Beauty, Overnachten, Spa & Sauna

Wellness Scheveningen, ontdek de mogelijkheden 

1 april 2020
Zwembad Kurhaus Hotel

Wellness Scheveningen, ontdek de mogelijkheden in dit wellness artikel. Scheveningen, één van de grootste badplaatsen van Nederland. Uitwaaien langs het strand, floaten boven zee, opwarmen in een sauna. Er zijn vele relax mogelijkheden aan en nabij het strand.

 

Wellness Scheveningen, ontdek de mogelijkheden

 

Of je nu een citytrip wilt combineren met een wellness moment voor jezelf. Of dat je gewoon puur wilt genieten van een wellness moment voor jou zelf of voor jou en je partner of vriendin. In Scheveningen zijn voldoende mogelijkheden voor een wellness moment.

 

Wat dacht je van floaten op De Pier in Scheveningen, genieten van een frisse of juist zonnige strandwandeling? Beoefen yoga op het strand in de zomermaanden of ga leren suppen op zee, snuif de frisse zeelucht op. In de winter is het juist fijn om de warmte op te zoeken in een spa en sauna of laat je lekker verwennen met een massage die jij hebt verdiend. Scheveningen, de badplaats om te genieten van wellness mogelijkheden.

 

 • Bubbelen in de Pier Suites.
 • Yoga op het strand of op zee.
 • Floaten bij op De Pier in Scheveningen.
 • Spa en sauna aan zee in het Kurhaus Hotel.
 • Bekijk hier alle sauna’s in Scheveningen.

 

*Op zoek naar een goedkope parkeerplaats op Scheveningen? Kijk eens naar het parkeeraanbod van Mobypark!

 

Floaten op De Pier in Scheveningen

 

Floaten, oftewel drijven op een massa van zout water. Hoe bijzonder is het dat je in Scheveningen kan floaten boven de zoute Noordzee. Floaten word steeds meer gezien als wellness beleving.

 

Uit onderzoek is gebleken dat floaten een effectieve methode is tegen onder andere oververmoeidheid, overbelasting en stress. Henriëtte is het floaten gaan testen en schreef er een uitgebreid artikel over: “Floaten op de Pier Scheveningen“.

 

 

Floatcenter - De Pier - Scheveningen

 

Spa en sauna aan zee in het Kurhaus Hotel

 

Een spa en sauna aan zee in Schevenigen, alleen van de gedachte word je al zen. Het Kurhaus Hotel heeft een Spa & Beauty centrum waar uiteraard hotelgasten maar ook niet gasten gebruik kunnen maken van de wellness faciliteiten van het hotel. De spa- en sauna faciliteiten zijn voldoende om je minimaal vier uur te ontspannen.

 

Het binnenzwembad grenst aan het terras en biedt frontaal zeezicht. Op het buitenterras kan je in de zomer genieten van de zonnestralen en de winter prima even afkoelen als je net uit de sauna komt. Kurhaus Spa & Beauty biedt diverse mogelijkheden aan qua behandeling waaronder het gebruik van hun eigen merk, Amrath Cosmetics.

 

Wellness faciliteiten, Kurhaus spa- en sauna:

 


*Sauna
*Infraroodsauna
*Stoombad
*3 Behandelkamers met o.a. gebruik Amrâth cosmetics*, Opi & Anastacia
*Binnenzwembad
*Zonneterras
*Stort- nevel- en regendouche
*Fitnessruimte

 

 

Kurhaus Scheveningen - Spa en sauna

Yoga op het strand of op zee

 

De frisse zoute zeelucht, het geluid van de golven, zand tussen je tenen en een lichte bries. Kom ervaren wat yoga op het strand kan betekenen voor jou. Geniet van de buitenlucht en ontdek wat yoga met je doet.

 

Hou de website van Hart Beach in de gaten voor de yoga mogelijkheden op het strand van Scheveningen.

 

Wellness Scheveningen

 

Bubbelen in de Pier Suites

 

Bubbelen boven zee, slapen boven zee, genieten boven zee. In de Pier Suites kan het allemaal en niemand die je ziet als je op je Pier Suite balkon staat in je badjas. De Pier Suites hebben ieder een oppervlakte van 30 m² en allemaal een buitenruimte met frontaal zicht op de Noordzee. Voor mensen die van zon houden raad ik kamer 1 aan als je er in de zomerperiode verblijft. Hou je van privacy en wil je zeker weten dat niemand je ziet kies dan voor kamer 3 of 4.

 

Voor luxe Wellness liefhebbers zijn de Pier Suites dé place to be. Alle vijf de Pier Suites beschikken over een jacuzzi, regendouche en sterrenhemel. Overnachten en reserveren kan vanaf €315,- per nacht per zeezicht kamer inclusief gebruik van minibar.

 

 

Wil je nog meer doen op De Pier in Scheveningen? Bekijk dan ook deze tips!

 

 1. Ga ziplinen of stap in het reuzenrad op De Pier. 
 2. Wil je bijzonder dineren in Scheveningen? Geniet van een Sky Dinner in het reuzenrad!

 

Pier Suites - Scheveningen

 

Wellness Scheveningen, wat zou jij wel eens willen beleven?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. De leukste badplaatsen van Nederland | Vakantie aan de Noordzeekust

  7 oktober 2020 at 07:34 Beantwoorden

  […] op de achtergrond.” Wil je ook helemaal tot rust te komen in Scheveningen? Ontdek de wellness mogelijkheden aan en nabij het […]

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots