Beauty, Lifestyle

Wellness TikTok videos, inspirerende wellness tips gespot!

26 augustus 2023
Inspirerende wellness TikTok videos

Op Wellness Spots vind je meer dan 1000 inspirerende artikelen over alles dat met wellness en well-being te maken heeft. Wij halen onze inspiratie overal vandaan. Nu wij op de redactie de jonge en creatieve Wellness Lifestyle redacteur Ellen hebben weten binnen te halen, doen wij ook steeds meer inspiratie op via (inter)nationale wellness TikTok videos. Reis mee en ontdek de wondere wellness wereld!

 

Inspirerende wellness TikTok videos

 

Wij halen overal onze wellness inspiratie vandaan! De redactie van Wellness Spots is constant bezig met het spotten van wellness trends en ontwikkelingen, het bijhouden van alles wat er op wellness gebied gebeurd zowel in de buurt als wereldwijd.

 

Wij zouden bij wijze van spreken 24/7 kunnen werken om alles op het gebied van wellness met jullie te delen. Maar je begrijpt, ook wij moeten af en toe ontspannen! In elk geval is dit artikel bedoeld om jullie zo nu en dan ook te inspireren met wellness TikTok videos die wij hebben gespot. Sla deze wellness inspiratie op tussen je favorieten en blijf op de hoogte.

 

♥ Ga ons ook volgen op TikTok Wellness Spots;
♥ Bedankt TikTok! Via dit platform ontdekten wij de Tanoshi Hairspa in Rotterdam.
♥ Misschien ook leuk, wellness showbizz nieuws.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Verwen jezelf met een bezoek aan de Tanoshi Hairspa in Rotterdam

 

Zoals je al in de introductie van dit artikel kon lezen, heeft TikTok ons geinspireerd en de Tanoshi Hair Spa in Rotterdam laten ontdekken. Deze Japanse haarspa onderscheidt zich door onder andere de bijzondere haar wellness behandeling die je hieronder in de video van TikTokker Asahi.kg kan zien

 

In deze Rotterdamse haarspa worden traditionele Japanse schoonheidsrituelen met moderne technieken gecombineerd waarbij hoogwaardige vegan en cruelty free producten worden gebruikt. De Japanse filosofie “Wabi-sabi” staat hierbij centraal. Wabi-sabi is een van de  Wellness Trends die wij in 2022 spotte die steeds meer in Nederland wordt toegepast.

 

♥ Ga naar de Tanoshi Hairspa in Rotterdam voor de onderstaande behandeling;
♥ Hou je van Japan? Ontdek deze Japanse wellness lifestyle locaties in Nederland;
♥ Op reis naar Japan? Lees je in en houdt je aan de onsen etiquette, de Japanse badhuiscultuur;
♥ Hier kan je meer ontdekken over Japanse schoonheidsrituelen Japanse huidverzorging producten.

 

@asahi.kg #herbalspa #headspa #headspa #chinesespa #массажбишкекцентр #спадляволос #massage ♬ оригинальный звук – Asahi

 

 

Heb jij nog meer tips voor inspirerende wellness TikTok videos?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots