Beauty, Lifestyle

Wellness TikTok videos, inspirerende wellness tips gespot!

1 oktober 2023
Persoonlijke ervaringen Tanoshi Hairspa review

Op Wellness Spots vind je meer dan 1000 inspirerende artikelen over alles dat met wellness en well-being te maken heeft. Wij halen onze inspiratie overal vandaan. Nu wij op de redactie de jonge en creatieve Wellness Lifestyle redacteur Ellen hebben weten binnen te halen, doen wij ook steeds meer inspiratie op via (inter)nationale wellness TikTok videos. Reis mee en ontdek de wondere wellness wereld!

 

Inspirerende wellness TikTok videos

 

Wij halen overal onze wellness inspiratie vandaan! De redactie van Wellness Spots is constant bezig met het spotten van wellness trends en ontwikkelingen, het bijhouden van alles wat er op wellness gebied gebeurd zowel in de buurt als wereldwijd.

 

Wij zouden bij wijze van spreken 24/7 kunnen werken om alles op het gebied van wellness met jullie te delen. Maar je begrijpt, ook wij moeten af en toe ontspannen! In elk geval is dit artikel bedoeld om jullie zo nu en dan ook te inspireren met wellness TikTok videos die wij hebben gespot. Sla deze wellness inspiratie op tussen je favorieten en blijf op de hoogte.

 

♥ Volg ons ook via TikTok Wellness Spots;
♥ Bedankt TikTok! Via dit platform ontdekten wij de Tanoshi Hairspa in Rotterdam.
♥ Misschien ook leuk, wellness showbizz nieuws.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

 

Privé haar spa in Rotterdam

 

Verwen jezelf met een bezoek aan de Tanoshi Hairspa in Rotterdam

 

Zoals je al in de introductie van dit artikel kon lezen, heeft TikTok ons geïnspireerd om de Tanoshi Hair Spa in Rotterdam te ontdekken. Deze Japanse haar spa onderscheidt zich door een unieke en bijzondere haar spa wellness behandeling aan te bieden.

 

In deze Rotterdamse haar spa worden traditionele Japanse schoonheidsrituelen met moderne technieken gecombineerd waarbij hoogwaardige vegan en cruelty free producten worden gebruikt. De Japanse filosofie “Wabi Sabi” staat hierbij centraal. Wabi Sabi is een van de  Wellness Trends die wij in 2022 spotte die steeds meer in Nederland wordt toegepast. Hier kan je het boek Wabi Sabi vol met Japanse wijsheden bestellen.

 

Inmiddels hebben wij een bezoek gebracht aan de Japanse haar spa in Rotterdam van eigenaresse Melek Tuinder. En wij kunnen naar aanleiding van ons bezoek alleen maar zeggen, ga ook!

 

♥ Volg ons ook op TikTok;
♥ Hier kan je onze TikTok video over Tanoshi Hairspa bekijken;
♥ Ga naar de Tanoshi Hairspa in Rotterdam voor de onderstaande behandeling;
♥ Hou je van Japan? Ontdek deze Japanse wellness lifestyle locaties in Nederland;
♥ Lees hier alles over onze ervaringen bij de Japanse haar spa in Rotterdam, Tanishi Hairspa.

 

@wellnessspots 📍Welkom bij @Tanoshi japanse headspa in Rotterdam. Een van de eerste Japanse haar spa’s in Nederland. 🎋 Hier moet je zijn voor een unieke haarbehandeling. Gewoon voor een bijzondere ontspannende ervaring. En in combinatie met een analyse kom je te weten of je hoofdhuid gezond is of extra aandacht verdiend. 💆🏼‍♀️ Het is een heerlijke haar- en hoofdmassage met detox scrub, waterstralen, stoom en meer. 🇯🇵Ontdek dit bijzondere Japanse schoonheidsritueel volgens de Wabi Sabi filosofie. 🫖 Na de behandeling volgt een after scan voor het resultaat. Afhankelijk van de haar behandeling die je kiest. Geniet van een kopje thee en ga zen naar huis. 🧘🏼‍♀️Tanoshi betekent genieten van het moment, ervaar deze Wellness Spots zelf en maak een afspraak met Melek. #japaneseheadspa #scalpmassage #headspa #wellnessSpots #WellnessLifestyleMagazine #spa ♬ origineel geluid – wellnessspots

 

Heb jij nog meer tips voor inspirerende wellness TikTok videos?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots