Wellness tips delen

Wednesday, 12th August, 2020

Geniet jij ook zo van Spa & Wellness? En wil jij leuke wellness tips delen met andere wellness liefhebbers? Stuur een mail naar de redactie van Wellness Spots en wie weet staat jouw tip binnenkort op de website.

 

Wellness tips delen? Neem contact op!

 

Heb jij rondgedobberd in een mooie of een bijzonder wellnessresort? Heb jij tips om je huis en tuin helemaal zen in te richten? Heb jij geslapen in een geweldig wellness hotel? Heb jij tips voor de beste wellness smoothies? Heb je een natuurlijke wellness spot ontdekt? Ben jij wel eens gaan kuren op reis of heb je een retraite gevolgd en wil je daarover vertellen?

 

Stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com en wie weet wordt jouw tip gepubliceerd en gedeeld met andere spa en wellness liefhebbers. Want op het gebied van wellness zijn er zoveel bijzondere, goede en leuke ideeën. Sharing is caring!

 

In verband met de nieuwe privacay wetgeving verwijs ik je graag nog even naar onze Privacy & Disclaimer pagina. Wil je dat jouw wellness tip anoniem gepubliceerd wordt dan kan dat natuurlijk.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Wellness Spots

 

Print Friendly, PDF & Email
Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots