Overnachten

Geniet van een wellness vakantie naar Djerba Tunesië

1 januari 2021
Wellness vakantie naar Djerba Tunesië

Wil jij genieten van een wellness vakantie naar Djerba Tunesië? Dan is het voor-of najaar van 2020 de ideale tijd want TUI gaat weer naar Djerba vliegen.

 

Wellness vakantie naar Djerba Tunesië

 

Een wellness vakantie naar Djerba, het eiland voor de kust van Tunesië ligt nu binnen handbereik. Want vanaf april 2020 gaat TUI weer naar Tunesië vliegen. Het eiland Djerba is een ideale bestemming voor een welverdiende wellness vakantie. Wist jij dat na Frankrijk, Tunesië het land is met de meeste thalassospa’s?

 

Onze gast auteur Harmke ontdekte al eens wat een behandeling van zeewater en algen met je kan doen. Zij verbleef een aantal dagen in het 5 sterren wellness resort Hasdrubal Thalassa & Spa Prestige op het Tunesische eiland Djerba. Je leest er alles over in haar artikel: ‘Thalassotherapie behandelingen op Djerba‘.

 

Niet alleen op het eiland Djerba kan je thalassotherapien ervaren. In heel Tunesië zijn hotels waar thalossobehandelingen worden aangeboden. Zie voor meer inspiratie dit artikel met wellness hotels met thalassotherapiebehandelingen in Tunesië.

 

Wellness vakantie naar Djerba Tunesië

 

Vakantie naar Djerba met TUI

 

Deze week heeft reisorganisatie TUI aangekondigd dat ze in 2020 weer naar het Tunesische eiland Djerba gaan vliegen! Vanaf 3 april 2020 vliegt TUI fly elke vrijdag naar het palmeneiland Djerba. In het voor- en najaar zal TUI via de luchthaven Enfida van Monastir naar Djerba vliegen en in het hoogseizoen wordt Djerba non-stop aangevlogen. Zo kan je vanaf Amsterdam in drie uur naar Djerba vliegen met TUI.

 

Reisorganisatie TUI biedt in totaal elf hotels aan voor een vakantie naar Djerba. Het concept TUI BLUE past het beste bij een wellness reis. TUI BLUE betekent namelijk dat je zelf je vakantie kan samenstellen op basis van je persoonlijk wensen. Geniet van lekker en verantwoord eten en gun jezelf de tijd om te onthaasten op vakantie. Daarnaast hebben deze hotels ook wellness faciliteiten.

 

  1. TUI BLUE Ulysse
  2. TUI BLUE Palm Beach Palace
  3. TUI CLUB PALM AZUR DJERBA
  4. **** Hotel EL MOURADI DJERBA MENZEL in Midoun
  5. *****ROBINSON CLUB DJERBA BAHIYA

 

Vakantie naar Djerba met TUI

 

Reizen naar Tunesië & Djerba 

 

Zoals ik al schreef is een vakantie naar Tunesië met TUI mogelijk vanaf april 2020. Wil je meer weten over vakanties naar Tunesië, lees dan ook de onderstaanede artikelen:

 

  1. Reistips voor een vakantie naar Tunesië;
  2. Tips voor een rondreis langs de kust in Tunesië
  3. Ontdek de Star Wars filmlocaties in Tunesië. De eerste locatie is in Matmata en ligt op de grens van geel/oranje gebied, de tweede locatie in Tatouine kan je momenteel niet bezoeken zoals hieronder ook staat.
  4. Een excursie naar Tatouine en een bezoek aan Ksar Ouled Soltane is op dit moment niet mogelijk omdat Tatouine in ‘oranje gebied’ valt, zo is bepaald in het reisadvies voor Tunesië van Ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat betekent dat Tatouine alleen bezocht mag worden als de reis noodzakelijk is en dat is niet het geval voor toeristen.

 

Wil je niet met een reisorganisatie naar Tunesië reizen? Dan kan je natuurlijk ook zelf een ticket boeken. Met Tunisair kan je rechtstreeks naar de hoofdstad Tunis vliegen. Vanaf daar kan je met een binnenlandse vlucht naar Djerba reizen.

 

 

Vakantie naar Tunesië

 

Wil jij ook genieten van een wellness vakantie naar Djerba Tunesië?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots