Wellness tips delen

Wednesday, 28th October, 2020

Geniet jij ook zo van Spa & Wellness? En wil jij leuke wellness tips delen met andere wellness liefhebbers? Stuur een mail naar de redactie van Wellness Spots en wie weet staat jouw tip binnenkort op de website.

 

Wellness tips delen? Neem contact op!

 

Heb jij rondgedobberd in een mooie of een bijzonder wellnessresort? Heb jij tips om je huis en tuin helemaal zen in te richten? Heb jij geslapen in een geweldig wellness hotel? Heb jij tips voor de beste wellness smoothies? Heb je een natuurlijke wellness spot ontdekt? Ben jij wel eens gaan kuren op reis of heb je een retraite gevolgd en wil je daarover vertellen?

 

Stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com en wie weet wordt jouw tip gepubliceerd en gedeeld met andere spa en wellness liefhebbers. Want op het gebied van wellness zijn er zoveel bijzondere, goede en leuke ideeën. Sharing is caring!

 

In verband met de nieuwe privacay wetgeving verwijs ik je graag nog even naar onze Privacy & Disclaimer pagina. Wil je dat jouw wellness tip anoniem gepubliceerd wordt dan kan dat natuurlijk.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Wellness Spots

   

  Print Friendly, PDF & Email
  Volg Wellness Spots

  Ontvang alle wellness tips:

  Wellness vakantie ideeën

  ___________________________

  Wellness cadeaubonnen overzicht

  ___________________________

  Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

  ___________________________

  Wellness Hotels Zuid-Limburg

  ___________________________

  Top 10 Wellness in Nederland

  ___________________________

  Wellness Spots