Wellness reisorganisaties

Ontspannen op reis kan via deze wellness reisorganisaties

Een ontspannen wellness vakantie begint al thuis bij de reisvoorbereiding. Laat je zorgen uit handen nemen en zoek een georganiseerde vakantie met wellness uit bij een van deze wellness reisorganisaties.

Ontspannen op reis via deze wellness reisorganisaties

Eerst beslissen welke vakantiebestemming het wordt, dan een passend wellness hotel uitzoeken. Daarna kijken wat de meest relaxte vliegtijden zijn om er te komen en dan misschien ook nog een huurauto boeken om er te komen. De vakantievoorbereiding moet leuk zijn en het is belangrijk dat je ontspannen aan je reis begint.

Daarom hebben wij dit overzicht gemaakt van alles wellness reisorganisaties die er zijn en welke algemene reisorganisaties er zijn die ook wellness vakanties aanbieden. De echte specialisten in wellness vakanties zijn in elk geval het Nederlandse Puurenkuur en het Duitse Spa Dreams. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is kiezen uit het aanbod aan wellness vakanties.

♥ Bekijk hier al onze ideeën voor wellness vakanties per land;
♥ Voordeliger genieten van wellness vakantie, tot wanneer vroegboekkorting tot wanneer vroegboekkorting!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram en Pinterest.

Wellness reisorganisaties

Puur & Kuur biedt wereldwijd wellness reizen aan

Puur & Kuur is een Nederlandse reisorganisatie die sinds 2005 wellness reizen organiseert. Puur & Kuur is aangesloten bij SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden. Sinds 2010 geven zij ook een wellness magazine uit. Bestel die zeker even ter inspiratie! Ze hebben ook een mooi koffietafel boek, The Wellness Collection.

Wil jij graag een van de ontspannen wellness reizen beleven? Bekijk dan via de link hieronder het complete Puur & Kuur aanbod. Er zijn uitgebreide wellness thema reizen, je kan bijvoorbeeld denken aan:

  1. Detox vakanties;
  2. Ayurveda reizen;
  3. Medische reizen;
  4. Wereldwijde yoga vakanties;
  5. Reizen die gericht zijn op afvallen.

♥ Droom weg en bestel de Puur & Kuur brochure.
♥ Ontdek hier het complete aanbod aan wellness reizen wereldwijd.

Wellness en Wandel vakantie van Puur & Kuur

Spa Dreams, het grootste reis aanbod aan spa vakanties wereldwijd

Wil jij graag en goed georganiseerd op reis met een reisorganisatie die is gespecialiseerd in wellness vakanties? Bekijk dan eens de vakanties met wellness die worden aangeboden door Spa Dreams.

Spa Dreams heeft het grootste reis aanbod qua wellness vakanties met meer dan 3500 reizen waar je uit kan kiezen. Van origine is het een Duits bedrijf, maar ze hebben een Nederlandstalige website. Er geldt een Duitse verzekering die vergelijkbaar is met de Nederlandse ANVR en SGR. Het moederbedrijf ‘Fit Reisen’ is de nummer één gezondheidsreizen expert in Duitsland.

♥ Bekijk hier alle vakanties in Duitsland van Spa Dreams.

Wellness vakantie met wellness

Ga ontspannen op reis met TUI

Ook reisorganisatie TUI biedt tegenwoordig vele ontspannen wellness reizen aan. Zo bieden bijvoorbeeld alle TUI Blue hotels extra luxe faciliteiten aan. TUI biedt wellness vakanties aan naar de onderstaande reisbestemmingen:

  1. Italië
  2. Spanje
  3. Turkije
  4. Marokko
  5. Griekenland

♥ Ontdek hier alle TUI Blue Hotels.
♥ Bekijk hier alle reizen van TUI met dit thema.

Vakantie naar Djerba met TUI

Eliza was here, wellness thema vakanties

De Nederlandse reisorganisatie Eliza was here is onderdeel van de Sunweb Group. Inmiddels bestaat het label Eliza was here alweer 20 jaar en het richt zich nog altijd op kleinschalige vakanties. Ontdek snel alle adresjes met wellness in Europa die Eliza geselecteerd heeft.

♥ Bekijk hier het Eliza was here ontspannen reizen aanbod.
♥ Ontdek hier alle mooie luxe Excellent vakanties van Sunweb

Wellness hotel aan zee met zwembad in Sopot

Geniet in het mooie luxe hotel Tabula Rasa net buiten Galle, Sri Lanka

Ontdek de wellness vakanties deals van Holidayguru

Holidayguru speurt naar de beste vakantiedeals en vakantie aanbiedingen. Ook zij kijken naar mooie wellness reizen, fijne wellness hotels, sauna’s en wellness bestemmingen dichtbij, in Europa en wereldwijd. Handig, want via de onderstaande link kan je het complete aanbod aan wellness reizen ontdekken.

♥ Check hier alle wellness vakanties bij Holidayguru.

Romantische vakantie tips Aruba

NFN (Naturisten Federatie Nederland) & Blootkompas

NFN (Naturisten Federatie Nederland) Open & Bloot, is een kennis-, belangen- en ledenorganisatie voor naaktrecreanten in Nederland. Naast de ruim 50.000 leden, behartigen zij de belangen van de 2,5 miljoen naaktrecreanten die Nederland rijk is.

Zij delen kennis op het gebied van naaktrecreatie, promoten de recreatievorm en zetten zich in om naaktrecreatie nog beter maatschappelijk geaccepteerd te maken.

NFN is ook de publisher van de locatievinder BlootKompas waarop bijna 2.000 locaties wereldwijd te vinden zijn. Leuk om te weten, zij geven ook elk kwartaal twee lifestyle magazines uit.

♥ Gebruik de locatie zoeker van BlootKompas, samengesteld door NFN.

Wellness Camping Frankrijk

Ontdek deze wellness cruises

Wellness cruises worden steeds populairder! Een cruisevakantie als health en wellness retreat kan uitkomst bieden om ontspannen tot rust te komen tijdens een relaxte cruisevakantie.

Bekijk hier al onze tips voor wellness cruises

MSC Euribia Aurea Spa

Wat zijn jouw ervaringen met deze wellness reisorganisaties?

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen