Lifestyle

Hoe creëer je thuis een Wellness Spot?

21 oktober 2023
Hoe creëer je thuis een Wellness Spot?

Je huis en tuin omtoveren tot een Wellness Spot, dat willen wij wel. En omdat wegdromen in de wondere wellness wereld zo fijn is hebben wij onze droom groots aangepakt. Wij gingen op onderzoek uit wat ervoor nodig is om de complete Spa Experience thuis te kunnen beleven.

 

Hoe creëer je een wellness thuis?

 

Thuis een Wellness Spot creëren is zo fijn. Dat kan uiteraard met kleine dingen. Een badkamer die wellness proof is ingericht met zen geuren, een klein relaxhoekje waar je kan zitten. Een geurmixer in je douche om een spa geur te verspreiden, speciale lichten die je kan verstellen naar je mood.

 

Uiteraard heel fijn maar deze keer pakken wij het groots aan. Je kan je huis en tuin compleet omtoveren tot een Wellness Spot. Als je alle ruimte hebt is dat natuurlijk wel zo gemakkelijk. Maar met een andere inrichting of als je alles goed past en meet is er meer mogelijk dank je denkt. Hoe fijn is het als je gewoon thuis kan genieten van een Spa & Wellness Experience zodat je niet meer de deur uit hoeft? Wij geven de tips hoe je thuis een Wellness Spot kan creëren.

 

♥ Bekijk ook de home producten van Sen &zo;
♥ Ontdek hier meer over een inbouw zwembad thuis

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Inspiratie voor een Wellness Spot thuis

 

Om een Wellness Spot thuis te creëren is het goed om te weten wat nou het verschil is tussen een spa, Jacuzzi, whirlpool en een hottub. Lees dus voor meer achtergrondinformatie ook zeker even het artikel, Wat is het verschil tussen een jacuzzi, een hottub, een whirlpool en een spa(bad)”?

 

Spa sensatie in de badkamer

 

Heb je een ruime badkamer? Hoe fijn is het dan als je daar aan bubbel spa kan plaatsen. Op een koude winteravond kan je dan bubbelen in je eigen whirlpool. De krachtige massagestralen zorgen voor ontspanning en in combinatie met de warmte is het ook nog eens goed voor je spieren. Denk nu niet gelijk aan de hoofdprijs, een whirlpool kan je kopen vanaf €2690,-.

 

Spa sensatie in de badkamer

 

Jacuzzi, bubbel experience in de tuin

 

Lijkt het je heerlijk om op een zwoele zomeravond te bubbelen in de tuin? Of wil je juist genieten van dwarrelende sneeuwvlokken op je gezicht terwijl je bubbelt in warm water? Met een Jacuzzi in je tuin kan je op elk gewenst moment genieten.

 

Jacuzzi, bubbel experience in de tuin

 

Opwarmen in je eigen hottub

 

Passen de looks van een houten hottub bij jouw tuin en persoonlijke spa belevenis. Houten hottubs worden meestal gemaakt van vurenhout uit Noord-Europa. In het hoge noorden is het koud en groeien bomen heel langzaam waardoor de jaarringen dicht op elkaar gaan zitten. Hierdoor ontstaat een harde vuren houtsoort dat ideaal is om hottubs van te maken. Een houten hottub is te koop vanaf €1295,-.

 

Opwarmen in je eigen hottub

 

Opblaasbare spa in de achtertuin

 

Wil je wel dat wellnessmoment in je achtertuin maar een minimaal budget uitgeven? Dan is de opblaasbare spa een uitkomst. In sommige opblaasbare spa baden zitten wel 80 airjets, dus de massage ervaring is even goed als in een whirlpool of Jacuzzi. Voordeel is ook dat een opblaasbare spa gemakkelijk te verplaatsen of te verwijderen is. Zo kan je binnen no time een Wellness Spot thuis creëren en het in een mum van tijd ook weer afbouwen en opruimen. Wij waren verbaasd over de prijs maar vanaf €385,- kan jij al bubbelen in de eigen spa en dat met maximaal vier personen.

 

Trainen en relaxen in je eigen zwemspa

 

Een zwemspa? Ja, het bestaat! Het is een combinatie van een spa en een zwembad. De zwemspa is eigenlijk een compact bad waarin een tegenstroominstallatie is geïnstalleerd. Die tegenstroom zorgt ervoor dat je eindeloos kan zwemmen maar wel op een plek blijft. Je kan dus gewoon je workout doen in je eigen zwembad in de tuin. En als je klaar bent met trainen geniet je gewoon van de bubbels. Je moet er even voor in de buidel tasten maar vanaf €14.990 heb jij je eigen zwemspa achter het huis.

 

Waar koop je een wellness experience voor thuis?

 

Fonteyn Spa’s is de spa specialist in Europa en winnaar van de Tuinmeubelwinkel 2017. In de enorme showroom in Uddel kan je ontdekken welke wellness experience het beste bij jou past. Heb je de spa experience van je dromen gevonden dan heb je kans dat je het direct mee kan nemen omdat het assortiment op eigen voorraad is.

 

Extra voordeel, ze hanteren de scherpste-prijs garantie dus je vind het nergens anders voordeliger. Goed om te weten, vraag ook eens naar de outlet modellen. Wie weet is er net een leuke aanbieding of staat er een prima showroommodel. Zo bespaar je op een wellness item en kan je er weer een extra wellness moment mee beleven.

 

Wellness thuis tips

 

Zou jij je huis ook willen omtoveren tot een Wellness Spot?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots