Luxe wellness vakantiehuisje met Jacuzzi in Zuidwest Drenthe

Tip voor luxe wellness vakantiehuisje met Jacuzzi Zuidwest Drenthe

Ben jij op zoek naar een leuk, mooi luxe wellness vakantiehuisje met Jacuzzi in Zuidwest Drenthe waar honden ook welkom zijn? Dan hebben wij een heerlijke tip voor je. Ga er voor zitten en ontdek de Bosbungalow Loft met Jacuzzi® op Vakantiepark Westerbergen.

Luxe wellness vakantiehuisje met Jacuzzi in Zuidwest Drenthe

Zin in een weekend weg naar Drenthe en ben je op zoek naar een plek waar je in de natuur kan ontspannen? Reist er ook nog eens een hond mee en wil je naar een omgeving waar genoeg te doen is? Dan is het tijd om je voor te stellen aan dit mooie luxe wellness vakantiehuisje met Jacuzzi in Zuidwest Drenthe. Op het  veelzijdige Vakantiepark Westerbergen in Echten kan je het ‘Echte(n) Drenthe gevoel beleven.

Dat Vakantiepark Westerbergen in Drenthe een zeer gevarieerd vakantiepark is blijkt wel uit de opzet van het vakantiepark in Drenthe, als uit de faciliteiten en uit de ruime keuze aan vakantiehuisjes, accommodaties en kampeerplaatsen. Wij hebben al eens eerder een artikel geschreven dat je kan slapen in een boomhut met een hottub in Drenthe, dit bijzondere verblijf is nog steeds een van de meest populaire vakantiehuisjes op het in Zuidwest Drenthe gelegen vakantiepark in de natuur. Inmiddels zijn er meer mooie luxe wellness vakantiehuisje met Jacuzzi in Zuidwest Drenthe gebouwd. Wij laten je dan nu ook graag kennismaken met de Bosbungalow Loft. Deze bungalow met Jacuzzi® buiten op het terras van je vakantiehuisje is één van de nieuwste luxe huisjes.

In totaal zijn er op Vakantiepark Westerbergen in Echten in Zuidwest Drenthe 7 zogenoemde ‘Bosbungalow Loft’ die je kan huren. Twee van de 7 zijn speciale wellness huisjes waar honden ook toegestaan zijn, er mogen er maximaal twee tegelijkertijd mee. Het voordeel van een verblijf in een bungalow is dat alles gelijkvloers is. Alle vrijstaande Bosbungalow Loft vakantiehuisjes zijn geschikt voor 6 personen. Daarnaast hebben ze allemaal een buitenkeuken waar je kan BBQ’en op een Big Greeg Egg BBQ.

In twee van de luxe wellness vakantiehuisjes met Jacuzzi zijn honden ook welkom. Zo fijn, je trouwe viervoeter kan dus ook mee om te genieten van een huisje met wellness faciliteiten in Drenthe. De Jacuzzi® is gevuld bij aankomst en staat op het terras onder een overkapping. Onze tip, vermeld als preferentie dat je graag in vakantiehuisje nummer 103 zou willen verblijven als je met een hond hiernaar toe gaat. Ter plaatse ontdek je wel waarom, als je nog niet overtuigd bent van de foto’s in dit artikel. Vakantiehuisje nummer 95 is ook huisdiervriendelijk. Handig, bekijk de plattegrond van Vakantiepark Westerbergen verderop in dit artikel.

Het enige bijzondere aan een verblijf op Vakantiepark Westerbergen vinden wij dat je extra moet betalen als je gebruik wenst te maken van WiFi bij je (wellness) vakantiehuisje. Je kan maximaal twee keer per dag per apparaat 30 minuten gratis gebruik maken van internet. Je kan natuurlijk kiezen voor een weekend offline ontspannen, iets wat wij ook zeker aanraden om te doen, zo nu en dan. Maar in deze tijd, zijn wij van mening dat internet voor iedereen gratis beschikbaar moet zijn.

♥ De vakantiehuisjes zijn te boeken via:
Ontdek huisjes via Voordeeluitjes – de accommodaties via BungalowSpecials of via Booking.

♥ Handig! Gebruik deze wellness vakantiehuisje inpaklijst voor ontspannen inpakken.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Alle ins & outs over het bubbelbad bij de wellness bungalow in bos

Je vraagt je misschien af waarom wij het een Jacuzzi® noemen? Dat is omdat op Vakantiepark Westerbergen luxe vakantiehuisjes worden aangeboden met een bubbelbad van het merk Jacuzzi®. Dat betekent dat je dus gaat bubbelen in een echte Jacuzzi®. Wij vermelden dit zo expliciet omdat wij als media verplicht zijnn merknamen te benoemen zoals het is. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over waar je straks in gaat bubbelen, hier kan je alles lezen over het verschil tussen een bubbelbad, een Jacuzzi®, een whirlpool en een spabad.

De temperatuur van de overdekte Jacuzzi® die op het terras van de Bosbungalow Loft staat is standaard ingesteld op 38°C. Je kan als gast niet zelf de temperatuur inregelen. Wel kunnen gasten zelf de bubbels en de verlichting in- en uitschakelen. Qua bubbels is er één soort, makkelijk dus, wel of geen bubbels. En qua kleuren zijn er meerdere standen, blauw, groen en wit.

De Jacuzzi® wordt regelmatig schoongemaakt. Het is belangrijk om te weten dat als je een luxe wellness vakantiehuisje met een Jacuzzi® huurt dat de hygiëne bij aanbieders zeer serieus wordt genomen. Wij waren erbij op Vakantiepark Westerbergen in Echten toen er een watermonster werd genomen en de Jacuzzi® werd gereinigd. In principe kan je ervan uitgaan dat er tijdens je verblijf in dit vakantiehuisje met wellness faciliteiten om de dag een watermonster wordt genomen. Daarnaast wordt tijdens een weekend verblijf de Jacuzzi® één keer gereinigd met een speciale stofzuiger. Elke twee dagen gaan er twee chloor tabletten in. Verblijf je langer, bijvoorbeeld een week in de wellness bungalow dan zal het water niet compleet ververst worden. Na ieder verblijf wordt er een nieuwe filter in de Jacuzzi® geplaatst. Vervolgens wordt de gehele Jacuzzi na ieder verblijf geheel gereinigd en met nieuw water gevuld voor de volgende wellness gasten.

Op de dag van inchecken kan je vanaf 16.00 uur naar je vakantiehuisje met Jacuzzi®. Mocht je denken dat is wat aan de late kant, besef je dan, dat het vol laten lopen van deze Jacuzzi® bij de wellness bungalow twee uur duurt. Op de dag van vertrek zal je tijdens het inladen van je spullen mogelijk al iemand zien die speciaal komt om de Jacuzzi® leeg te laten lopen. Immers duurt het leeg laten lopen van een Jacuzzi® van deze grootte rond de 45 minuten. Daarna moet die nog worden schoongemaakt en duurt het ook weer twee uur voordat die vol is. Super leuk dus een bubbelbad bij je wellness bungalow, maar het heeft allemaal even tijd nodig.

De wellness bungalow met Jacuzzi® is geschikt voor 6 personen. Immers is de Bosbungalow Loft ook voor 6 personen ingericht. Wel is het zo dat de Jacuzzi® 1 luxe zit/ligplaats heeft met zowel jetstreams in de rug als bij de voeten en er zijn twee armleuningen. Schuin daar tegenover is een kuipzitje met jetstreams die de rug masseren. Ga je iets meer onderuit zitten dan kan je benen vooruit steken en je voeten laten stimuleren door de bubbels in het midden van het bad. In de andere hoek is een iets verhoogde zitplaats, uiteraard ook met een paar jetstreams. Als je dus met 6 personen in dit wellness vakantiehuis verblijft zal je regelmatig moeten doorschuiven zodat je allemaal van ontspannen in een Jacuzzi® kan genieten.

Ontspannen aankomst met opgemaakte bedden 

Voor een echt ontspannen aankomst in je wellness vakantiehuisje in Drenthe, raden wij om de service van de bedden te laten opmaken erbij te boeken. Hiervoor betaal je uiteraard wel een toeslag. Het beddengoed zit standaard bij de prijs inbegrepen. Zo zijn alle bedden opgemaakt bij aankomst en hoef jij alleen maar je tas uit te pakken om daarna te gaan relaxen.

♥ Handig! Gebruik deze wellness vakantiehuisje inpaklijst voor ontspannen inpakken.

Neem dit mee voor de slaapkamer

Een vakantiehuisje met buitenkeuken, BBQ’en op Big Green Egg BBQ

Hou je van het buitenleven en buiten koken? Dan zit je goed bij deze wellness bungalow. Op het terras staat namelijk een Green Egg BBQ. Deze Green Egg BBQ werkt op kolen, dus als je gelijk na aankomst wilt gaan BBQ’en dan is het handig om zelf kolen voor de BBQ mee te nemen. Op Vakantiepark Westerbergen is ook een supermarkt, daar kan je natuurlijk ook kolen kopen.

Ga je op vakantie naar een vakantie appartement of vakantiehuisje met tuin waar een BBQ aanwezig is? Check dan zelf even goed van te voren wat je hebt geboekt. Is het een elektrische BBQ of staat er een kolen BBQ?

Wij gaan naar dit vakantiehuisje, de Bosbungalow Loft voor 6 personen op Vakantiepark Westerbergen in Drenthe. Hier staat ook een Big Green Egg BBQ op het buitenterras en de weervoorspelling is goed! Dat betekent dus dat wij gaan BBQ’en. Als je een vakantiehuisje met een BBQ hebt geboekt dan is het goed om even te checken of het een elektrische BBQ is of een kolen BBQ. In het geval van de Big Green Egg BBQ bij de vakantiehuisjes op Vakantiepark Westerbergen in Echten is het een kolen BBQ en moet je dus zelf kolen meenemen. Je kan ze eventueel ook ter plaatse kopen in de (kleine) supermarkt op het vakantiepark zelf. Geen idee wat een Big Green Egg BBQ is? Je ziet hem hieronder! Kan je gelijk alvast lekkere recepten uitzoeken!

Voor de echte BBQ liefhebbers is dit vakantiehuisje met buitenkeuken en BBQ echt een aanrader. De buitenkeuken is compleet ingericht met een wasbak, een houten snijplank en ook nog eens een buitenkoelkast zodat je alles binnen handbereik hebt. Ideaal! Extra leuk bij dit vakantiehuisje, de kans is groot dat je net als wij een paar konijnen zal spotten als je buiten op het terras aan het genieten bent.

 • Kolen;
 • Aanmaakblokjes.

Ideaal vakantiepark voor honden

Ben jij op zoek naar een leuk vakantiepark in Nederland om met je hond naar toe te gaan op vakantie? Dan is Vakantiepark Westerbergen in Echten zeker een aanrader. Wel is het verplicht om een hond op het vakantiepark zelf aangelijnd te houden. Bij je huisje, mits je hond luistert, kan de hond natuurlijk gewoon los. De Bosbungalow Loft met Jacuzzi heeft een grote tuin, maar is niet omheind.

 1. Er zijn meerdere honden losloopgebieden in de buurt;
 2. Achter sanitairgebouw 1 is een losloopplaats voor honden;
 3. ’t Boshuys in Echten is hondvriendelijk met een hondenmenukaart;
 4. Er zijn plekken in de buurt waar honden in de zomer kunnen zwemmen;
 5. Er zijn twee wellness bos bungalows toegankelijk voor honden op het vakantiepark;
 6. Vanuit bijvoorbeeld huisje nummer 103 loop je zo via een paadje achter het huis de natuur in;
 7. Tijdens het kampeerseizoen is er een hondendouche aanwezig in sanitairgebouw 2 op het park.

Op de eerste foto hieronder zit de hond aan de lijn, op Heide gebied de Westerbergen moet een hond aangelijnd zijn tijdens het wandelen. Hou er wel rekening mee dat als je een vakantiehuisje reserveert waar honden ook welkom zijn dat je een toeslag betaalt voor de eindschoonmaak.

Bekijk hier de tips van Westerbergen Vakantiepark over losloopgebieden voor honden en over zwemwater voor honden

Vakantiepark Nederland honden welkom

Handig! Bekijk deze plattegrond van Vakantiepark Westerbergen

Wil jij net als wij in dit leuke wellness vakantiehuisje met Jacuzzi buiten verblijven? Dan heb je al kunnen lezen dat het luxe huisje dat je op de foto’s in dit artikel ziet nummer 103 is. Ook huisje nummer 95 heeft een bubbelbad buiten en is huisdiervriendelijk. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke accommodaties te vinden op het vakantiepark in Drenthe. Bekijk hieronder alvast de park plattegrond.

14 x Doen omgeving Echten Vakantiepark Westerbergen

Alle onderstaande reis tips zijn leuk om te ontdekken, beleven en doen in de omgeving van Vakantiepark Westerbergen in Echten. Een paar tips zijn binnen 5 minuten afstand al te ervaren. In elk geval zijn alle tips binnen 45 minuten rijafstand van je wellness vakantiehuisje op Park Westerbergen in Echten. Alle onderstaande tips staan niet vermeld op basis van volgorde van leuk naar ‘ook leuk’. Het is een overzicht van tips dat van kort naar lang is beschreven.

 1. Wandelen over het Echtenerzand;
 2. Ga sterren kijken en bezoek Sterrenwacht Hellendoorn;
 3. Stap op de fiets en verken de vele fietsroutes in de omgeving;
 4. Reis je met kids? Ga een dagje naar Attractiepark Hellendoorn;
 5. Ga naar ’t Boshuys in Echten voor een lunch of lekker stuk taart;
  *Neem de hond menu, want er is een leuke hondenmenukaart!
 6. Bijzonder! Ga naar Tea Time – An English Tea Room in Drenthe;
 7. Geniet van een mooie heide wandelroute met je hond in Drenthe;
 8. Ga naar ’t Huus met de Belle, streekwinkel, kunst en informatiepunt;
 9. Bezoek een van de mooiste dorpjes in Drenthe, museumdorp Orvelte;
 10. Ontdek het nationaal Park Weerribben – Wieden en Nationaal Park Dwingelderveld;
 11. Dol op paarden en paardrijden? Er zijn diverse men- en ruiterroutes in de omgeving;
 12. Trek je schoenen uit en wandel over het blotevoetenpad in het Drents Friese Wold;
 13. Verken de wandelroutes in de omgeving, ook routes vanaf het Vakantiepark Westerbergen;
 14. Ook leuk, bezoek een van de schaapskooien in Drenthe, Schaapskudde Ruinen is dichtbij.

Leuke wandelroutes die starten vanaf het vakantiepark

Heb jij zin om te gaan wandelen tijdens je vakantie in Zuidwest Drenthe? Een vakantie op Vakantiepark Westerbergen in Echte is ideaal voor wandel liefhebbers. Zo zijn er vele wandelroutes rondom het vakantiepark.

Ga jij van tussen half augustus en de derde week van september op vakantie? Dan heb je kans dat de heide bij Heide gebied de Westerbergen prachtig mooi paars gekleurd is. Vanuit je vakantiehuisje kan je zo een van de mooie heide wandelroutes met je hond in Drenthe ontdekken.

Wandelen met honden in Zuidwest Drenthe over heid

Ook naar luxe huisjes met Jacuzzi in Drenthe? Zo reserveer je!

Wij hopen natuurlijk dat wij jullie enthousiast hebben kunnen maken voor een vakantie op Vakantiepark Westerbergen in Echten. Wij zijn maar kort op het vakantiepark in Drenthe geweest en hebben dan ook alleen van ons wellness huisje genoten. Uiteraard is er nog veel meer te beleven en zijn er vele diverse faciliteiten op het park, van een binnenzwembad en een restaurant, tot speeltuinen en een entertainmentcentrum. De familie Klein en het hele team staat voor jullie klaar.

Alle accommodaties, vakantiehuisjes en kampeerplaatsen zijn te reserveren via diverse aanbieders. Bekijk de aanbiedingen bij Voordeeluitjes, spot de beschikbaarheid via Booking of bekijk alle vakantiehuisjes in Echten via BungalowSpecials. Ben je op zoek naar een leuke kampeerplaats? Dan kan je die reserveren via ANWB Camping.

 1. Bekijk de deals via Voordeeluitjes;
 2. Ontdek alle accommodaties via BungalowSpecials;
 3. Zie hier de kamperen en kampeerplaats opties via ANWB Camping;
 4. Je kan ook de prijzen en beschikbaarheid via Booking.com bekijken.

Luxe huisjes met Jacuzzi in Drenthe

Heb jij al zin om dit luxe wellness vakantiehuisje met Jacuzzi in Zuidwest Drenthe te boeken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten