Wellness vakantiehuizen

Alle wellness vakantieparken in Nederland in één overzicht

Wil je weten welke vakantieparken met wellness faciliteiten er zijn in Nederland? Lees snel verder en ontdek alle wellness vakantieparken in Nederland en ontdek gelijk welke vakantieparken ook wellness vakantiehuizen en knusse wellness vakantiehuisjes in het aanbod hebben. Daarnaast zijn er ook tips voor vakantieparken met sauna of beautysalon in de omgeving.

De mooiste wellness vakantieparken in Nederland!

Lekker even samen erop uit, een weekend weg met je familie of een midweek met vrienden naar een van de wellness vakantieparken in Nederland. Ben je op zoek naar een vakantiepark met spa faciliteiten, naar een vakantiepark met een saunacomplex of wil je verblijven op een wellness vakantiepark in je eigen wellness vakantiehuis met sauna en Jacuzzi? Wij inspireren je graag met al onze wellness vakantie ideeën in Nederland!

Uit onderzoek blijkt dat er maar liefst 215 wellness vakantieparken in Nederland zijn. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van alle vakantieparken met wellness faciliteiten in Nederland. Zo kan je in een oogopslag zien naar welke vakantieparken je toe kan. Als wij praten over wellness vakantieparken in Nederland dan bedoelen wij een vakantiepark met openbare wellness faciliteiten zoals een spa of saunacomplex. In een enkel geval staat er een tip bij van een vakantiepark met een sauna of beautysalon in de omgeving.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook vakantieparken met wellness vakantiehuizen waarbij je kan genieten van je eigen wellness faciliteiten. Bijvoorbeeld een grote wellness vakantie villa met Jacuzzi in de tuin of een knus wellness vakantiehuisje met sauna. Ook leuk! Bekijk hier alle nieuwe vakantie in Nederland met wellness faciliteiten.

Belangrijk! 
Wat is het verschil tussen Jacuzzi® , hottub, whirlpool en een spabad eigenlijk?
Wat is het verschil tussen een infrarood sauna en Finse sauna en stoomcabine en Turks stoombad?

♥ Let op: Vanwege de crisis raden wij aan om de up to date informatie op de websites van de aanbieder nauwkeurig te lezen! Algemene wellness faciliteiten kunnen niet geopend zijn.
♥ Belangrijk: Op een aantal campings met wellness wordt een extra bedrag in rekening gebracht voor het gebruik van de wellness faciliteiten. Hou daar rekening mee.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Mooiste wellness vakantieparken in Nederland

Alle vakantieparken met wellness faciliteiten

Wellness Lodge Droompark De Zanding wellness faciliteiten

Vakantieparken met wellness vakantiehuizen

♥ Weet wat je boekt! Dit is het verschil tussen een jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad. En dit is het verschil tussen een infrarood sauna, Finse sauna, stoomcabine en Turks stoombad.

Center Parcs VIP Cottage - Park Zandvoort

Wellness vakantieparken van Landal

Hou jij van wellness en van een vakantie op een van de Landal vakantieparken in Nederland? Dan bof je, want bij Landal kan je alle kanten op als wellness liefhebber. Via de website is het eenvoudig navigeren naar het aanbod aan wellness vakantieparken en het aanbod aan Landal wellness vakantiehuizen en vakantiehuisjes met wellness faciliteiten. Je maakt een keuze uit één van de drie opties hieronder en ziet gelijk een overzicht aan mogelijkheden voor jou wellness vakantie in Nederland.

 1. Hier zie je in één overzicht alle wellness vakantieparken van Landal in Nederland.
 2. In de buurt van deze Landal vakantieparken vind je wellness mogelijkheden in de omgeving.
 3. Ontdek hier in één overzicht alle luxe vakantiehuizen van Landal met eigen wellness faciliteiten.

Om het je nog makkelijker te maken hebben wij ook gelijk een overzicht gemaakt van alle Landal vakantieparken met wellness faciliteiten in Nederland of wellness mogelijkheden in de buurt. Op een aantal van de onderstaande Landal vakantieparken heb je ook wellness vakantiehuizen. Als je de link aanklikt ontdek je gelijk alle mogelijkheden, is er een beautysalon aanwezig, welke schoonheidsbehandelingen kan je ondergaan en op welke dagen kan je genieten van een wellness behandeling.

ParkRegio 
Landal StroombroekGelderland
Landal MiggelenbergGelderland/Veluwe
Landal AelderholtDrenthe
Landal Het Land van BartjeDrenthe
Hof van SaksenDrenthe
Landal TwenhaarsveldOverijssel
Landal VitamarisSchiermonnikoog
Landal De LommerbergenLimburg
Landal Puur ExlooDrenthe
Landal EsonstadFriesland
Landal Berger DuinenNoord-Holland

Landal wellness mogelijkheden in omgeving

Landal Stroombroek – Gelderland

Op het vakantiepark Landal Stroombroek zijn er geen wellness faciliteiten op het vakantiepark zelf. Vanaf het centrum van het Landal vakantiepark is het nog geen minuut lopen naar Palestra beauty & wellness.

Als gast van Landal Stroombroek krijg je gratis toegang tot de saunafaciliteiten bij Palestra. Je kan hier genieten vanaf 16 jaar. Een goede optie want normaal gesproken kost een dagentree bij Palestra beauty & wellness €31,- per persoon. Bij Landal Stroombroek kan je kiezen uit twee wellness vakantiehuizen.

 1. 2 persoons vakantiehuis met sauna voor 2 personen in badkamer > zie foto.
 2. 4 persoons vakantiehuis met sauna voor 2 personen in badkamer.
Vakantiehuis met sauna voor 2 personen - Landal Stroombroek

Landal Het Vennenbos – Noord-Brabant

Bij Landal Het Vennenbos zijn er geen wellness faciliteiten op het vakantiepark. De reden dat Landal dit vakantiepark toch benoemt in haar lijstje is vanwege het op 3,5 kilometer afstand van Het Vennenbos gelegen Beautycenter Cosmé.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan als je een vakantiehuis bij Landal gaat reserveren eerst te informeren of er wel plaats is bij Cosmé voor een wellness behandeling. Bij Landal Het Vennenbos zijn er geen wellness vakantiehuizen.

Landal Het Vennenbos - Noord-Brabant

Luxe vakantiehuizen Landal met eigen wellness faciliteiten

Een aantal Landal vakantieparken hebben ook een eigen Beauty & Wellness salon op het park zelf. Zo kan je je wellness vakantie in een vakantiehuis met wellness faciliteiten uitbreiden met een fijne behandeling. Op deze Landal wellness vakantieparken in Nederland vind je de Landal Beauty & Wellness centra.

 1. Hier kan je meer lezen over de Beauty & Wellness mogelijkheden bij Landal.
 2. Ontdek hier welke Landal wellness vakantieparken in Nederland Beauty & Wellness op het park aanbieden
 3. En bekijk hier per provincie welke wellness mogelijkheden er zijn in de buurt van een Landal vakantiepark

Van de Landal wellness vakantieparken in Nederland zijn er 11 Landal parken met Beauty & Wellness mogelijkheden op het park zelf. Zo kan je eenvoudig je complete wellness vakantie in één uitzoeken per provincie. Geniet ervan1

Landal Stroombroek Gelderland 
Landal Miggelenberg Gelderland/Veluwe 
Landal Aelderholt Drenthe 
Landal Het Land van Bartje Drenthe 
Landal Hof van Saksen Drenthe 
Landal Twenhaarsveld Overijssel 
Landal Vitamaris Schiermonnikoog 
Landal De LommerbergenLimburg 
Landal Puur Exloo Limburg 

Landal Miggelenberg – Gelderland

Bij Landal Miggelenberg in Gelderland is de beautysalon helemaal vernieuwd. Kies je voor een schoonheidsbehandeling dan wordt je verwend met de producten van Rituals. De schoonheidssalon is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Dus hou daar rekening mee als je kiest voor een verblijf bij Landal op de Veluwe. Bij Landal Miggelenberg kan je kiezen uit de onderstaande wellness vakantiehuizen. Ze hebben allemaal een sauna op één na, er is namelijk ook een wellness vakantiehuis met Jacuzzi in de tuin. De Jacuzzi staat overdekt.

 1. 2 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 2. 4 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 3. 6 persoons vakantiehuis met sauna voor 3 personen in badkamer.
 4. 6 persoons vakantiehuis met overdekte Jacuzzi buiten in de tuin > zie foto.
 5. 8 persoons vakantiehuis met sauna voor 3 personen in badkamer.
 6. 10 persoons vakantiehuis met sauna voor 4 personen in badkamer.
 7. 12 persoons vakantiehuis met sauna voor 4 personen in badkamer.
Vakantiehuis met overdekte Jacuzzi buiten in de tuin - Landal Miggelenberg

Landal Aelderholt – Drenthe

Bij Landal Aelderholt in Drenthe is er in het hoofdgebouw een beautysalon en een kapper aanwezig. Wil jij daar genieten van een wellness behandeling en verblijven in een wellness vakantiehuis? Verzamel dan 10 of 12 familieleden of vrienden en geniet samen in de sauna. Let op, de sauna is niet toegankelijk voor 10 personen tegelijkertijd. In een aantal vakantiehuizen staat ook een zonnebank. Helaas zijn er tot op heden (2020) geen foto’s beschikbaar van de sauna in de badkamer.

 1. 4 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer > zie foto.
 2. 6 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 3. 10 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 4. 12 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
Landal Aelderholt - vakantiehuis met sauna in badkamer

Landal Het Land van Bartje – Drenthe

Bij Landal Het Land van Bartje in Drenthe is er in het centrumgebouw een beautysalon. Wil je in alle rust genieten van een beauty behandeling in je wellness vakantiehuis? Dat kan dat ook, stuur hiervoor een aanvraag en indien beschikbaar komt er een schoonheidsspecialiste bij je in de accommodatie.

 1. 6 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer
 2. 8 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer > zie foto.
 3. 10 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer en sunshower.
Landal Het Land van Bartje - vakantiehuis met sauna

Landal Puur Exloo – Drenthe

Landal Puur Exloo in Drenthe is één van de nieuwe Landal wellness vakantieparken in Nederland. Het ligt in het Drentse Hondsruggebied vlakbij de beroemde hunebedden en de Hunebed Highway, leuk voor een roadtrip ook. Op dit mooie nieuw aangelegde vakantiepark staan allemaal vrijstaande luxe vakantiehuizen voor groepen vanaf 6 tot 10 personen. Uiteraard kan je ook met 4 personen in een luxe vakantiehuis met wellness op Landal Puur Exloo verblijven. Je kan kiezen uit 4 accommodatie types op Landal Puur Exloo.

Heb je eenmaal je luxe vakantiehuis met Finse sauna uitgekozen dan kan je gaan nadenken welk wellness moment je daar nog bij wenst tijdens je verblijf. Je wellness vakantie op Landal Puur Exloo maak je compleet met een bezoek aan BLUE Beauty Hunzebergen, dit hoort bij het naastgelegen 4* Fletcher Familiehotel De Hunzebergen. In het wellnesscentrum kan je opwarmen in de sauna, stomen in het Turks stoombad, badderen in de whirlpool, Vitamine D opdoen onder de zonnebank, zwemmen in een overdekt zwembad en kiezen uit diverse beauty- en massagebehandelingen.

 1. 6 persoons vakantiehuis 6 EL met Finse sauna
 2. 8 persoons vakantiehuis 8 EL met Finse sauna
 3. 10 persoons vakantiehuis 10 EL1 met Finse sauna
 4. 10 persoons vakantiehuis 10 EL2 met Finse sauna

♥ UPDATE: BLUE Beauty Hunzebergen bij Landal Puur Exloo is vernieuwd! 

Luxe vakantiehuizen met sauna Drenthe - Landal Puur Exloo

Hof van Saksen – Nooitgedacht – Drenthe

Bij Hof van Saksen in het plaatsje Nooitgedacht in Drenthe zijn er uitgebreide wellness faciliteiten zoals diverse saunafaciliteiten en mogelijkheden tot beautybehandelingen in de wellnessboerderij. Ook leuk is als je met je gezin reist dat kinderen van 6 t/m 16 jaar kunnen genieten van Mini Wellness zoals beauty-treats voor het gezicht en voor de handen. Je kan trouwens ook gewoon als niet vakantiepark gast genieten van een dagje sauna bij Hof van Saksen.

♥ Geniet in je eigen wellnessboerderij voor 4 personen – type 4ELW.

Wellnessboerderij 4 personen Jacuzzi buiten - 4 personen

Landal Waterparc Veluwemeer – Flevoland

In de provincie Flevoland kan je ook heerlijk ontspannen op het vakantiepark van Landal Waterparc Veluwemeer. Hier is namelijk een luxe Penthouse Suite voor 6 personen met een Jacuzzi in de tuin aan het water. In de zomermaanden kan je hier volop genieten op het ruime terras met terras set en luxe loungestoelen. In de winter kan je binnen in de sauna opwarmen en buiten lekker afkoelen.

♥ Bekijk beschikbaarheid van 6 persoons huisje met jacuzzi buiten Lakeview 6LPA.

Landal Penthouse - 6 persoons huisje met jacuzzi buiten Lakeview 6LPA

Landal Twenhaarsveld – Overijssel

Bij Landal Twenhaarsveld hebben wellness liefhebbers twee mogelijkheden. Of je kiest voor een luxe wellness vakantiehuisje voor 2 personen met een sauna-/zonnehemelcombinatie of sauna en zonnebank. Of je kiest voor een wellness bungalow met sauna-/zonnehemelcombinatie voor 6 personen.

Het Beauty & Wellness Centrum van een externe aanbieder op dit park is helaas niet meer operationeel. Mocht er een nieuwe Beauty partner worden gevonden dan zullen wij dat zo snel mogelijk hier vermelden.

 1. 2 persoons vakantiehuisje met sauna binnen > zie foto.
 2. 6 persoons vakantiehuis met sauna in de badkamer.
Huisje met sauna binnen - Salland

Landal Lac du Brabant – Brabant

In de omgeving van de Beekse Bergen en de Efteling vind je het kleinschalige vakantiepark Landal Lac du Brabant. Na een dagje dwalen door het pretpark of dieren spotten kan je hier lekker uitrusten en genieten in een wellness vakantiehuis. Het luxe 4 persoons vakantiehuisje in Brabant heeft een sauna binnen en een jacuzzi in de tuin staan. Zie de foto hieronder van de luxe 4 persoonsbungalow 4L3.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij 4 persoons vakantiehuis met sauna en jacuzzi in de tuin.

Vakantiehuisje met jacuzzibuiten en sauna binnen - 4 personen

Landal Hoog Vaals – Zuid-Limburg

Ook Landal Hoog Vaals is één van wellness vakantieparken in Nederland. Op dit vakantiepark kan je kiezen uit de twee soorten vakantiehuizen qua wellness faciliteiten. Of je bubbelt in een vakantiehuis met Jacuzzi buiten in de tuin of je kiest voor een vakantiehuis met sauna in de badkamer.

Afhankelijk van het aantal personen waar je mee reist kan je kiezen uit het onderstaande wellness vakantiehuizen aanbod. Landal Hoog Vaals ligt in Zuid-Limburg, vlakbij het drielandenpunt.

 1. 4 persoons vakantiehuis met Jacuzzi buiten 4J > zie foto.
 2. 8 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 3. 10 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 4. 12 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 5. 16 persoons vakantiehuis met 2 sauna’s in badkamer.
 6. 24 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
Vakantiehuisje met Jacuzzi buiten

Landal Amerongse Berg – Utrecht

Bij Landal Amerongse berg kan je kiezen uit de twee soorten vakantiehuizen qua wellness faciliteiten. Of je bubbelt in een vakantiehuis met Jacuzzi buiten in de tuin of je kiest voor een vakantiehuis met sauna binnen in de badkamer. De luxe accommodaties met wellness faciliteiten zijn de 4-persoons bungalow 4EL2 of de 6-persoons bungalow 6EL2. Afhankelijk van het aantal personen waar je mee reist kan je kiezen uit het onderstaande wellness vakantiehuizen aanbod. Reis je met een groep van 10 personen? Dan heb je een hele aparte wellness ruimte!

 1. 4 persoons vakantiehuis met sauna binnen.
 2. 4 persoons vakantiehuis met Jacuzzi buiten.
  Zie foto, let op, niet elk huisje is precies hetzelfde. 
 3. 6 persoons vakantiehuis met Jacuzzi buiten.
 4. 10 persoons vakantiehuis met aparte wellness ruimte.

Vakantiehuisje met sauna en Jacuzzi buiten

Landal Berger Duinen & Landal Résidence Berger Duinen – Schoorl

Landal Berger Duinen is te vinden in Noord-Holland nabij de leuke dorpen Bergen en Schoorl. Het is een van de nieuwste luxe Landal vakantieparken in Nederland, het werd geopend in de zomer van 2021.

In totaal staan er 72 luxe vrijstaande vakantiehuizen waarvan een aantal vakantiehuizen met sauna. Wij worden natuurlijk vooral blij van het 6 persoons wellness vakantiehuis. Wie wil er nou niet in deze nieuwe luxe wellness vakantiehuizen van Landal verblijven?!

♥ Ontdek dé extra luxe 6-persoons wellnesswoning 6ELW.
♥ Bekijk hier alle luxe accommodaties op Landal Berger Duinen!
♥ Check hier de luxe vakantiehuizen op Landal Résidence Berger Duinen

Landal Berger Duinen

Wellness vakantieparken van Roompot

Ga jij graag naar een Roompot Vakantiepark en hou je van een sauna bezoek of bubbelen in een bubbelbad? Bij Roompot kan je kiezen uit vier vakantieparken met wellness vakantiehuizen. Er zijn dus geen wellness faciliteiten op het vakantiepark zelf. Wil je een van de wellness vakantiehuizen reserveren kijk dan goed of je een infraroodsauna of een traditionele opgietsauna wenst.

Roompot Resort Arcen – Limburg

Roompot Resort Arcen ligt in het Noord Limburg, vlakbij het dorpje Arcen dat bekend staat om haar Thermaalbad Arcen en de kasteeltuin. Op dit vakantiepark in Limburg kan je kiezen uit twee luxe accommodaties met wellness faciliteiten. De Wellness Villa voor 4 personen heeft een bubbelbad buiten en een buitendouche. Om de rust niet te verstoren van de andere vakantiepark gasten mag je in de winter bubbelen tot 20.00 uur en in de zomer tot 21.00 uur in de avond.

Wil je nog meer luxe? Kies dan voor de Zwembad Villa voor 8 personen. Dan heb je in het vakantiehuisje gewoon een eigen binnen zwembad, hoe gaaf is dat?! En dat is nog niet eens alles, dit is echt een super de luxe wellness villa want er zit ook een infraroodsauna en Finse sauna in het huisje en er staat een jacuzzi buiten in de tuin!

 1. Bekijk de 8 persoons Wellness Zwembad Villa.
 2. Ook leuk, deze 4 persoons Wellness Villa met bubbelbad buiten en buitendouche.
 3. En bekijk de aanbiedingen voor het Thermaalbad Arcen in Limburg.
4 persoons Wellness Villa met bubbelbad buiten

Resort Duynzicht – Noord-Holland

Heb je zin in een vakantie in Noord-Holland nabij het strand? Denk dan eens aan Resort Duynzicht in het Noord-Hollandse JulianadorpOp dit vakantiepark kan je volop genieten als je kiest voor een wellness vakantiehuis met een jacuzzi in de tuin. Bekijk onderstaand vakantiehuis en droom alvast weg.

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van Villa Comfort Wellness 6.

Wellness vakantiehuis met een jacuzzi in de tuin

Wellness vakantieparken van Dormio / Summio parcs

Er heeft een overname plaatsgevonden waarbij ook de Dormio Group betrokken is. Zij hebben hun portfolio met dertig vakantieparken van Roompot en Landal GreenParks uitgebreid. Dat betekent onder andere dat de onderstaande vakantieparken nu worden aangeboden door Summio Parcs.

Wellness vakantieparken van Roompot - Vakantiepark It Wiid

Buitenplaats de Marke van Ruinen – Drenthe 

Buitenplaats de Marke van Ruinen ligt zoals de naam al zegt in Ruinen, een dorpje in Drenthe. Op dit vakantiepark kan je kiezen uit een verblijf in een van de zes vakantiehuizen waarvan 3 wellness vakantiehuizen.

 1. 4 persoons wellness bungalow met sauna;
 2. 6 persoons wellness bungalow met sauna en bubbelbad.
Buitenplaats de Marke van Ruinen - Drenthe 

Vakantiepark It Wiid – Eernewoude

Vakantiepark It Wiid ligt vlakbij Eernewoude in de provincie Friesland. Je kan hier volop genieten in de natuur van Nationaal Park de Alde Feanen. Als je gek bent op het water of een echte waterrat bent dan zit je hier goed want alle bijna alle vrijstaande bungalows liggen aan het water en sommige hebben zelfs een eigen aanlegsteiger met sloep! Dit is een van dé wellness huizen op het park, de Fisker WL VIP met een jacuzzi in de tuin en een luxe sloep voor 6 personen, zie foto hieronder.

Ook op dit vakantiepark zijn er luxe vakantiehuizen met wellness faciliteiten voor 6 tot 8 personen. Welke van de onderstaande wellness vakantiehuizen vind jij het leukste, de Wiidbungalow 8A – Wellness Wiidbungalow 8 – Wellness Wetterbungalow 6 of de Wiidbungalow 8B?

Wellness Wetterbungalow 6 – (regen)douche, bubbelbad, traditionele sauna en zonnebank.
Wellness Wiidbungalow 8 – Vrijstaande bungalow, zonnebank, sauna & bubbelbad in badkamer.
Wellness Wâldbungalow 4 – Vrijstaande bungalow, zonnebank en infrarood sauna op eerste verdieping en massagedouche.

♥ Bekijk hier alle wellness vakantiehuizen op vakantiepark It Widd.

Vakantiepark It Wiid - Eernewoude

Waterpark Zwartkruis – Friesland

Waterpark Zwartkruis ligt aan het water in de Friese plaats Noardburgum. Op dit vakantiepark kan je kiezen uit een verblijf in een van de zeven vakantiehuizen waarvan 2 wellness vakantiehuizen. Onderstaande foto is van vakantiehuis met jacuzzi buiten Zilvermeeuw Wellness Plus 6.

 1. 6 persoons wellness bungalow met bubbelbad buiten, opgietsauna, infrarood sauna en Solarium.
 2. 10 persoons wellness bungalow met bubbelbad buiten en een traditionele opgietsauna. 
Vakantiehuis Friesland Jacuzzi buiten

Vakantiepark de Berkenhorst – Gelderland

Op Vakantiepark de Berkenhorst in Gelderland kan je kiezen uit 5 vakantiehuizen met een privé sauna in de woning. Onderstaande foto is van de Restyled Bungalow Comfort 6B voor 6 personen.

♥ Bekijk de vakantiehuizen met privé sauna op Vakantiepark de Berkenhorst.

Roompot Vakantiepark de Berkenhorst - Gelderland

Wellness vakantieparken van Center Parcs

Ben jij een fan van Center Parcs? In Nederland zijn er 9 vakantieparken van Center Parcs. De VIP Cottage met wellness faciliteiten is beschikbaar op alle 9 Center Parcs vakantieparken.

ParkRegio 
De EemhofFlevoland
Port ZélandZuid Holland/Zeeland
Park ZandvoortZuid Holland
De HuttenheugteDrenthe
Parc SandurDrenthe
De KempervennenBrabant
Het HeijderbosLimburg
Het MeerdalLimburg
Limburgse PeelLimburg

De Eemhof – Flevoland

Center Parcs vakantiepark De Eemhof ligt in Zeewolde in de provincie Flevoland. Op De Eemhof zijn er geen wellness faciliteiten op het park zelf maar je kan wel kiezen uit 2 soorten VIP Cottages en een Waterfront Suite met wellness faciliteiten. Een aanrader is de Wellness Cottage op De Eemhof!

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Badkamer met bubbelbad en aparte sauna.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Badkamer met bubbelbad en infrarood sauna.
 3. Waterfront Suite VIP Appartement voor 4 personen – Badkamer met Finse sauna en bubbelbad.
 4. Wellness Cottage voor 4 personen – Wellnessbadkamer, met sauna, hammam en whirlpool, en privéterras met loungemeubels en jacuzzi.

♥ Bekijk hier Center Parcs De Eemhof virtueel!

Wellness huisjes Flevoland

Port Zéland – Zuid Holland / Zeeland

Center Parcs vakantiepark Port Zéland ligt in Ouddorp, aan de oostzijde van de Brouwersdam in Zuid Holland. Het vakantiepark met wellness vakantiehuizen ligt aan het Grevelingenmeer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland in Zeeland. en Zeeland. Op het vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 3 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten.

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Badkamer met bad, inloopdouche met regendouche en infraroodsauna.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Badkamer met bubbelbad, regendouche en infrarood sauna.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Badkamer met bubbelbad, regendouche en infrarood sauna.
 4. VIP Cottage voor 10 personen – Badkamer met bubbelbad, regendouche en infrarood sauna.

Center Parcs Park Zandvoort – Noord-Holland

Uitwaaien aan zee, dat kan bij Park Zandvoort. Op het Center Parcs vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 4 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten. Verblijf je liever in het hotel? Dan kan je kiezen voor de Wellness Suite!

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 4. VIP Cottage voor 10 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 5. Verblijf in de wellness suite – Kies voor het Park Zandvoort Hotel en geniet van de wellness badkamer met dubbele wastafel, sauna, bubbelbad en regendouche en apart toilet. Zie de foto!
Huisje met Finse sauna en bubbelbad

De Huttenheugte – Drenthe

De Huttenheugte ligt in het Drentse dorp Dalen. In totaal zijn er maar liefst 658 vakantiehuizen op het park waaronder wellness vakantiehuizen. Parc Sandur ligt net buiten de Drentse plaats Emmen. Center Parcs vakantiepark Port Zéland ligt in Ouddorp, aan de oostzijde van de Brouwersdam in Zuid Holland. Het vakantiepark met wellness vakantiehuizen ligt aan het Grevelingenmeer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland in Zeeland. en Zeeland. Op het vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 3 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten.

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Regendouche, dubbele wastafel, föhn, toilet. *Cottage 806 heeft een afwijkende indeling met o.a. Finse sauna en 2-persoons-bubbelbad.  Deze cottage heeft geen inloopdouche met rainshower
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouche en dubbele wastafel en infraroodsauna.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouche en dubbele wastafel en infraroodsauna.

Parc Sandur – Drenthe

Parc Sandur ligt net buiten de Drentse plaats Emmen. Center Parcs vakantiepark Port Zéland ligt in Ouddorp, aan de oostzijde van de Brouwersdam in Zuid Holland. Het vakantiepark met wellness vakantiehuizen ligt aan het Grevelingenmeer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland in Zeeland. en Zeeland. Op het vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 3 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten.

 1. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met tweepersoons-bubbelbad, Finse sauna, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel, comfortabele vloerverwarming en een radio in wellnessruimte.
 2. VIP Cottage voor 6 personen – 2 badkamers. Een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet en een badkamer met tweepersoons bubbelbad, inloopdouche met regendouche, Finse sauna, dubbele wastafel en apart toilet.
 3. VIP Cottage voor 12 personen – 5 badkamers. Een wellnessbadkamer met tweepersoons-bubbelbad; inloop regendouche, Finse sauna. Vier badkamers met inloop regendouche en 2 aparte toiletten.

De Kempervennen – Brabant

De Kempervennen ligt in de Brabantse plaats Westerhoven, aan het meer de Kempervennen. Of je nu samen weg wilt of met een groep van 16 personen, het kan allemaal. Geef bij je reservering je voorkeur op qua locatie, midden in de bossen of juist aan de waterkant. Hou je van bijzondere accommodaties? Dan is het leuk om te weten dat je hier ook kan slapen op een woonboot. Qua wellness vakantiehuizen kan je kiezen uit 4 wellness bungalows.

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Luxe badkamer met bad, aparte inloopdouche met regendouche, enkele wastafel, infraroodsauna, föhn en bubbelbad.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bubbelbad, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel,
  aparte sauna met douchecabine of warmtecabine.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Luxe badkamer met bubbelbad, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel, toilet, aparte Finse sauna met douchecabine of warmtecabine.
 4. VIP Eden Cottage voor 6 personen met sauna buiten – 3 badkamers. Een badkamer met bad en wastafel, 1 badkamer met bubbelbad, douche, toilet en wastafel en 1 badkamer met douche en wastafel.

Het Heijderbos – Limburg

In het Limburgse Heijen vind je Center Parcs vakantiepark Het Heijderbos. Je kan hier kiezen uit VIP Cottages voor 2 om meer personen. Let op dat je qua sauna kan kiezen uit een infrarood sauna of een Finse sauna.

Center Parcs Het Heijderbos is het enige vakantiepark met een beautycenter op het vakantiepark zelf. In de Market Dome, het centrum van Het Hijderbos vind je Avorite Wellness & Beauty. Hier kan je een afspraak maken voor een wellness behandeling, zoals: gezichtsbehandelingen, voetbehandelingen, massages en diverse arrangementen.

 1. VIP Cottage voor 2 personen (vernieuwd) – Grote luxe badkamer met bubbelbad; regendouche en infraroodsauna.
 2. VIP Cottage voor 2 personen (oude) – Luxe badkamer met bad, aparte met regendouche, dubbele wastafel en infraroodsauna.
 3. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna of Finse sauna.
 4. VIP Eden Cottage voor 4 personen – 2 badkamers. Een badkamer met bubbelbad, douche, toilet en wastafel, Finse sauna.
 5. VIP Eden Cottage voor 6 personen – 3 badkamers. Een met bubbelbad en douche en een met Finse sauna.

♥ Bekijk hier Center Parcs Heijderbos virtueel!

Het Meerdal – Limburg 

Het Meerdal ligt in de Limburgse bossen aan het water. Je kan hier kiezen uit drie type wellness vakantiehuizen voor 2, 4 of 6 personen.

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Badkamer met bubbelbad met LED verlichting, regendouche (in bad), dubbele wasbak, aparte ruimte met privé infrarood sauna.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bubbelbad, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel en sauna.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Luxe badkamer met inloopregendouche, bubbelbad, dubbele wastafel en infraroodsauna.

Limburgse Peel – Limburg

Center Parcs Limburgse Peel ligt in de Noord-Limburg in de plaats America. Parc Sandur ligt net buiten de Drentse plaats Emmen. Center Parcs vakantiepark Port Zéland ligt in Ouddorp, aan de oostzijde van de Brouwersdam in Zuid Holland. Het vakantiepark met wellness vakantiehuizen ligt aan het Grevelingenmeer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland in Zeeland. en Zeeland. Op het vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 3 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten.

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Vernieuwde badkamer met wastafel, bubbelbad, regendouche en infraroodsauna.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Vernieuwde badkamer met wastafel, bubbelbad, regendouche en infraroodsauna.

Wellness vakantieparken selectie bij Heerlijke Huisjes

Heerlijke Huisjes is een website waarop 20 vakantieparken staan vermeld waar een Jacuzzi aanwezig is en er zijn 17 locaties met een sauna en Jacuzzi. Het zijn tips voor vakantieparken van de meest bekende aanbieders zoals Roompot vakantieparken maar er staan ook een heleboel verrassende vakantieparken tussen die je anders misschien niet zo snel had gevonden. Via de onderstaande linken kan je in een overzicht zien waar er een Jacuzzi is en waar er een wellness vakantiepark met sauna en Jacuzzi is.

♥ Heerlijkehuisjes.nl:  check de 20 Vakantieparken met jacuzzi en/of de 17 Vakantieparken met sauna en jacuzzi;
♥ Foto: Heerlijk wellness huisje in Lievelde in de Achterhoek. Ook direct te boeken bij Onthaasten in de Achterhoek.

Wellness vakantieparken bij Heerlijke Huisjes

Vakantieparken met Jacuzzi / bubbelbad / hottub

 1. Achterhoek – Recreatiepark ‘Onthaasten in de Achterhoek
 2. Friesland – Waterpark Zwartkruis
 3. Friesland – Vakantiepark Eigen Wijze
 4. Friesland – Friese Meren Villa’s
 5. Friesland – Recreatiepark De Friese Wadden
 6. Overijssel – Kampeerdorp de Zandstuve (laat je niet misleiden door de naam)
 7. Overijssel – Landschapscamping De Grimberghoeve
 8. Overijssel – Landgoed ’t Borghuis
 9. Drenthe – Vakantiepark Het Timmerholt
 10. Drenthe – Buitenplaats De Marke van Ruinen
 11. Gelderland – Recreatiepark De Boshoek
 12. Gelderland – Recreatiepark Beekbergen
 13. Gelderland – Landgoed De Scheleberg
 14. Groningen – Recreatiepark De Sikkenberg
 15. Utrecht – Landal Amerongse Berg.
 16. Brabant – Landal Lac du Brabant.
 17. Zuid-Holland – Chaletpark De Zeehoeve
 18. Limburg – Résidence Valkenburg
 19. Limburg – Roompot Resort Arcen + bezoek Thermaalbad Arcen in Limburg.

♥ Foto is van wellness vakantiehuis met Jacuzzi buiten op Landal Amerongse Berg.

Vakantieparken met Jacuzzi

Vakantieparken met sauna en jacuzzi of hottub 

 1. Achterhoek – Recreatiepark ‘Onthaasten in de Achterhoek
 2. Friesland – Waterpark Zwartkruis
 3. Gelderland – TopParken:
  Ontdek de huisjes met hottub.

  Vakantieparken met privé sauna.
  Bekijk de bungalows met spa van Topparken.
  Overzicht van vakantiehuizen met wellness in Nederland.

♥ Foto is van TopParken Recreatiepark Beekbergen wellness vakantiehuis voor 6 personen.

Wellness vakantiehuis met sauna en Jacuzzi buiten

Vakantieparken met sauna

Er zijn maar liefst 109 vakantieparken met een sauna vermeld op Heerlijkehuisjes.nl. Via de onderstaande link kan je in één keer het gefilterde overzicht zien met alle 109 vakantieparken met een sauna.

♥ Bekijk de vakantieparken met een sauna bij Heerlijke Huisjes. *
♥ Foto is van het vakantiehuis DG195 in Epe op de Veluwe.

Vakantiehuis met sauna en Jacuzzi Veluwe

Wellness vakantieparken van Bungalow Specials

Ga jij graag naar een Roompot Vakantiepark, een Center Parcs of een Landal vakantiepark maar ben je ook benieuwd wat voor andere leuke vakantieparken er zijn in Nederland? Laat je dan eens inspireren via BungalowSpecials.nl.

Zij hebben een handig overzicht gemaakt van alle wellness vakantiehuizen die er zijn met daarbij de mogelijkheid tot zoeken naar wellness vakantiehuizen met bubbelbad of wellness vakantiehuizen met sauna en bubbelbad.

♥ Bekijk de vakantiehuizen met bubbelbad binnen en/of de vakantiehuizen met sauna en bubbelbad.

Vakantiepark Waterrijk Oesterdam – Zeeland

Op Vakantiepark Waterrijk Oesterdam kan je Zeeuws genieten aan het water. Op het eiland Tholen kan je overnachten in een van de wellness vakantiehuizen van Resort Waterrijk Oesterdam.

Je moet wel met minimaal 6 personen gaan of in elk geval een wellness villa voor 6 personen of meer huren. De 6-persoons wellness villa aan het water beschikt over een sauna voor 4 personen, een bruisbad en een Sunshower.

♥ Bekijk de 6-persoons Wellness Villa bij Waterrijk Oesterdam.
♥ Je kan ook een wellness villa voor 10 personen of voor 16 personen reserveren

♥ Foto’s zijn van wellness villa voor 10 personen van Waterrijk Oesterdam.

Wellness vakantiehuizen in Zeeland 

Vakantieparken van EuroParcs (voorheen Droomparken) 

In totaal zijn er nu 14 EuroParcs vakantieparken op droomlocaties in Nederland, waaronder 4 vakantieparken met wellness faciliteiten. Je vind de EuroParcs vakantieparken op de Veluwe en aan het Veluwemeer en er zijn locaties in Limburg, Noord-Holland en in Zeeland aan de kust. Deze EuroParcs hebben wellness faciliteiten op het park:

♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs de Zanding.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Maasduinen.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Beekbergen.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Buitenhuizen, zie foto hieronder.

Tiny House met gedeelde hottub - Droompark Buitenhuizen - Velsen-Zuid - Noord-Holland

Vakantiepark EuroParcs op de Veluwe, wellness huisjes

EuroParcs (voorheen Droomparken) heeft maar liefst 4 vakantieparken in de Veluwe. Op alle vakantieparken van EuroParcs in de Veluwe zijn algemene wellness faciliteiten beschikbaar. Wil je in een accommodatie verblijven met wellness? Op EuroParcs de Zanding heb je de meeste keuze aan huisjes met wellness faciliteiten. Maar ook op de andere EuroParcs zijn er wellness huisjes beschikbaar.

Wellness faciliteiten op het parkEuroParcs de Zanding – Gelderland – Veluwe.
Wellness faciliteiten op het park – EuroParcs Beekbergen – Gelderland – Veluwe – Apeldoorn.
Wellness faciliteiten op het park – EuroParcs Badhoophuizen – Gelderland – Veluwe – Harderwijk.
Wellness faciliteiten op het park – EuroParcs Marina Strandbad – Gelderland – Olburgen.

Op EuroParcs de Zanding op de Veluwe in de provincie Gelderland kan je kiezen uit drie vakantiehuizen met wellness faciliteiten. Wordt het een Tiny House, een vakantiehuisje of een Wellness Lodge?

Tiny house met gedeelde hottubEuroParcs de Zanding – Gelderland – Veluwe.
Vakantiehuisje met bubbelbad binnen – EuroParcs  de Zanding – Gelderland – Veluwe.
Wellness Lodge met bubbelbad buitenEuroParcs de Zanding, Veluwe.

Op EuroParcs Beekbergen in Beekbergen op de Veluwe in de provincie Gelderland kan je overnachten in de Tiny House Plus. Deze accommodatie heeft een hottub buiten staan die kan worden gereserveerd.

Tiny House Plus met gedeelde hottub – EuroParcs Beekbergen – Veluwe – Gelderland.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Beekbergen.

Op EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen in de provincie Gelderland kan je overnachten in de Wellness Lodge. Deze accommodatie voor 2 personen heeft een luxe badkamer met douche, wastafel en sauna binnen.

Wellness Lodge met sauna binnen – op Marina Strandbad in Olburgen.

Op EuroParcs Bad Hoophuizen in Harderwijk in de provincie Gelderland kan je bijzonder overnachten in een architectonisch wellness huisje. De Modus Wellness is een elegant en luxe huisje met alle comfort die je je maar kan wensen. Deze accommodatie voor 2 personen heeft een luxe badkamer met douche, wastafel en sauna binnen.

♥ Bekijk en reserveer Modus Wellness huisje met infraroodsauna en vrijstaand ligbad op EuroParcs Badhoophuizen

♥ Foto: Wellness Lodge met bubbelbad buiten op EuroParcs de Zanding, Veluwe.

Wellness vakantiehuizen met bubbelbad buiten

Vakantiepark EuroParcs – Maasduinen Limburg (voorheen Droomparken)

Tiny House met gedeelde hottub – EuroParcs Maasduinen – Maasduinen – Limburg.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Maasduinen.

Vakantiepark Droomparken - Maasduinen Limburg

Vakantiepark EuroParcs – Buitenhuizen (voorheen Droomparken)

Tiny House met gedeelde hottub – EuroParcs Buitenhuizen – Velsen-Zuid – Noord-Holland.
♥ Bekijk hier de wellness faciliteiten op EuroParcs Buitenhuizen.

Droomparken Tiny House met hottub 

Kleinschalig vakantiepark Buitenplaats Beekhuizen

We hebben weer zo’n leuke plek gevonden, kijk nou eens naar deze Wellness Lodgetent in Nationaal Park Veluwezoom op Buitenplaats Beekhuizen. Het is een  kleinschalige vakantiepark met diverse glamping mogelijkheden.

Het is een ruim vakantiepark en glamping in de natuur waar je in alle rust kan genieten van de omgeving. De Luxe Pod is leuk, maar wij worden vcooral helemaal enthousiast van de twee wellness accommodaties. Je kan kiezen voor de Lodgetent Wellness met een privé hottub naast de Lodgetent of voor luxe glamperen in de Wellness XL Lodgetent met privé hottub. Beide lodgetenten hebben daarnaast een badkamer met een regendouche met massagestralen. *Hou er rekening meet dat in geval van Natuurbrandriscio fase 2, de hottub niet opgestookt kan worden.

Meer info: Buitenplaats BeekhuizenLodgetent Wellness (zie foto)- Lodgetent Wellness XL.

Kleinschalig vakantiepark Buitenplaats Beekhuizen

Waar moeten wellness vakantiehuisjes voor jou aan voldoen en
heb jij een van deze wellness vakantieparken in Nederland al eens bezocht?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud

Volg ons

Dit bericht delen

Gerelateerde berichten