Overnachten

Wellness vakantiehuizen met buitenspa in Denemarken

11 juli 2023
Wellness vakantiehuizen Denemarken met buitenspa

Heb jij vakantieplannen naar Denemarken? Geniet van een ontspannen vakantie in een van de wellness vakantiehuizen in Denemarken met buitenspa. Met een buitenspa bedoeld men een sauna, bubbelbad en/of zwembad dat zich buiten in de tuin van het vakantiehuis bevind.

 

Wellness vakantiehuizen in Denemarken met buitenspa 

 

Denemarken was al een geliefd vakantieland, maar Denemarken wordt steeds populairder onder Nederlandse vakantiegangers. Steeds meer reizigers stappen in de auto en rijden naar Denemarken. Niet zo gek ook, want een reis naar Denemarken met de auto net over de grens bij Padborg is nog geen 7 uur autorijden.

 

In Denemarken vind je volop rust en ruimte, iets waar veel mensen nóg meer van zijn gaan houden. Er zijn dan ook veel wellness vakantiehuizen met een buitenspa te vinden waar je volop kan genieten in de tuin. Wil jij je hond mee op vakantie naar Denemarken? Geen probleem, vink bij de ‘zoekfilter faciliteiten’ sauna, zwembad en/of bubbelbad aan en je ziet ook nog fijne huizen met spa- en wellness faciliteiten waar je hond ook welkom is.

 

♥ Bekijk hier alle vakantiewoningen in Denemarken met buitenspa;
♥ Er zijn 12 vakantiehuizen met een sauna, zwembad en een bubbelbad;
↓ Wellness huisje op hieronder is van Vakantiewoning Blåvand 26-0784.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Wellness vakantiehuizen in Denemarken met buitenspa 

 

Vakantie in een wellness boerderij in Denemarken

 

Zin in een vakantie op een authentieke plek met de faciliteiten van nu? Bekijk dan eens dit vakantiehuis met binnenzwembad en bubbelbad buiten in Ringkøbing. Het zwembad binnen heeft een tegenstroominstallatie, je kan dus ook trainen in het zwembad. Het is een vakantiehuis met vier slaapkamers waar je in totaal met 10 personen kan verblijven. En die trouwe viervoeter van je, kan je gewoon meenemen, want maximaal twee honden zijn toegestaan in dit vakantiehuis in Denemarken. 
De vakantieboerderij uit 1992 heeft een oppervlakte van 180 m2 en is volledig gerenoveerd in 2009. In totaal bestaat het perceel van dit wellness vakantiehuis in Denemarken met buitenspa uit een oppervlakte van 2000m². Je kan elke dag een strandwandeling maken met je hond want het strand ligt op nog geen 800 meter van het vakantiehuis.   

 

Wellness vakantiehuizen Denemarken

 

Wellness boerderij Denemarken

Vakantiehuis met bubbelbad buiten en zwembad binnen

 

Deze vakantiewoning voor 8 personen werd gebouwd in 2010 en ligt in Væggerløse. In totaal kan je genieten van een oppervlakte van een oppervlakte van 980 m² groot, het wellness vakantiehuis zelf is 140 m2 groot. Alle ruimte voor je hond als je die mee wilt nemen op vakantie!

Het binnenzwembad is 3 meter breed, 5,2 meter lang en heeft een diepte van 1,40 meter, niet duiken dus!  Het water heeft een temperatuur tussen de 24 en 28°C.

 

Vakantiehuis met bubbelbad buiten en zwembad binnen Denemarken

Met de hele familie of vriendengroep ontspannen in Denemarken

 

Met zijn allen op vakantie naar een groot vakantiehuis in Denemarken? Dit vakantiehuis in Denemarken heeft een binnen zwembad, een bubbelbad binnen en een bubbelbad buiten. Als dat niet een ontspannen vakantie wordt met zijn allen. 
In totaal kan je hier met 14 personen verblijven en dan heb je een oppervlakte van 250 m2 tot je beschikking. Het is een van de nieuwste vakantiehuizen in Denemarken, want het is gebouwd in 2020. Ook fijn, je hond mag mee naar dit vakantiehuis.
Wellness vakantiehuizen in Denemarken met buitenspa 

Méér Deense wellness tips

 

Als je dan toch naar Denemarken gaat en je wilt een rondreis maken, wellicht is dan ook het onderstaande artikel met een review over het Skallerup Seaside Resort in Hjørring interessant om te lezen.

 

  1. Ontdek alles over het  Skallerup Seaside Resort in Hjørring;
  2. Als je haar maar goed zit, alles over de natuurlijke haarverzorging van Hairlust uit Denemarken.

 

Skallerup Seaside Resort 

 

Zou jij ook wel eens in een van deze wellness vakantiehuizen
in Denemarken met buitenspa willen overnachten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots