellness redacteur

Wellness Spots heeft transparantie en eerlijkheid zeer hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij een complete Wellness Spots Stylegids ontwikkeld voor onze redactieleden. Als wellness redacteur stel je jouw unieke verhalen en belevenissen beschikbaar om gedeeld te worden op Wellness Spots. Op dit moment geeft Wellness Spots geen vergoedingen in Euro’s aan haar redacteuren. Of we in de toekomst wel vergoedingen zullen verstrekken is afhankelijk van het succes van Wellness Spots.

Op dit moment ligt de focus vooral op het zoveel mogelijk inspireren en delen van wellness tips en de groei van het digitale Wellness Lifestyle Magazine om zo samen met alle wellness enthousiastelingen het leukste wellness platform van Nederland te creëren.

Wacht niet langer en stuur die mail of vul onderstaand contactformulier in. Wie weet sta jij binnenkort tussen ons overzicht van wellness redacteuren

Ik ga akkoord met de privacy statement

Redactie Wellness Spots - Henriette Bokslag

Contactpersoon

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je even sparren? Je kan Henriëtte mailen via:

redactie@wellnessspots.com.