Overnachten, Spa & Sauna

Ontspannen over de grens, een wellness vakantie in België

28 juni 2023
Ontspannen over de grens, een wellness vakantie in België

Ontspannen over de grens, ga op wellness vakantie in België! Geniet in een vakantiehuis met wellness in België, slaap in een boomhut met hottub, bezoek de mooiste sauna’s in België, ontspan in een privé sauna in België, badder in bier en meer.

 

Ontspannen over de grens, wellness vakantie in België

 

Er is zoveel te beleven in België op wellness gebied! Wist jij al dat in België onlangs de eerste bierspa van België is geopend? Ohhh er zijn zoveel mooie sauna’s in België, sommige springen er ook echt uit in vergelijking met wat wij hier in Nederland kennen.

 

In de Belgische Ardennen zijn er mooie vakantiehuizen en zelfs boomhutten met een hottub die je kan boeken. Er zijn fijne privé sauna’s waar je naar toe kan. Je kan een mobiele sauna huren of een hottub bij je thuis laten bezorgen voor een weekend. Een wellness vakantie in België biedt vele mogelijkheden en daar vertellen wij je graag over.

 

♥ Meer wellness inspiratie, ontdek alle sauna’s in Antwerpen en omgeving.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellness vakantie in België

 

Ontspannen bij de zuiderburen, ga naar Thermen Katara

 

Lekker een dagje ontspannen over de Belgische grens kan als je in het zuiden van Nederland woont. Zowel vanuit Breda als vanuit Eindhoven reis je in nog geen uur naar een oase van rust. Het Belgische Thermen Katara is een van de grootste wellnessresorts van België dat je met al je zintuigen moet verkennen. Veel Nederlanders weten Katara al te vinden en de populariteit is zeker gegroeid toen in Nederland de sauna’s dicht waren.

 

Het 10.000 m2 grote ontspan resort heeft onlangs als nieuwe spa faciliteit een IJslands Badhuis en Romeins Badhuis toegevoegd aan het spa menu. Bij Thermen Katara kan je een wondere wellness wereldreis maken. Van het Romeinse voetenbad stap je in een Arabische, Japanse, Finse en/of Tibetaanse Thokmay sauna. Je lichaam een boost geven kan met een Marokkaanse scrub of een Turks stoombad. Culinair genieten kan in het restaurant.

 

♥ Lees hier meer over Thermen Katara.

 

Wellness vakantie in België

 

Elaisa Energetic Wellness

 

Op een half uur rijden van Maastricht kan je op een unieke locatie nabij Maasmechelen middenin de natuur van Nationaal Park Hoge Kempen compleet tot rust komen. In een architectonisch gebouw met geometrische vormen is Elaise Energetic Wellness gevestigd. Het is een wellnessresort dat veel meer is dan de traditionele wellness die mensen wellicht kennen. Als je hier een dag hebt vertoefd dan kom je herboren thuis. Ontdek de baden, geniet in de panorama sauna’s met uitzicht, verwen jezelf op culinair gebied en geef jezelf een massage of Skin & Body Care treatment cadeau.

 

Wil je nieuwe wellness belevenissen ervaren? Kies dan voor een Hathor ritueel, een kleiceremonie, een vuurloop ceremonie of de Temazcal, een unieke ervaring in de Benelux die op traditionele en originele manier wordt begeleid door Mexicaanse Temazcaleros. Overnachten kan bijvoorbeeld in het nabijgelegen 4-sterren Terhills Hotel met een Terhills Hotel Wellness Package of bij Terhills Resort by Center Parcs. Wat ons betreft natuurlijk in een Exclusive Lakeside cottage met buitensauna.

 

♥ Bekijk de beschikbaarheid voor Exclusive Lakeside cottage met buitensauna.
♥ Ontdek in dit luxe koffietafelboek waarom Elaisa zoveel meer is dan een wellness.

 

Wellness vakantie België

 

Wellness Lifestyle met een holistische visie

 

De in de omgeving van Brugge wonende Xavier gaat graag naar Waer Waters. Aan de rand van Brussel kan je de complete Wellness Lifestyle met een holistische visie ervaren bij Waer Waters. Zij geloven dat wellness meer moet zijn dan louter ontspanning en met het zeer complete wellness aanbod willen zij welzijn creëren in het ‘One Resort, infinite sensations’. Het wellnessparadijs biedt 12.000 m² aan pure ontspanning in een architectonisch gebouw van natuurlijke materialen zoals ruw natuursteen en veel hout.

 

Als je dan toch in de buurt van Brussel bent dan kan je ook nog een bijzondere wellness belevenis ervaren. Onlangs is er in Brussel namelijk de eerste bierspa van België geopend, Bath & Barley. Inmiddels zijn er wereldwijd meerdere bierspa’s te vinden waarvan je de meeste in Tsjechië kan vinden. Badderen in bier is goed voor je lijf, je huid en je gemoedstoestand.

 

 

Ontspannen over de grens, een wellness vakantie in België

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots