Spa & Sauna

Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot Mill

2 September, 2019
Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot

Waan je op een bijzondere manier in de wereld van luxe en ontspanning, bezoek de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze saunaboot vaart niet weg terwijl jij ontspant maar het cruise thema is wel volledig doorgevoerd in de aankleding. Weer eens iets anders om jezelf te verwennen op een bijzondere locatie.

Ontspannen op de Wellnessboot

 

In het Brabantse Mill, vlakbij Nijmegen ligt de Wellnessboot Mill. Hier kan je genieten van vele binnen én buiten saunafaciliteiten op een unieke wellnesslocatie. Stap aan boord en ga op ontdekkingsreis in en op het 40 meter lange jacht.

 

  • Wellnessboot Mill – Dagentree normaal €32,50,- nu voor maar €29,25 p.p.
    Actie is doorlopend.

 

Wellnessboot-wellness-Mill-spa-Brabant-saunaboot

 

Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot

Wellnessboot Mill met overnachting

 

De faciliteiten op de Wellnessboot Mill zijn verdeeld over het binnendek en het buitendek en telt in totaal vier verdiepingen. Het lichtgebruik speelt een bijzondere rol op de saunaboot. Als je niet te rozig bent van alle warmte valt het je misschien wel op dat het water bij de douches steeds van kleur veranderd en verlicht wordt.

 

Zowel binnen als buiten zijn er diverse saunafaciliteiten. Zo is er een binnen een mint-stoombad, een panorama sauna waar je eucalyptus kan opsnuiven, een sauna met kleurentherapie op basis van citrusgeur, een kruidenbad en verschillende rust- en relaxruimtes. Buiten kan je ontspannen in de whirlpool, zwemmen in het buitenzwembad en bij mooi weer relaxen op het zonnedek. Het buitengedeelte biedt ook een saunagrot met daarin een kruidentempel, rasul, zoutstoomcabine en een rozensauna.

 

Gedurende de dag kan je deelnemen aan diverse opgietingen. Tijdens dit ontspannende ritueel worden etherische geurende oliën opgelost in water en over de hete saunakachel gegoten. Leuk om eens te ervaren is de ‘OerHammam behandeling’. Hierbij ben je zelf actief bezig en leer je van een saunameester hoe je het hamam ritueel uitvoert.

 

Wil je het heerlijke gevoel van ontspanning zo lang mogelijk vast houden. Combineer je bezoek dan met een overnachting in het naastgelegen City Resort Hotel Mill. Je kan zo vanuit je kamer in je badjas naar het bubbelbad lopen.

 

Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot

 

Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot

 

Meer informatie over Wellnessboot Mill

 

Openingstijden: zondag t/m donderdag van 10.30 uur tot 23.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 24.00 uur. Liever in badkleding? Elke dinsdag is “badkleding mag” dag. Vooraf reserveren gewenst. Wellnessboot Mill is onderdeel van Vitae Wellnessresorts (voorheen Fitland Wellnessresorts).

 

Ben jij wel eens op Wellnessboot Mill geweest?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Laat je inspireren @Wellness Spots

Wellness Spots