Hotspots

Wellness reis Indonesië, kom tot jezelf

9 January 2018
Kom tot jezelf, wellness reis Indonesië

Ben je het drukke, gehaaste leven in Nederland even zat en wil je helemaal tot rust komen? Reis dan af naar de Indonesische archipel voor een ontspannen wellness reis Indonesië. Dompel je onder in het natuurlijke warme water van de Suban hot spring, ontdek het geheim van de Batak spa en geniet van een luxe vakantie in het Bintan Lagoon Resort. Met een verblijf in deze Wellness Spots ga je als herboren weer naar huis.

 

Wellness reis Indonesië, kom tot jezelf

 

Af en toe moet je even de tijd nemen om helemaal tot jezelf te komen. Waar kan dat beter dan tijdens een wellness reis Indonesië? Maak een wellness reis door Indonesië, geniet van een hot spring, verblijf in een luxe resort en breng een bezoek aan een traditionele spa.

 

Suban hot spring

 

Last van vastzittende spieren? Reis dan naar de natuurlijke hot spring en duik erin. Het warme water zal je spieren doen ontspannen.  De Suban hot spring op Sumatra ligt op een prachtige groene heuvelachtige locatie. Terwijl je dobbert in het warme water, dat afkomstig is uit de Bukit Kaba Hills en ook goed is voor huidziekten en reuma, kijk je uit over watervallen. Extra bijzonder: er zijn twee rotsblokken die door de locals als heilig worden beschouwd. Men geloofd dat er in de Batu Tri Sakti drie geesten huizen die de bezoekers van de hot spring beschermen. De Batu Menangis, letterlijk vertaald als huilende steen, lijkt zo nu en dan een traan te laten.

 

Traditionele Oukup spa

 

De Batak bevolkingsgroep in het noorden van Sumatra  maakt al eeuwenlang gebruik van de genezende krachten van de natuur. Zo is er een traditionele spa behandeling, Oukup genaamd. Voor dit stoombad worden er zorgvuldig kruiden en planten uitgekozen, die in water worden gekookt. Vooral jonge moeders hebben baat bij een stoomsessie; hun lichaam wordt gereinigd na de bevalling en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.  Daarnaast is stomen met het natuurlijke goedje heerlijk ontspannend en stressverlagend en gaat het huidsveroudering tegen. Benieuwd naar een traditionele Oukup behandeling? Breng dan een bezoekje aan de Gaya Spa in Jakarta of één van de vele traditionele spa’s in Medan.

 

Bintan Lagoon Resort

 

Op zoek naar het paradijs? Zoek niet langer en ga naar het Bintan Lagoon Resort. Het enorme, prachtig aangelegde resort heeft voor ieder wat wils. Sportievelingen kunnen zich uitleven met talloze verschillende (water)sporten, golfliefhebbers kunnen terecht op de twee prachtige 18 holes golfbanen en zonaanbidders strijken neer op het hagelwitte privéstrand. Laat je verwennen in de spa en geniet van zowel lokale als internationale gerechten in één van de luxe restaurants. Zo kun je het drukke leventje thuis weer helemaal aan!

 

Bintan Lagoon Resort - Indonesie

 

Heb jij wel eens een wellness reis Indonesië beleefd?

Print Friendly, PDF & Email
1

Leave a comment

Follow Wellness Spots

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief:

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Thank you for subscribe our newsletter