Wellness Spot: Waiwera Thermal Resort - Nieuw-Zeeland

Wellness Spot: Waiwera Thermal Resort – Nieuw-Zeeland

In het noorden van Nieuw-Zeeland, slechts op 35 minuten rijden van Auckland, vind je het Waiwera Thermal Resort. Een plek om te ontspannen en helemaal tot rust te komen.

Met ruim 20 verschillende binnen- en buitenbaden, variërend in warmte en diepte, is er keus genoeg. Komen je kinderen ook mee? Met een bioscoop-bad, meerdere glijbanen, een peuterbad en speeltuin zullen ook zij zich zeker de hele dag vermaken.

Opwarmen in de Waiwera Hot Pools

Waiwera “warm water” staat bekend om haar natuurlijke warmwaterbronnen. Het geothermisch verwarmde grondwater komt uit een bron dat zich op 1,5 kilometer diepte onder het complex bevindt. Het water uit de aardkorst komt omhoog door de druk die zich opbouwt. Als het thermale water zich net onder het aardoppervlak bevind wordt het naar boven gepompt richting de thermale baden.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness Spot: Waiwera Thermal Resort - Nieuw-Zeeland

Helende werking in Waiwera Thermal Resort 

Waiwera’s natuurlijke mineraalwater werd oorspronkelijk door de Maori, “Te Rata” genoemd, oftewel,”de dokter“. Vanwege het hoge gehalte natuurlijke mineralen heeft het water een geneeskrachtige en helende werking. Het thermale water kan ervoor zorgen dat pijn en stijfheid worden verlicht, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en het helpt je te ontstressen. Klinkt goed, toch?

Ga je helemaal voor een gezonde ervaring, drink dan zeker ook een flesje Waiwera Water dat je kan kopen in het Waiwera Poolside Cafe. Voordeel voor ons als Nederlanders, het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het resort. Uiteraard is er ook een restaurant aanwezig.

Helende werking in Waiwera Thermal Resort

Ontspannende massages en behandelingen

Toe aan nog meer ontspanning en wil je de wellness dag compleet maken dan kan je ook diverse spa arrangementen reserveren in Waiwera Thermal Resort. Houd je meer van privacy? Kies dan voor de privé spa met sauna en stoomcabine.

Wat zou jij doen, lekker opwarmen in één van de baden of achter je kids aan van de glijbaan glijden?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

dit bericht delen:

Eén reactie op “Wellness Spot: Waiwera Thermal Resort – Nieuw-Zeeland”

  1. […] weten over het resort? Lees dan zeker ook de gastblog die ik voor Wellness Spots schreef: “Wellness Spot: Waiwera Thermal Resort – Nieuw-Zeeland“. Tekst en fotografie: 4 kids op reis – Foto’s Waiwera Thermal Resort: eigen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons