Hotspots

Ontspannen bij wellness Thermae 2000 Valkenburg

22 March 2018
Wellness Thermae 2000 Valkenburg

Zin in een dagje naar de sauna? Ga eens naar wellness Thermae 2000 Valkenburg. Genieten en ontspannen in Zuid-Limburg van 60.000 m2 aan wellness faciliteiten.

Wellness Thermae 2000 Valkenburg

 

Thermae 2000 in Valkenburg staat al jaren in de wellnessresorts top 10 van Nederland. Thermae 2000 is al vier keer uitgeroepen tot winnaar van de World Travel Awards. Daarbij is het ook het enige wellnessresort in Limburg met thermaal water uit de Cauberg.

 

Thermae 2000 is opgericht door twee fysiotherapeuten en van oorsprong een kuuroord. Het ontstaan zijn zij nooit vergeten en je kan nog steeds terecht voor kuurbehandelingen en lichamelijke klachten  De mogelijkheden zijn ideaal voor mensen met orthopedische en reuma klachten. Heb je vragen over mogelijke kuur vergoedingen van je zorgverzekeraar? Neem contact op met je zorgverzekeraar en check of jouw verzekeraar contact heeft met Thermae 2000.

 

Adres: Cauberg 25-27 – 6301 BT Valkenburg aan de Geul
Openingstijden: Dagelijks van 09.00 – 23.00 uur
Badkledingdag: Op reguliere dagen is het verplicht om in de baden badkleding te dragen.  Voor het gebruik van de saunafaciliteiten in badkleding kan je het beste de website checken voor meer informatie. Er zijn regelmatig zogenoemde ‘themadagen’ met badkledingdagen en badkledingavonden.

 

 

Thermae 2000 prijzen

 

In Thermae 2000 in Valkenburg kan je een dagje genieten van de sauna. Je kan er ook voor kiezen om een wellness ochtend te plannen of je kiest voor de avondentree. Reis je met kinderen? Hou er dan rekening mee dat kinderen vanaf 10 jaar toegang hebben tot Thermae 2000.

 

 • Dagentree (09:00 uur – 23:00 uur)  € 32,50, via deze link €10,- korting
  U kunt de hele dag genieten van alle bad- en saunafaciliteiten.
 • Ochtendentree (9:00 uur – 13:00 uur)  € 21,50
  Tot 13:00 uur kunt u genieten van alle bad- en saunafaciliteiten. De ochtendentree is niet van tevoren te reserveren gezien deze afhankelijk is van de tijd dat u uitcheckt.
 • Avondentree (17:00 uur – 23:00 uur)  € 22,50
  Vanaf 17:00 uur kunt u genieten van alle bad- en saunafaciliteiten. De avondentree is niet van tevoren te reserveren gezien deze afhankelijk is van de tijd dat u incheckt.

 

Thermae 2000 - Wellness

 

Korting Thermae 2000, actie en arrangementen

 

Met korting naar Thermae 2000 is dubbelop genieten. En een heerlijke wellness dag en verwen moment voor jezelf en dat ook nog eens betaalbaar. Via de onderstaande linken kan je direct alle kortingen bij Thermae 2000 zien qua acties en arrangementen. Goedkoop naar Thermae 2000 kan als je je tickets besteld via de onderstaande linken. Je wordt direct doorgelinkt naar de website van Thermae 2000 zelf en betaald niets extra’s.

 

 

Op zoek gaan naar kortingen voor Thermae 2000 is een goed idee. Want waarom meer betalen als het goedkoper kan? Maar hou er rekening mee dat websites die zeggen goedkoper te zijn, niet altijd daadwerkelijk goedkoper zijn. Via Groupon is de dagentree bijna altijd €0,50 cent duurder van via Thermae 2000 zelf.

 

Via Vakantieveilingen moet je goed kijken naar de deal die wordt aangeboden. Gaat het alleen om entree of krijg je er meer bij? Ik zie regelmatig de prijzen oplopen tot een bedrag dat duurder is dan dat je rechtstreeks je tickets voor wellness Thermae 2000 koopt.

 

Let op SpaPuur Vakantieveilingen: entree voor SpaPuur via Vakantieveilingen is regelmatig duurder dan als je de entree rechtstreeks online koopt bij SpaPuur.

 

 

 

Cadeaukaart of Air Miles inwisselen Thermae 2000

 

Heb jij een cadeaukaart of spaar jij Air Miles? Lever je cadeaubon of Air Miles in voor toegang tot Thermae 2000.

 

 

Wellness faciliteiten Thermae 2000

 

Thermae 2000 is een van de grootste wellnessresorts in Nederland en gelegen op de top van de Cauberg in Valkenburg. Als je er geen genoeg van kan krijgen of een heel weekend wilt ontspannen zijn er ook genoeg mogelijkheden voor een wellness arrangement.

 

 • Tuli sauna
 • Stuga sauna
 • Pyora sauna
 • Stoombaden
 • Infrarood sauna
 • Eucalyptus sauna
 • Buitensauna
 • 80 graden sauna
 • Finse Ruusu sauna
 • Valo sauna
 • Buitenzwembad
 • Oefenbad
 • Relaxbioscoop
 • Solarium
 • Thermale baden
 • Whirlpools

 

Wellness Thermae 2000 Valkenburg

 

Thermae 2000 Hotel aanbieding

 

Thermae 2000 is onderdeel van Apallo Hotels. Het hotel is direct naast Thermae 2000 gelegen en heeft in totaal 60 hotelkamers. Er zijn vier type hotelkamers: 46 classic kamers, 5 suites, 5 lifestyle kamers en 4 lifestyle suites.

 

 

 

 

Thermae 2000 badkledingdag

 

Op reguliere dagen is het verplicht om in de baden badkleding te dragen.  Voor het gebruik van de saunafaciliteiten in badkleding kan je het beste de website checken voor meer informatie. Er zijn regelmatig zogenoemde ‘themadagen’ met badkleding dagen en badkleding avonden. Check de agenda online voor een overzicht van badkledingdagen.

 

MaDiWoeDoVrWeekend
Reguliere dagBadkleding dagReguliere dagOngeklede dagReguliere dagReguliere dag*

* M.u.v. badkledingweekenden; elk eerste en derde weekend van de maand

 

Badkledingdag: Sauna- en badenlandschap alleen met badkleding toegankelijk
Reguliere dag: Saunalandschap zonder badkleding, badenlandschap met badkleding
Ongeklede dag: Sauna- en badenlandschap alleen zonder badkleding toegankelijk

 

Thermae 2000 badkledingdag

 

Wellness hotels Zuid-Limburg

 

Wil je een lang weekend in Zuid-Limburg verblijven? Of wil je overnachten in meerdere wellness hotels in Zuid-Limburg? Check dan ook mijn artikel met de top 4 van hotels in Zuid-Limburg met wellness faciliteiten:

 1. Spa & Wellness Château St. Gerlach
 2. Wellnesshotel Klein Zwitserland
 3. City Resort Hotel Sittard, inpandig Wellnessresort Sittard
 4. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Ben jij wel eens bij wellness Tilburg SpaPuur geweest?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

Follow Wellness Spots

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief:

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!