Overnachten

Wellness reizen naar Peru, oude Inca methodes en nieuwste technieken

5 mei 2021

Het is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar wellness reizen naar Peru is wel iets om te onthouden. Het wellness toerisme in Peru wordt steeds groter en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij inspireren je graag met een aantal tips en informatie om te ontspannen in Peru.

 

Wellness reizen naar Peru

 

Een wellness rondreis door Peru, speciaal gemaakt voor diegenen die hun fysieke en mentale energie willen opladen. Een verzorgende en opwekkende reis van unieke en onvergetelijke ervaringen, op plaatsen vol bijzondere energie.

 

Ervaar de rust tijdens je rondreis langs de mooiste landschappen, geniet van de Peruaanse Superfoods, onderga een Inca Stone massages, voltooi een ‘Machu Picchu zuivering’, beleef een Andes chocolade wrap en ontdek de exfoliaties van cocabladeren. In Peru worden de oude Inca methodes en producten  gecombineerd met de nieuwste technieken.

 

*Onderstaande foto is van Unu Spa.

 

Wellness reizen Peru

 

Ultieme rust in het hart van de Machu Picchu

 

In het Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel vind je de Unu Spa. Hier kan je speciale wellness behandelingen ervaren met cocabladeren. Deze bladeren helpen je te ontgiften en kunnen bijdragen om de bloedsomloop te verbeteren. Tijdens deze Andes traditie ontdek je de magische, religieuze en medicinale rituelen van Peru. Geniet je liever van een lokale Hot Stone? Kies dan voor een massage met een Machu Picchu Andes edelsteen, die schijnt goed te zijn voor een lang leven.

 

*Droom weg naar de Unu Spa.
**Boek een overnachting bij Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel.

 

 

Wellness retreat in de Amazone

 

Een wellness retreat in een natuurpark in de Amazone, hoe bijzonder is dat. Het is niet alleen een natuurpark, het is ook een particulier beschermd gebied in de San Martin regio in Peru. Je zit hier zeker goed in het Tambo Ilusion Hotel dat in 2018 winnaar was van de LTG Spa & Wellness Awards.

 

*Droom weg naar Tambo Ilusion.

 

 

Wellness retreat in de Heilige Vallei

 

De Heilige Vallei van de Inca’s ofwel de Sacred Vally in Peru ligt in de Andes, op zo’n 20 kilometer ten noorden van de Inca-hoofdstad Cusco. Willkatika is een prachtig boutique hotel middenin de vallei waar je kan genieten van een wellness retreat. Ben je vegetarisch of vegan? Dan zit je hier goed want het hotel is onderdeel van Veggie Hotels.

 

*Bekijk de mogelijkheden bij Willka T’ika Hotel.

 

 

Los Baños del Inca in Cajamarca

 

In het noorden van Peru vind je het district Los Baños del Inca in de provincie Cajamarca dat bekend staat om haar natuurlijke warmwaterbronnen. “Los Perolitos” hoort bij het toeristische complex van Baños del Inca. De tweede natuurlijke thermale bron vind je in Hotel & Spa Laguna Seca en heet “El Tragadero”.

 

*Bekijk de mogelijkheden bij Hotel & Spa Laguna Seca.

 

Wellness reizen Peru

 

Zou jij ook je rondreis Peru willen combineren met wellness reizen in Peru?

 

Lees tip, 5 principes van de sjamanen in Andesgebergte

 

Na een moeilijke periode in zijn leven en het gevoel te hebben dat er iets ontbrak vertrok Frank Buining naar Peru om in de leer te gaan bij de sjamanen in de Andesgebergte. Hij mediteerde al jaren maar toch was er dat gevoel. Bij thuiskomst hielden de sjamanistische en natuurlijke principes stand en kwam Frank tot de conclusie dat je geen sjamaan hoeft te zijn en ook in Nederland de principes in jouw dagelijkse leven kan toepassen.

 

In het boek ‘Ik kan alles, dus jij ook’ deelt hij zijn ervaringen en vijf principes uit de natuur die gaan over energie en de natuurlijke flow van jouw bestaan. Geen zweverig gedoe, op een nuchtere wijze vertelt Frank dat meer rust en minder moeten jouw weg is naar geluk, ontspanning en tevredenheid.

 

*Bestel hier het boek ‘Ik kan alles, dus jij ook’ van Frank Buining.

 

Ik kan alles, dus jij ook’ van Frank Buining

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots