Beauty, Lifestyle

De wellness trends en ontwikkelingen, hoe nu verder? Laat je inspireren!

29 juni 2021
Wellness trends en ontwikkelingen

Ook de wellness branche ligt aardig op zijn gat! Gelukkig zijn er creatieve ondernemers die zich richten op de wellness trends en ontwikkelingen. Er kan een heleboel wel, nu, straks en in de toekomst! Ben jij een wellness professional? Laat je inspireren door deze wellness ideeën.

Wellness trends en ontwikkelingen

 

Hoe verder? Ik zie ondernemers enerzijds worstelen met wat ze moeten gaan doen in de 1,5 meter economie. Anderzijds wordt ik volop geïnspireerd door alle creatieve ideeën die ontstaan. Wees creatief en kijk naar de kansen en mogelijkheden als wellness professional. Laat je inspireren met deze wellness trends en ontwikkelingen!

 

En ben je geen wellness professional maar een wellness liefhebber? Dan is de eerste tip gelijk voor jou! Is je favoriete wellnessresort in Nederland Thermen BusslooThermen BerendonckThermen Soesterberg of Fontana Bad Nieuweschans? Lees dan snel verder!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

Quality Wellness Resorts webshop

 

Quality Wellness Resorts is bekend van haar vier wellnessresorts in Nederland. Omdat je de wellnessresorts nu niet kan bezoeken zijn ze volop gaan brainstormen. Binnen een mum van tijd hadden ze een website gecreëerd met thuis ontspanning tips, ontspanningbijjethuis.nl.

Maar daar bleef het niet bij! Mis je de wellness behandelingen in de resorts en de beauty producten? Geen zorgen! Ze zijn zo innovatief, ze hebben ook nog een webshop gecreëerd met alle producten die ook in de beautysalons worden gebruikt, zoals de BABOR producten. Bekijk hier de webshop van Quality Wellness Resorts. Fijn om te weten, bestel je voor meer dan €100,- aan beauty producten dan ontvang je een gratis dagje sauna entreeticket voor één van de 4 wellnessresorts als ze weer open zijn.

En ze gaan nog een stap verder! Er is ook een special Thermen Bussloo Wellness Cadeaubox samengesteld! Zo kan jij thuis ontspannen en even wegdromen naar je sauna bezoek in de toekomst.

  1. Thermen Bussloo
  2. Thermen Berendonck
  3. Thermen Soesterberg
  4. Fontana Bad Nieuweschans.

 

*Bekijk hier de huidige acties bij Thermen Bussloo.
*Bekijk hier het hotel arrangement genieten.

 

Een relaxstoel voor de zorg!

 

Ontspannen hebben we allemaal zo nu en dan nodig! Zeker in deze tijd is een me-time moment belangrijk zowel thuis als op je werk. Heb je onze thuis ontspannen tips al bekeken? Een van de tips die wij geven is een wellness interieur in huis creëren zodat je thuis tot rust kan komen. Dat hoeft niet gelijk je hele huis te zijn, dan kan ook een fijn hoekje zijn met bijvoorbeeld een mooie relaxstoel.

 

Niet alleen thuis is ontspannen belangrijk, ook op je werk moet je af en toe even weg van datgene waar je mee bezig bent. Ongeacht van wat je doet is ontspanning tussendoor belangrijk. De ene kiest voor een mindful wandeling in de natuur in de lunchpauze en de ander gaat even iets anders doen. Er zijn werkgevers die het belangrijk vinden dat werknemers gezond blijven en die dragen graag een steentje bij hieraan door onder andere het aanbieden van een maandelijkse massage in een massagestoel op de werkvloer.

 

Werk je tijdens de crisis in het ziekenhuis? Dan sta je voor een loodzware opdracht. Om zorgverleners een rust- en oplaadmoment te gunnen heeft zitspecialist Prominent relaxstoelen ter beschikking gesteld aan alle ziekenhuizen met IC-afdelingen in Nederland. Via diverse dagbladen hebben ze een oproep aan ziekenhuizen gedaan om de relaxstoelen aan te vragen. Middels deze actie haakt het familiebedrijf uit Nunspeet aan bij de actie Mijn Hart voor de Zorg en wil op deze wijze zorgverleners een steuntje in de rug bieden. Dat is toch een geweldig initiatief?

 

Het is de hoogste tijd dat we voor onze zorgverleners gaan zorgen”, aldus Geertjan van Olst, samen met zijn broer Michiel van Olst oprichters en eigenaren van Prominent. “We hebben vanuit ons netwerk het signaal gekregen dat zorgverleners op de IC weinig pauze kunnen nemen, zonder onderbreking lange diensten draaien in een beschermend pak en vaak meerdere (nacht)diensten achter elkaar draaien. Rustmomenten zijn er voor deze zorgverleners dan ook nauwelijks en er is ook geen goede plek voor. Om die reden hebben wij vanuit Prominent besloten om alle zorgverleners op de IC-afdelingen letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug te bieden”.

 

Ontspan in een relaxstoel

 

Ga online naar de E-kapper

 

Wij hebben allemaal veel te lang haar nu en ons haar is uitgegroeid. Voorlopig kunnen we niet naar de kapper! Maar hoe kan je er nu zelf voor zorgen dat je haar nog een beetje goed zit? John Beerens Haarstudio uit Tilburg heeft alle medewerkers ingezet om handige video tips te geven over je haar opsteken en zelf je uitgroei bijwerken.

 

Naast al die handige tips kan je vanaf nu ook naar de E-kapper. Je bent het telefoonnummer voor een gratis persoonlijk haar- of productadvies. Zo zorg jij dat je haar goed zit en houden de medewerkers van John Beerens contact met hun klanten.

 

 

Heb jij meer wellness trends en ontwikkelingen gezien die je wil delen?

En wat doe jij om te zorgen dat je toch binding blijft houden
met je klanten en straks weer open kan?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots