Spa & Sauna

Geniet van dagje sauna bij wellness Tilburg SpaPuur

5 augustus 2021
Wellness Tilburg SpaPuur

Zin in een goedkoop dagje naar de sauna? Ga naar wellness Tilburg SpaPuur met deze korting. Hier kan je op en top relaxen en genieten van de vele wellness faciliteiten.

Wellness Tilburg SpaPuur

 

SpaPuur in Tilburg staat al jaren in de wellnessresorts top 10 van Nederland en het resort staat op nummer 2 in de drie beste sauna’s van Nederland. Gasten van SpaPuur beoordeling de sauna in Tilburg gemiddeld met een 8,4. Leuk om te weten is dat het Brabantse wellnessresorts ook de grootste kelosauna van Nederland heeft.

 

 • Check snel deze aanbieding voor SpaPuur!

 

Adres: Moerse Dreef 10 – 5043 AX Tilburg.
Openingstijden: Zo-Do 10.00 – 23.00 / Vrij-Za 10.00 tot 24.00 uur.
Telefoonnummer SpaPuur: 088-0064822 maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 en tijdens weekend & feestdagen van 09:00 tot 12:00 uur. 
Badkledingdag:
 SpaPuur heeft iedere dinsdag en eerste en laatste zondag van de maand badkledingdag.

 

Met korting naar SpaPuur Tilburg

 

Met korting naar SpaPuur in Tilburg is dubbelop genieten. En een heerlijke wellness dag en verwen moment voor jezelf en dat ook nog eens betaalbaar. Via de onderstaande linken kan je direct alle kortingen bij SpaPuur zien qua acties en arrangementen. Goedkoop naar SpaPuur in Tilburg kan als je je tickets besteld via de onderstaande linken. Je wordt direct doorgelinkt naar de website van SpaPuur zelf en betaald niets extra’s.

 

 • Check snel deze aanbieding voor SpaPuur!

 

Op zoek gaan naar kortingen voor SpaPuur is een goed idee. Want waarom meer betalen als het goedkoper kan? Maar hou er rekening mee dat websites die zeggen goedkoper te zijn, niet altijd daadwerkelijk goedkoper zijn. Via Groupon is de dagentree bijna altijd €0,50 cent duurder van via SpaPuur zelf.

 

Via Vakantieveilingen moet je goed kijken naar de deal die wordt aangeboden. Gaat het alleen om entree of krijg je er meer bij? Ik zie regelmatig de prijzen oplopen tot een bedrag dat duurder is dan dat je rechtstreeks je tickets voor wellness SpaPuur Tilburg koopt.

 

Let op SpaPuur Groupon: entree voor SpaPuur via Groupon is soms duurder dan als je de entree rechtstreeks online koopt.
Let op SpaPuur Vakantieveilingen: entree voor SpaPuur via Vakantieveilingen is regelmatig duurder dan als je de entree rechtstreeks online koopt bij SpaPuur.

 

 

Cadeaukaart inwisselen SpaPuur

 

Heb jij een van de onderstaande cadeaubonnen? Maak er gebruik van en lever je cadeaubon in bij SpaPuur. Wil je iemand een wellness cadeaubon cadeau doen? Check het artikel met een compleet overzicht van wellness cadeaubonnen.

 

 • Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
 • Beauty & Parfum Cadeau
 • Wellness Giftcard

 

Wellness faciliteiten SpaPuur

 

Wellnessresort SpaPuur in Tilburg is zo groot, daar kan je je echt de hele dag vermaken. Er zijn maar liefst 9 sauna’s en vele wellness faciliteiten:

 

 • Rozen, Bio, Finse, Kelo sauna, Himalaya, Terävä, infrarood, lavendel en kruiden sauna.
 • Turks-Romeins stoombad
 • Whirlpools
 • Zoutwaterbad
 • Binnen- en buiten zwembad
 • Dompelbad
 • Voetenbad
 • Bubbelbad
 • Caldarium
 • Nevelstraat

 

Wellness faciliteiten SpaPuur

 

SpaPuur menukaart

 

Restaurant Puur is het restaurant in wellnessresort SpaPuur. Super handig, kijk alvast waar je trek in hebt en download hier de SpaPuur menukaart. De keuken is geopend van 11.30 uur tot 22.00 uur.

 

SpaPuur menukaart

SpaPuur badkledingdag

 

Iedere dinsdag en eerste en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij SpaPuur. Check snel je agenda om te zien wanneer jij naar een badkledingdag bij SpaPuur kan.

 

Ben jij wel eens bij wellness Tilburg SpaPuur geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots