Spa & Sauna

Ontdek alle wellness ideeën per land voor wellness vakanties

1 oktober 2023
Wellness vakantie, vakanties met wellness aanbieders

Wil jij graag op wellness vakantie? Wij hebben al onze tips op een rij gezet voor vakanties met wellness en welke reisorganisaties wellness vakanties aanbieden. Daarnaast hebben wij onze eigen wellness vakantie tips pers land op een rij gezet.

 

Wellness vakantie, ideeën vakanties met wellness per land

 

Ben jij op zoek naar een fijne en ontspannen wellness reis ergens ter wereld? In dit artikel hebben wij alle vakantie met wellness reizen op een rij gezet zodat jij in één overzicht ziet wat de mogelijkheden zijn voor een fijne en ontspannen vakantie.

 

Daarnaast delen wij in dit artikel ook al onze wellness vakantie overzichten per land. Wij bezoeken regelmatig diverse vakantie bestemmingen waar wij vele wellness hotels, kuuroorden, luxe boutique resorts en andere wellness gerelateerde winkels, shops en locaties bezoeken. Gezien wij ook vaker een bestemming bezoeken waar meerdere mogelijkheden zijn voor een wellness reizen hebben wij handige overzichten van al onze artikel per wellness vakantie bestemming samengevoegd. Zo begint het uitzoeken van jouw vakantie met wellness al ontspannen.

 

♥ Bekijk hier alle wellness reisorganisaties.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via FacebookInstagram en Pinterest.

Wellness vakantie met wellness

Wellness Vakanties via wellness reisorganisaties

 

Wil jij ontspannen aan je wellness reis beginnen? Denk er dan eens aan om bij een van deze wellness reisorganisaties je vakantie met wellness te reserveren. Dan begint je reisvoorbereiding al een stuk relaxter en hoef je nergens meer aan te denken.

 

In dit artikel hebben wij alle wellness reisorganisaties voor je op een rij gezet met informatie per reisorganisatie. Hieronder zie je alvast een selectie van reisorganisaties en touroperators waar je uit kan kiezen.

 

♥ Ontdek hier alle TUI Blue Hotels.
♥ Bekijk hier alle reizen van TUI met dit thema.

♥ Droom weg en bestel de Puur & Kuur brochure.
♥ Bekijk hier alle vakanties in Duitsland van Spa Dreams.
♥ Bekijk hier het Eliza was here ontspannen reizen aanbod.
♥ Ontdek hier alle mooie luxe Excellent vakanties van Sunweb.
♥ Ontdek hier het complete aanbod aan wellness reizen wereldwijd.

 

Wellness hotel aan zee met zwembad in Sopot

Bekijk hier al onze ontspannen vakantie ideeën per land

 

Lekker dichtbij huis, kuren bij de buren in België of Duitsland. Naar kuuroorden in Slovenië en/of Kroatië en het wellness walhalla in Zuid-Tirol ontdekken. Of toch ontspannen in de bergen in Oostenrijk. Hieronder zie je al onze wellness vakantie tips per bestemming.

 

Relaxen bij de buren in België

 

Ontspannen over de grens, ga op wellness vakantie in België! Geniet in een vakantiehuis met wellness in België, slaap in een boomhut met hottub, bezoek de mooiste sauna’s in België, ontspan in een privé sauna in België, badder in bier en meer.

 

♥ Bekijk al onze fijne wellness vakantie in België

Wellness vakantie ideeën in België

 

Wellness vakantie in Duitsland

 

Duitsland is een wellness walhalla! Er zijn meer dan 350 kuuroorden te vinden in Duitsland. Daarnaast staat Duitsland bekend om haar aanbod aan spa campings, warme thermale baden, sauna’s net over de grens. Het is teveel om op te noemen maar in Duitsland kan je volop genieten van vakanties met wellness faciliteiten.

 

♥ Ontdek hier al onze fijne wellness vakantie tips in Duitsland

 

Wellness vakantie in Duitsland

 

Wellness reizen in Kroatië

 

Misschien is Kroatië niet het eerste land waar je aan denkt voor een wellness vakantie. Maar ook in Kroatië zijn er een aantal kuuroorden en prachtige boutique wellness resorts te vinden.

 

♥ Laat je verrassen met al onze wellness reizen in Kroatië tips.

 

Terme Tuhelj - Kuren Kroatie

 

Ontspannen wellness reizen in Slovenië

 

Slovenië is het enige land met het woord ‘Love’ in de naam. En wij houden van heerlijke wellness reizen en ontspannen activiteiten.

 

Of je nu graag met een camper naar een wellness camping in Slovenië reist of wil glamperen op een wellness glamping in Slovenië in een boomhut met hottub. Of wil je een hele dag ontspannen in een van de populaire en uitgebreide thermaalbaden in Slovenië? Of dompel je je liever onder in luxe en wil je jezelf verwennen met een verblijf in een heerlijk wellness hotel in Slovenië. In SLOVEnië kan je volop genieten van een ontspannen wellness vakantie.

 

 

♥ Geniet van de mogelijkheden van een wellness reizen in Slovenië.

 

Wellness vakantie Slovenië

 

Ontspannen in de bergen van Oostenrijk

 

OntSPAnnen in de bergen, dat kan maar al te goed tijdens een wellness vakantie in Oostenrijk. Of je nu een citytrip wilt boeken naar Innsbruck, Graz of Salzburg. Op wintersportvakantie wilt naar een van de populaire wintersport gebieden in Oostenrijk, van hut naar hut wilt hiken of alleen maar wilt ontspannen in warme thermale baden.

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een wellness vakantie in Oostenrijk en daarom hebben wij hier alle wellness tips in Oostenrijk voor je verzameld op één plek. Zet de Wellness Goals maar op je Wellness Wishlist want hier wil je naar toe.

 

♥ Heerlijk, al deze wellness vakantie in Oostenrijk tips.

 

Wellness vakantie Oostenrijk tips

 

Ontdek het wellness walhalla Zuid-Tirol

 

Well-being in Zuid-Tirol! Wil jij een keer op vakantie naar Zuid-Tirol? Wij zeggen direct, doen! Zuid-Tirol is een fantastische vakantiebestemming die ontzettend veel mogelijkheden biedt voor een ontspannen wellness vakantie in Zuid-Tirol.

 

Niet voor niets staan de mooie Dolomieten op de werelderfgoedlijst van UNESCO, de combinatie van het landschap in deze streek is zo veelzijdig. De toppen van de Alpen en de mediterrane regio in het zuiden vol met Tiroolse specialiteiten zoals appels, wijn en gerookte ham. De meer dan 300 dagen zon per jaar en het milde klimaat zorgt ervoor dat Zuid-Tirol met recht een well-being bestemming te noemen is.

 

Je kan overnachten in luxe wellness hotels in Zuid-Tirol, je kan uren badderen in thermale bronnen, je kan een week overnachten op een van de boerderijen van Rother Hahn met spa faciliteiten, je kan baden in een hooibad of in een melkbad.

 

Je kan een Bio-Appel sauna, je kan úrenlang mindful wandelen op je wandelschoenen of op je blote voeten over blote voeten paden. Geniet van goede wijnen en wellness belevenissen in fijne wellness hotels en stap met je voeten door een van de vele Kneipp baden.

 

♥ Zo fijn, al deze wellness vakantie in Zuid-Tirol tips.

 

Berghut met sauna en bubbelbad

Geniet tijdens een ontspannen vakantie in eigen land

 

Slovenië is het enige land met het woord ‘Love’ in de naam. En wij houden van heerlijke wellness vakanties en ontspannen activiteiten.

 

Of je nu graag met een camper naar een wellness camping in Slovenië reist of wil glamperen op een wellness glamping in Slovenië in een boomhut met hottub. Of wil je een hele dag ontspannen in een van de populaire en uitgebreide thermaalbaden in Slovenië? Of dompel je je liever onder in luxe en wil je jezelf verwennen met een verblijf in een heerlijk wellness hotel in Slovenië. In SLOVEnië kan je volop genieten van een ontspannen wellness vakantie.

 

 

♥ Lekker dichtbij, al onze wellness vakantie ideeën in Nederland.

 

Locatiescout voor mooie wellness locaties 

 

Heb jij al eens een wellness reis beleefd?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots