Lifestyle, Overnachten, Spa & Sauna, Wellness Vakantiehuizen Nederland

Wellness vakantie ideeën 2021, laat je inspireren!

16 januari 2021
Wellness vakantie ideeën 2018, laat je inspireren

Het begin van het nieuwe jaar is dé tijd om wellness vakantie ideeën op te doen. Genieten van wellness op vakantie is immers net zo fijn of misschien nog wel ontspannener dan in de thuis omgeving. Als jij je wil laten verrassen met wellness vakantie ideeën voor 2021 dan moet je zeker verder lezen.

 

Wellness vakantie ideeën 2021, laat je inspireren

 

Genieten van een massage op een bounty strand, of even stevig aangepakt worden tijdens een Thaise massage. Of laat jij je liever scrubben in een hamam in Jordanië? Wil je genieten van de mooiste stranden in de Algarve, je laten onderdompelen in de warmwaterbronnen van Saturnia in Toscane?

 

Of wil je genieten van een wellness hotel in Zuid-Limburg, eindelijk eens naar die hoogste sauna in Nederland, of één van de wellnessresorts bezoeken die in de Nederlandse Top 10 staat? Of reis je liever af naar Bali voor een yoga retreat, detox reis of rij je liever naar België voor een stiltevakantie in een klooster? Via de zoekbalk rechtsboven kan je zoeken naar gerelateerde artikelen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je onderaan de website in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

Wellness vakantie ideeën Nederland

 

Reis af naar het rustige Vlieland en verblijf in een wellness hotel. Overnacht ergens in een vakantiehuis midden in de natuur waar je omringd wordt door stilte. Ga eens wandelen met ezels of geef je over aan een mediation met paarden. Ontdek de drie beste sauna’s in Nederland of juist één van de wellnessresorts die in de Nederlandse top 10 staat.

 

Ga floaten boven zee, bezoek de hoogste sauna van Nederland of ga naar de enige sauna in Nederland die is ingericht op een echte wellnessboot. Of ga je liever gezond eten op een unieke plek, zoals de ‘Kas Eet en Kweekplek in Utrecht? Bekijk ons aparte artikel vol met wellness vakantie ideeën in Nederland:

 

 1. Wellness vakantie ideeën Nederland
 2. Ontspannende buitenactiviteiten
 3. Beste privé sauna’s van Nederland (nog steeds open ondanks crisis)
 4. Bekijk alle wellness vakantieparken in Nederland
 5. Slapen in een boomhut met sauna
 6. Wellness glampings in Nederland
 7. Mooie wellness hotels in Nederland
 8. Naar een mooie beautysalon in Nederland
 9. Ontdek de beste wellnessresorts in Nederland
 10. Bezoek bijzondere sauna’s in Nederland
 11. Wellness vakantie ideeën voor thuis

 

Hoogste sauna van Nederland

 

Wellness vakantie ideeën voor thuis

 

Tover je huis om tot een echte Wellness Spot! Hoe je dat doet? Wat dacht je van deze wellness vakantie ideeën voor thuis, in- en om het huis en in de buurt:

 

 

Wellness vakantie ideeën voor thuis

Wellness vakantie ideeën Europa

 

Bijna niemand weet dat je in het Italiaanse Toscane ook warmwaterbronnen vind. Wij schreven een uitgebreid artikel over de warmwaterbronnen van Saturnia. Een fijne plek die ook nog eens gratis toegankelijk is. In Turkije hebben wij ook 20 warmwaterbronnen gespot. Hou jij van de frisse berglucht of smeer jij jezelf liever in met modder uit de Dode Zee?

 

Heb je wel eens gedacht aan wellness bij de zuiderburen in België, een verkwikkend Alpen wellness arrangement, relaxen in een hooibad of een Thalasso therapie op Djerba?

 

Wellness vakantie ideeën

 

Reisaanbod wellness vakanties

 

Wij noemen maar een paar dingen op waar je aan kan denken bij wellness vakantie ideeën. Belangrijk is om je niet gek te laten maken door alle wellness vakantie mogelijkheden. De reis uitzoeken en uitstippelen moet ook al een fijn gevoel geven. Stel jezelf de onderstaande vragen en laat je daarna pas inspireren met onze wellness vakantie ideeën 2021.

 

 1. Als je nu mocht kiezen, wat komt er het eerste in je op?
 2. Wanneer heb je vakantie of kan je op vakantie?
 3. Wat wil je doen tijdens je vakantie?
 4. Met wie ga je op vakantie?
 5. Hoe lang ga je op vakantie?
 6. Wil je genieten van een wellness vakantie thuis?

 

 

Thaise Massage - Thailand

 

Wellness vakantie ideeën ver weg

 

Wil jij buiten Europa op vakantie en genieten van een wellness vakantie? De redactie van WellnessSpots reist de hele wereld over naar de mooiste wellness bestemmingen. Laat je inspireren met onze ver weg bestemmingen vol wellness mogelijkheden.

 

 

Massage op het strand bij Bucuti Aruba

 

Goedkope wellness vakantie ideeën

 

Ik heb een special pagina gemaakt met Spa & Wellness aanbiedingen. Hierop staan afbeeldingen vermeld die direct doorlinken naar diverse Spa & Wellness aanbieders. Ja, door die klik van jou verdienen wij een beetje commissie.

 

Weet wat je boekt en waar!

 

Hopelijk heb je iets leuks gevonden tussen al deze wellness vakantie ideeën. Ben je van plan om met een reisorganisatie op reis te gaan? Zorg er altijd voor dat je weet wat je boekt en dat je weet waar je boekt. Je wilt wel je droomreis door een vertrouwde reispartner laten uitvoeren.

 

Om goed te onderzoeken waar je boekt kan je natuurlijk altijd even bij de KvK kijken maar wij raden je ook aan de ervaringen van andere reizigers te checken. Nederland Review is een website waarop alle vakantie ervaringen van gasten is samengevoegd op één plek. Op deze manier kan je eenvoudig zoeken naar een bepaalde reisorganisatie en zien wat de ervaringen van reizigers zijn met deze organisaties.

 

Welke wellness vakantie ideeën zou jij willen beleven?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots