Overnachten, Spa & Sauna, Wellness Vakantiehuizen Nederland

Relax in deze mooie wellness vakantiehuizen met bubbelbad

25 mei 2021
Wellness vakantiehuizen met bubbelbad

Ontspan en geniet in deze mooie wellness vakantiehuizen met bubbelbad. Wordt het een wellness vakantiehuisje met Jacuzzi, een vakantiehuis met whirlpool of kies je voor een privé wellness?

 

Wellness vakantiehuizen met bubbelbad

 

Badderen onder de sterrenhemel in een hottub, uren weken in een Jacuzzi in het het bos, dromen in een spabad op het platteland of bubbelen in een whirlpool. Wat je ook maar wenst aan mogelijkheden qua ontspanning, je vind het in een van de wellness vakantiehuizen met bubbelbad. Wij zochten uit welke wellness vakantiehuizen met bubbelbad er zijn en maakte er een compleet overzicht van.

 

Iedereen noemt een lekker relax bad anders en er zijn nogal wat verschillen tussen wellness baden. Daarom schreven wij een compleet artikel met een heldere uitleg wat het verschil tussen een jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

Privé wellness vakantiehuisjes met bubbelbad

 

Bij een privé wellness vakantiehuisje met bubbelbad praten wij eigenlijk over het aanbod aan privé sauna’s. Meestal zijn het particulieren die op hun terrein of in de nabijheid van hun huis een adreske hebben dat zij hebben omgetoverd tot een privé sauna. De meeste mensen kiezen voor het gebruik van een privé sauna voor een wellness arrangement á 2 á 3 uur.

 

Maar in een aantal privé wellness vakantiehuisjes kan je ook overnachten en is er een bubbelbad. De onderstaande privé sauna tips met bubbelbad betreffen allemaal 1 unieke locatie! Alleen dit privé wellness vakantiehuisje in Overijssel is een kleinschalig wellness vakantiepark te noemen met meerdere wellness vakantiehuisjes.

 

 

  1. Wellness vakantiehuisje in Brabant op het platteland
  2. Bekijk het overzicht aan privé wellness vakantie huisjes.
  3. Middenin de natuur genieten in een privé wellness vakantiehuisje in het bos in Brabant.

 

Privé wellness vakantiehuizen

 

 

Waar moeten wellness vakantiehuisjes voor jou aan voldoen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots