Wellness vakantiehuisjes Hof van Salland

Ontspan met elkaar in een van de wellness vakantiehuisjes

Samen genieten in een van de wellness vakantiehuisjes, dat kan op deze locaties! Wat dacht je van een natuurhuisje met sauna, een boomhut met sauna en bubbelbad of een Tiny huisje met wellness faciliteiten.

Samen genieten in wellness vakantiehuisjes!

Zin om even weg te gaan met je partner of een goede vriendin en houden jullie allebei van ontspannen en rust? Kies dan voor een van de wellness vakantiehuisjes. Een klein huisje is knusser dan een wellness vakantiehuis en samen heb je niet zoveel ruimte nodig. Wij inspireren je graag met al onze wellness vakantie ideeën en wij hebben nu ook al onze wellness vakantie ideeën in Nederland verzameld.

  • Een privé sauna met mogelijkheid tot overnachten?
  • Of een natuurhuisje met sauna midden in de natuur?
  • Wat dacht je van een Tiny huisje met wellness faciliteiten?
  • Misschien ga je liever naar de hoogte in en wil je in een boomhut met sauna en bubbelbad slapen?

*Ontdek hier het verschil tussen jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Knusse wellness vakantiehuisjes Hof van Salland

Zin in een weekend verblijf in een van de wellness vakantiehuisjes bij Hof van Salland? Je kan kiezen voor een wellness lodge voor 2 personen. Het luxe wellness vakantiehuisje is ingericht met een traditionele opgietsauna, een regendouche met Sunshower en er staat binnen een whirlpool.

Wil je toch graag met meer personen genieten van een wellness weekend? Kies dan voor een van de vakantiehuizen met Jacuzzi. Er zijn wellness vakantiehuizen bij Hof van Salland voor 4, 6 en zelfs 14 personen.

*Bekijk de beschikbaarheid voor de Wellness Lodge voor 2 personen.

Wellness vakantiehuisjes met sauna

Verblijf in een heerlijk vakantiehuisje

Een weekend weg aan zee, genieten in een bosrijke omgeving, aan het water in een fijn wellness vakantiehuisje of onthaasten in de Achterhoek. Heerlijkehuisjes.nl inspireert mensen die in eigen land op vakantie willen.

Ze hebben handige zoekfuncties ingesteld zodat je in een keer kan zien op welke vakantieparken er een Jacuzzi of hottub aanwezig is. Wil je ook naar de sauna? Dan kies je voor een van de vakantieparken met Jacuzzi en sauna in je wellness vakantiehuisje.

Bekijk alle vakantiehuizen met hottub, hier alle vakantiehuizen met Jacuzzi en sauna of alle vakantiehuizen met sauna, Jacuzzi en zwembad

Heerlijk wellness vakantiehuisje

Geniet in een wellness natuurhuisje

Hou jij van wellness en van in de natuur zijn? Dan is een wellness natuurhuisje of een bungalow met sauna via Natuurhuisje.nl echt iets voor jou! Je kan kiezen uit vakantiehuisjes met sauna in de natuur of kiezen voor een bungalow met sauna in de natuur. Als we over de natuur praten zijn er zoveel mogelijkheden.

Waar hou jij van qua natuur? Ga jij graag een mooi bos, geniet jij liever tussen de bollen of in een boomgaard, heb jij een voorkeur voor het platteland of betekent natuur voor jou naar de ‘middle-of-nowhere’ reizen?

Als jij weet welke natuurlijk omgeving bij je past, dan heb je het aanbod aan wellness vakantiehuisjes in de natuur al aardig gefilterd. Slaap jij graag in een bungalow met sauna? Dan blijven er 30 wellness natuurhuisjes in Nederland over om uit te kiezen. Wil je liever in een vakantiehuisje met sauna overnachten? dan zijn er 218 wellness Natuurhuisjes in Nederland om een keuze uit te maken. Wij wensen je veel plezier met je wellness vakantiehuisje uitzoeken!

*Foto is van natuurhuisje met sauna in Lemele.

Wellness natuurhuisje

Privé wellness vakantiehuisjes

Hou jij van luxe en wil je eens samen genieten van allerlei faciliteiten alleen voor jullie samen? Kies dan voor een van de privé wellness vakantiehuisjes. Het kost wat meer maar dan heb je ook wat! Eerst zochten wij per provincie uit wat dé beste privé sauna’s in Nederland zijn en bij welke privé sauna’s je ook kan overnachten. Zo heb je het beste van twee werelden.

  1. Wellness huisje in Brabant op het platteland.
  2. Middenin de natuur genieten in een privé vakantiehuisje in het bos in Brabant.
Privé wellness vakantiehuizen

Waar zou jij wel eens een nacht of weekend naar toe willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten