Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna, Wellness Vakantiehuizen Nederland

Ontdek de leukste wellness vakantiehuisjes met sauna en jacuzzi/bubbelbad

3 december 2023
Privé wellness vakantiehuisjes met sauna en Jacuzzi

Wil jij met elkaar genieten in een van de leukste wellness vakantiehuisjes met sauna en Jacuzzi of bubbelbad? Wij delen graag onze wellness tips met je voor knusse vakantiehuisjes met wellness faciliteiten.

Wellness vakantiehuisjes met sauna en jacuzzi/bubbelbad

 

Wil jij je partner verrassen met een verblijf in een van de leukste en mooiste wellness vakantiehuisjes met sauna en jacuzzi of bubbelbad? Dan inspireren wij je graag met ons uitgebreide overzicht aan wellness vakantie ideeën. Omdat we hier praten over wellness vakantiehuisJES, delen wij hier alleen de tips voor vakantiehuisjes voor 2 en 4 personen.

 

 1. Landal parken: 7 vakantieparken met luxe wellness vakantiehuizen met eigen wellness faciliteiten.
 2. Center Parcs: kies uit 9 vakantieparken met vakantiehuizen met privé sauna.

 

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellness vakantiehuisjes met sauna en jacuzzi bij Landal

 

Ben jij een Landal vakantiepark fan en hou je van wellness? Dan zit je goed want Landal heeft 7 wellness vakantieparken in Nederland. Daarnaast hebben zij ook een aantal luxe wellness vakantiehuizen met eigen wellness faciliteiten.

 

 1. Landal Stroombroek – 2 persoons vakantiehuis met sauna voor 2 personen in badkamer.
 2. Landal Stroombroek – 4 persoons vakantiehuis met sauna voor 2 personen in badkamer.
 3. Landal Miggelenberg – 2 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 4. Landal Miggelenberg – 4 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 5. Landal Aelderholt – 4 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 6. Hof van Saksen –  wellness vakantiehuis voor 4 personen.
 7. Landal Twenhaarsveld – 2 persoons vakantiehuisje met sauna binnen.
 8. Landal Twenhaarsveld – 2 persoons vakantiehuisje met sauna binnen.
 9. Landal Hoog Vaals – 4 persoons vakantiehuis met jacuzzi buiten.

 

 

Wellness vakantiehuisjes met sauna en bubbelbad bij Center Parcs

 

Hou jij van de Center Parcs vakantieparken en van ontspannen? Kies dan voor een van de vakantieparken van Center Parcs met  vakantiehuizen met privé sauna of voor de wellness bungalows met sauna en bubbelbad. Leuk om te weten is dat er ook een luxe Wellness Suite is bij Center Parcs Park Zandvoort met Finse sauna en bubbelbad. Wil je toch een Center Parcs vakantiehuis met sauna en bubbelbad buiten dan moet je naar Park Allgäu in Duitsland. Daar is ook een Spa & Country Club met Deep Nature® Spa.

 

 1. Flevoland – Eemhof – VIP Cottage voor 2 personen – Badkamer met bubbelbad en aparte sauna.
 2. Flevoland – Eemhof – VIP Cottage voor 4 personen – Badkamer met bubbelbad en infrarood sauna.

 

*Bekijk hier Center Parcs De Eemhof virtueel!

 

 1. Zuid-Holland – Port Zélande – VIP Cottage voor 2 personen – bad, inloopdouche met regendouche en infraroodsauna.
 2. Zuid-Holland – Port Zélande – VIP Cottage voor 4 personen – bubbelbad, regendouche en infrarood sauna.
 3. Zuid-Holland – Park Zandvoort – VIP Cottage voor 2 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 4. Zuid-Holland – Park Zandvoort – VIP Cottage voor 4 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.

 

 1. Noord-Holland – Park Zandvoort – VIP Cottage voor 2 personen – wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 2. Noord-Holland – Park Zandvoort – VIP Cottage voor 4 personen – wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV. Zie foto hieronder.
 3. Noord-Holland – Park Zandvoort – VIP Cottage voor 6 personen – wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 4. Noord-Holland – Park Zandvoort – VIP Cottage voor 10 personen – wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.

 

Huisje met Finse sauna en bubbelbad

 

 1. Drenthe – De Huttenheugte – VIP Cottage voor 2 personen – Regendouche, dubbele wastafel, föhn, toilet. *Cottage 806 heeft een afwijkende indeling met o.a. Finse sauna en 2-persoons-bubbelbad.  Deze cottage heeft geen inloopdouche met rainshower
 2. Drenthe – De Huttenheugte – VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouche en dubbele wastafel en infraroodsauna.
 3. Drenthe – Parc Sandur – VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met tweepersoons-bubbelbad, Finse sauna, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel, comfortabele vloerverwarming en een radio in wellnessruimte.

 

 1. Brabant – De Kempervennen – VIP Cottage voor 2 personen – Luxe badkamer met bad, aparte inloopdouche met regendouche, enkele wastafel, infraroodsauna, föhn en bubbelbad.
 2. Brabant – De Kempervennen – VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bubbelbad, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel, aparte sauna met douchecabine of warmtecabine.

 

 1. Limburg – Het Heijderbos – VIP Cottage voor 2 personen (vernieuwd) – Grote luxe badkamer met bubbelbad; regendouche en infraroodsauna.
 2. Limburg – Het Heijderbos – VIP Cottage voor 2 personen (oude) – Luxe badkamer met bad, aparte met regendouche, dubbele wastafel en infraroodsauna.
 3. Limburg – Het Heijderbos – VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna of Finse sauna.
 4. Limburg – Het Heijderbos – VIP Eden Cottage voor 4 personen – 2 badkamers. Een badkamer met bubbelbad, douche, toilet en wastafel, Finse sauna.

 

*Bekijk hier Center Parcs Heijderbos virtueel!

 

 1. Limburg – Het Meerdal – VIP Cottage voor 2 personen – Badkamer met bubbelbad met LED verlichting, regendouche (in bad), dubbele wasbak, aparte ruimte met privé infrarood sauna.
 2. Limburg – Het Meerdal – VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bubbelbad, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel en sauna.

 

 1. Limburg – Limburgse Peel – VIP Cottage voor 2 personen – Vernieuwde badkamer met wastafel, bubbelbad, regendouche en infraroodsauna.
 2. Limburg – Limburgse Peel – VIP Cottage voor 4 personen – Vernieuwde badkamer met wastafel, bubbelbad, regendouche en infraroodsauna.

 

Wellness vakantiehuisjes met sauna en bubbelbad bij Center Parcs

 

Privé wellness vakantiehuisjes met sauna en jacuzzi

 

Leuk om te weten is dat er ook een heleboel privé wellness vakantiehuisjes zijn. Eigenlijk staan deze locaties bekend als privé sauna maar bij een aantal locaties kan je ook overnachten in een privé wellness vakantiehuisje met sauna en jacuzzi in Nederland en België. Kies je voor een wellness vakantiehuis op een van de wellness vakantieparken in Nederland dan betaal je voor een verblijf gemiddeld wat meer maar dan heb je wel een weekend lang een wellness vakantiehuisje.

 

Bij een privé wellness vakantiehuisje betaal je gemiddeld voor één nacht een vanaf prijs van €250,- exclusief eventuele wellness arrangementen. Je checkt in rond een uur of 20.00 en de volgende vertrek je weer rond een uur of 10.00 á 12.00 uur. De foto hieronder is gemaakt bij Spa ‘Parel in ‘t Groen – Het Boshuis‘.

 

Bekijk hier alle mooie privé wellness vakantiehuisjes met sauna en jacuzzi met overnachting.

 

Wellness vakantiehuisjes met sauna en Jacuzzi

 

In welke van de wellness vakantiehuisjes zie jij jezelf al zitten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots