Lifestyle

Wellness showbizz nieuws, Wellness Spots houdt je op de hoogte

24 juli 2023
Wellness showbizz nieuws

Tijd voor een beetje wellness showbizz nieuws! Wat is hip en happening bij de sterren en beroemdheden? Hoe ziet hun wellnessroutine eruit en wat kunnen wij misschien later ook wel ontdekken.

 

Wellness showbizz nieuws

 

Ben jij altijd op de hoogte van het laatste showbizz nieuws? Vanaf nu kan je het wellness showbizz nieuws bij ons volgen. Over welke beauty producten zijn de sterren op deze aarden helemaal enthousiast, wie heeft welke wellnessroutine en in welke spa hotels slapen de sterren.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Wellness showbizz nieuws

 

De wellnessroutie van Gwyneth Paltrow volgens Vogue 

 

Vogue berichtte onlangs over de wellnessroutine van Gwyneth Paltrow. Zo vertelde Gwyneth aan de Amerikaanse Vogue dat ze zich al jaren verdiept in de  holistische benadering van gezondheid. Daarnaast praat ze over natuurlijk ouder worden en deelt ze hoe zij graag tot rust komt.

 

Al was Gwyneth Paltrow eerder ook minder goed in het nieuws. Met haar bedrijf ‘Goop’, dat zich richt op wellness en lifestyle kwam ze eens in de problemen. Haar zelf ontworpen kaars, die ze ‘This Smells Like My Vagina’ noemde, is eens ontploft waardoor gebruikers een zaak hebben aangespannen.  Ook over haar ‘vagina-eieren’ die zouden moeten zorgen voor een heilzame werking kwamen vele klachten binnen.

 

*De hele wellnessroutine van Gwyneth Paltrow kan je lezen bij Vogue.

 

Heb jij nog meer leuke showbizz nieuws weetjes?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots