Overnachten

Geniet van een wellness vakantie naar Djerba Tunesië

1 augustus 2023
Wellness vakantie naar Djerba Tunesië

Wil jij genieten van een wellness vakantie naar Djerba Tunesië? Dan is het voor-of najaar de ideale tijd om naar Djerba te vliegen. De temperaturen zijn dan nog niet zo hoog

 

Wellness vakantie naar Djerba Tunesië

 

Een wellness vakantie naar Djerba, het eiland voor de kust van Tunesië ligt binnen handbereik. Het eiland Djerba is een ideale bestemming voor een welverdiende wellness vakantie. Wist jij dat na Frankrijk, Tunesië het land is met de meeste thalassospa’s?

 

Onze gast auteur Harmke ontdekte al eens wat een behandeling van zeewater en algen met je kan doen. Zij verbleef een aantal dagen in het 5 sterren wellness resort Hasdrubal Thalassa & Spa Prestige op het Tunesische eiland Djerba. Je leest er alles over in haar artikel: ‘Thalassotherapie behandelingen op Djerba‘.

 

Niet alleen op het eiland Djerba kan je thalassotherapien ervaren. In heel Tunesië zijn hotels waar thalossobehandelingen worden aangeboden. Zie voor meer inspiratie dit artikel met wellness hotels met thalassotherapiebehandelingen in Tunesië.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Wellness vakantie naar Djerba Tunesië

 

Vakantie naar Djerba met TUI

 

In het voor- en najaar zal TUI via de luchthaven Enfida van Monastir naar Djerba vliegen en in het hoogseizoen wordt Djerba non-stop aangevlogen. Zo kan je vanaf Amsterdam in drie uur naar Djerba vliegen met TUI.

 

Reisorganisatie TUI biedt in totaal elf hotels aan voor een vakantie naar Djerba. Het concept TUI BLUE past het beste bij een wellness reis. TUI BLUE betekent namelijk dat je zelf je vakantie kan samenstellen op basis van je persoonlijk wensen. Geniet van lekker en verantwoord eten en gun jezelf de tijd om te onthaasten op vakantie. Daarnaast hebben deze hotels ook wellness faciliteiten.

 

  1. TUI BLUE Ulysse
  2. TUI BLUE Palm Beach Palace
  3. TUI CLUB PALM AZUR DJERBA
  4. **** Hotel EL MOURADI DJERBA MENZEL in Midoun
  5. *****ROBINSON CLUB DJERBA BAHIYA

 

Vakantie naar Djerba met TUI

 

Reizen naar Tunesië & Djerba 

 

Zoals ik al schreef is een vakantie naar Tunesië met TUI mogelijk. Wil je meer weten over vakanties naar Tunesië, lees dan ook de onderstaande artikelen:

 

  1. Reistips voor een vakantie naar Tunesië;
  2. Tips voor een rondreis langs de kust in Tunesië
  3. Ontdek de Star Wars filmlocaties in Tunesië. De eerste locatie is in Matmata en ligt op de grens van geel/oranje gebied, de tweede locatie in Tatouine kan je momenteel niet bezoeken zoals hieronder ook staat.
  4. Een excursie naar Tatouine en een bezoek aan Ksar Ouled Soltane is op dit moment niet mogelijk omdat Tatouine in ‘oranje gebied’ valt, zo is bepaald in het reisadvies voor Tunesië van Ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat betekent dat Tatouine alleen bezocht mag worden als de reis noodzakelijk is en dat is niet het geval voor toeristen.

 

Wil je niet met een reisorganisatie naar Tunesië reizen? Dan kan je natuurlijk ook zelf een ticket boeken. Met Tunisair kan je rechtstreeks naar de hoofdstad Tunis vliegen. Vanaf daar kan je met een binnenlandse vlucht naar Djerba reizen.

 

 

Vakantie naar Tunesië

 

Wil jij ook genieten van een wellness vakantie naar Djerba Tunesië?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots