Spa & Sauna

QC Terme Torino, een Wellness Spot in het centrum van Turijn

8 January, 2020
Wellness Spot QC Terme Torino

De tijd nemen om een stad te ontdekken en daarna ontspannen en bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan. Dat is de perfecte citytrip voor mij. In Turijn valt er genoeg te beleven en er is midden in de stad een enorm wellnessresort, QC Terme Torino.

Wellness Spot: QC Terme Torino

 

QC Terme Torino is gelegen aan één van de hoofdstraten die door Turijn loopt, de Corso Vittorio Emanuelle II. Als je midden in het centrum verblijft kan je er in 20 minuten naar toe lopen. Het wellnesscentrum in Turijn is gevestigd in het uit 1875 daterende Abegg Palace. Het is een elegant gebouw met van binnen grote ruimten, hoge plafonds en prachtige marmeren hallen die je doen verlangen naar vervlogen tijden.

 

Over maar liefst vier verdiepingen verdeeld vind je relax ruimten, sauna’s en diverse baden, er is zelfs een speciaal Kneipp bad. Hoewel je midden in de stad verblijft heb je absoluut dat gevoel niet als je de enorme tuin instapt. Drie verschillende bubbelbaden, whirpools, hydromassage en een bad met onderwatermuziek zorgen ervoor dat je helemaal kan ontspannen. Je waant je in de tijd van de oude Romeinen, die de filosofie van genieten al vroeg wisten te benutten.

 

QC Terme Torino

 

Meer informatie over QC Terme Torino:
Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 23.00 uur. Het is raadzaam om voor het weekend en tijdens vakantie te reserveren. De toegangsprijs bedraagd doordeweeks €40,- en in het weekend €44,- per persoon. Indien je ook gebruik wenst te maken van het lunchbuffet dan kan je tegen extra betaling onbeperkt sapjes drinken en je tegoed doen aan een gezonde lunch. In QC Terme Torino is het verplicht om badkleding te dragen.

 

QC Terme Torino

 

 

Ga jij naar een wellnesscentrum op vakantie?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots