Overnachten, Spa & Sauna

Alle wellness vakantieparken in Nederland in één overzicht

1 May, 2020
Wellness vakantieparken van Roompot

Wil je weten welke vakantieparken met wellness faciliteiten er zijn in Nederland? Lees snel verder en ontdek alle wellness vakantieparken in Nederland en ontdek gelijk welke vakantieparken ook wellness vakantiehuizen en knusse wellness vakantiehuisjes in het aanbod hebben. Daarnaast zijn er ook tips voor vakantieparken met sauna of beautysalon in de omgeving.

 

De mooiste wellness vakantieparken in Nederland!

 

Lekker even samen erop uit, een weekend weg met je familie of een midweek met vrienden naar een van de wellness vakantieparken in Nederland. Ben je op zoek naar een vakantiepark met spa faciliteiten, naar een vakantiepark met een saunacomplex of wil je verblijven op een wellness vakantiepark in je eigen wellness vakantiehuis met sauna en Jacuzzi? Wij inspireren je graag met al onze wellness vakantie ideeën in Nederland!

 

Uit onderzoek blijkt dat er maar liefst 215 wellness vakantieparken in Nederland zijn. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van alle vakantieparken met wellness faciliteiten in Nederland. Zo kan je in een oogopslag zien naar welke vakantieparken je toe kan. Als wij praten over wellness vakantieparken in Nederland dan bedoelen wij een vakantiepark met openbare wellness faciliteiten zoals een spa of saunacomplex. In een enkel geval staat er een tip bij van een vakantiepark met een sauna of beautysalon in de omgeving.

 

Daarnaast zijn er natuurlijk ook vakantieparken met wellness vakantiehuizen waarbij je kan genieten van je eigen wellness faciliteiten. Bijvoorbeeld een grote wellness vakantie villa met Jacuzzi in de tuin of een knus wellness vakantiehuisje met sauna.

 

*Let op: Vanwege de crisis raden wij aan om de up to date informatie op de websites van de aanbieder nauwkeurig te lezen! Algemene wellness faciliteiten kunnen niet geopend zijn.
**Belangrijk: Op een aantal campings met wellness wordt een extra bedrag in rekening gebracht voor het gebruik van de wellness faciliteiten. Hou daar rekening mee.

 

Vakantieparken met wellness faciliteiten

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantieparken met wellness vakantiehuizen

 

 

 

 

 

 

 

*Weet wat je boekt! Dit is het verschil tussen een Jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad.
En dit is het verschil tussen een infrarood sauna, Finse sauna, stoomcabine en Turks stoombad.

 

 

Wellness vakantieparken van Landal

 

Hou jij van wellness en van een vakantie op een van de Landal vakantieparken in Nederland? Dan bof je, want bij Landal kan je alle kanten op als wellness liefhebber. Via de website is het eenvoudig navigeren naar het aanbod aan wellness vakantieparken en het aanbod aan Landal wellness vakantiehuizen en vakantiehuisjes met wellness faciliteiten. Je maakt een keuze uit één van de drie opties hieronder en ziet gelijk een overzicht aan mogelijkheden voor jou wellness vakantie in Nederland.

 

 1. Hier zie je in één overzicht alle wellness vakantieparken van Landal in Nederland.
 2. In de buurt van deze Landal vakantieparken vind je wellness mogelijkheden in de omgeving.
 3. Ontdek hier in één overzicht alle luxe vakantiehuizen van Landal met eigen wellness faciliteiten.

 

Om het je nog makkelijker te maken hebben wij ook gelijk een overzicht gemaakt van alle Landal vakantieparken met wellness faciliteiten in Nederland of wellness mogelijkheden in de buurt. Op een aantal van de onderstaande Landal vakantieparken heb je ook wellness vakantiehuizen. Als je de link aanklikt ontdek je gelijk alle mogelijkheden, is er een beautysalon aanwezig, welke schoonheidsbehandelingen kan je ondergaan en op welke dagen kan je genieten van een wellness behandeling.

 

Park Regio 
Landal Stroombroek Gelderland
Landal Miggelenberg Gelderland/Veluwe
Landal Aelderholt Drenthe
Landal Het Land van Bartje Drenthe
Hof van Saksen Drenthe
Landal Twenhaarsveld Overijssel
Landal Het Vennenbos Noord-Brabant
Landal De Lommerbergen Limburg
Landal Hoog Vaals Limburg
Landal Esonstad Friesland
Landal Vitamaris Schiermonnikoog

 

 

Landal wellness mogelijkheden in omgeving

 

Landal Stroombroek

 

Op het vakantiepark Landal Stroombroek zijn er geen wellness faciliteiten op het vakantiepark zelf. Vanaf het centrum van het Landal vakantiepark is het nog geen minuut lopen naar Palestra beauty & wellness.

 

Als gast van Landal Stroombroek krijg je gratis toegang tot de saunafaciliteiten bij Palestra. Je kan hier genieten vanaf 16 jaar. Een goede optie want normaal gesproken kost een dagentree bij Palestra beauty & wellness €31,- per persoon. Bij Landal Stroombroek kan je kiezen uit twee wellness vakantiehuizen.

 

 1. 2 persoons vakantiehuis met sauna voor 2 personen in badkamer.
 2. 4 persoons vakantiehuis met sauna voor 2 personen in badkamer.

 

Landal Het Vennenbos

 

Bij Landal Het Vennenbos zijn er geen wellness faciliteiten op het vakantiepark. De reden dat Landal dit vakantiepark toch benoemt in haar lijstje is vanwege het op 3,5 kilometer afstand van Het Vennenbos gelegen Beautycenter Cosmé.

 

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan als je een vakantiehuis bij Landal gaat reserveren eerst te informeren of er wel plaats is bij Cosmé voor een wellness behandeling. Bij Landal Het Vennenbos zijn er geen wellness vakantiehuizen.

 

Luxe vakantiehuizen van Landal met eigen wellness faciliteiten

 

Landal Miggelenberg

 

Bij Landal Miggelenberg in Gelderland is de beautysalon helemaal vernieuwd. Kies je voor een schoonheidsbehandeling dan wordt je verwend met de producten van Rituals. De schoonheidssalon is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Dus hou daar rekening mee als je kiest voor een verblijf bij Landal op de Veluwe. Bij Landal Miggelenberg kan je kiezen uit de onderstaande wellness vakantiehuizen. Ze hebben allemaal een sauna op één na, er is namelijk ook een wellness vakantiehuis met Jacuzzi in de tuin. De Jacuzzi staat overdekt.

 

 1. 2 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 2. 4 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 3. 6 persoons vakantiehuis met sauna voor 3 personen in badkamer.
 4. 6 persoons vakantiehuis met overdekte Jacuzzi buiten in de tuin.
 5. 8 persoons vakantiehuis met sauna voor 3 personen in badkamer.
 6. 10 persoons vakantiehuis met sauna voor 4 personen in badkamer.
 7. 12 persoons vakantiehuis met sauna voor 4 personen in badkamer.

 

Landal Aelderholt

 

Bij Landal Aelderholt in Drenthe is er in het hoofdgebouw een beautysalon en een kapper aanwezig. Wil jij daar genieten van een wellness behandeling en verblijven in een wellness vakantiehuis? Verzamel dan 10 of 12 familieleden of vrienden en geniet samen in de sauna. Let op, de sauna is niet toegankelijk voor 10 personen tegelijkertijd. In een aantal vakantiehuizen staat ook een zonnebank.

 

 1. 4 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 2. 6 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 3. 10 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 4. 12 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.

 

Landal Het Land van Bartje 

 

Bij Landal Het Land van Bartje in Drenthe is er in het centrumgebouw een beautysalon. Wil je in alle rust genieten van een beauty behandeling in je wellness vakantiehuis? Dat kan dat ook, stuur hiervoor een aanvraag en indien beschikbaar komt er een schoonheidsspecialiste bij je in de accommodatie.

 

 1. 6 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer
 2. 8 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 3. 10 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer en sunshower.

 

Hof van Saksen

 

Bij Hof van Saksen in het plaatsje Nooitgedacht in Drenthe zijn er uitgebreide wellness faciliteiten zoals diverse saunafaciliteiten en mogelijkheden tot beautybehandelingen in de wellnessboerderij. Ook leuk is als je met je gezin reist dat kinderen van 6 t/m 16 jaar kunnen genieten van Mini Wellness zoals beauty-treats voor het gezicht en voor de handen. Je kan trouwens ook gewoon als niet vakantiepark gast genieten van een dagje sauna bij Hof van Saksen.

 

 

Wellness vakantieparken Nederland

 

Landal Twenhaarsveld

 

Bij Landal Twenhaarsveld hebben wellness liefhebbers twee mogelijkheden. Of je kiest voor een luxe wellness vakantiehuisje voor 2 personen met een sauna-/zonnehemelcombinatie of sauna en zonnebank. Of je kiest voor een wellness bungalow met sauna-/zonnehemelcombinatie voor 6 personen.

 

 1. 2 persoons vakantiehuisje met sauna binnen.
 2. 6 persoons vakantiehuis met sauna in de badkamer.

 

Landal Hoog Vaals

 

Bij Landal Hoog Vaals kan je kiezen uit de twee soorten vakantiehuizen qua wellness faciliteiten. Of je bubbelt in een vakantiehuis met Jacuzz buiten in de tuin of je kiest voor een vakantiehuis met sauna in de badkamer. Afhankelijk van het aantal personen waar je mee reist kan je kiezen uit het onderstaande wellness vakantiehuizen aanbod.

 

 1. 4 persoons vakantiehuis met Jacuzzi buiten.
 2. 8 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 3. 10 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 4. 12 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.
 5. 16 persoons vakantiehuis met 2 sauna’s in badkamer.
 6. 24 persoons vakantiehuis met sauna in badkamer.

 

Landal Amerongse Berg

 

Bij Landal Amerongse berg kan je kiezen uit de twee soorten vakantiehuizen qua wellness faciliteiten. Of je bubbelt in een vakantiehuis met Jacuzzi buiten in de tuin of je kiest voor een vakantiehuis met sauna binnen in de badkamer. Afhankelijk van het aantal personen waar je mee reist kan je kiezen uit het onderstaande wellness vakantiehuizen aanbod. Reis je met een groep van 10 personen? Dan heb je een hele aparte wellness ruimte!

 

 1. 4 persoons vakantiehuis met sauna binnen.
 2. 4 persoons vakantiehuis met Jacuzzi buiten.
 3. 6 persoons vakantiehuis met Jacuzzi buiten. (zie foto hieronder)
 4. 10 persoons vakantiehuis met aparte wellness ruimte.

 

Wellness vakantiehuizen met Jacuzzi buiten 

Wellness vakantieparken van Roompot

 

Ga jij graag naar een Roompot Vakantiepark en hou je van een sauna bezoek of bubbelen in een bubbelbad? Bij Roompot kan je kiezen uit twee vakantieparken met wellness vakantiehuizen. Er zijn dus geen wellness faciliteiten op het vakantiepark zelf. Wil je een van de wellness vakantiehuizen reserveren kijk dan goed of je een infraroodsauna of een traditionele opgietsauna wenst.

 

 

Buitenplaats de Marke van Ruinen – Drenthe 

 

Buitenplaats de Marke van Ruinen ligt zoals de naam al zegt in Ruinen, een dorpje in Drenthe. Op dit Roompot vakantiepark kan je kiezen uit een verblijf in een van de zes vakantiehuizen waarvan 3 wellness vakantiehuizen.

 

 1. 4 persoons wellness bungalow met sauna en zonnebank. 
 2. 6 persoons wellness bungalow met traditionele opgietsauna of infraroodsauna. 
 3. 6 persoons wellness bungalow met Jacuzzi buiten, bubbelbad binnen en traditionele opgietsauna.

 

Wellness vakantieparken van Roompot

 

Waterpark Zwartkruis – Friesland

 

Waterpark Zwartkruis ligt aan het water in de Friese plaats Noardburgum. Op dit Roompot vakantiepark kan je kiezen uit een verblijf in een van de zeven vakantiehuizen waarvan 2 wellness vakantiehuizen.

 

 1. 6 persoons wellness bungalow met Jacuzzi buiten, opgietsauna, infrarood sauna en Solarium.
 2. 10 persoons wellness bungalow met Jacuzzi buiten en een traditionele opgietsauna. 

 

Wellness vakantieparken van Center Parcs

 

Ben jij een fan van Center Parcs? In Nederland zijn er 9 vakantieparken van Center Parcs. De VIP Cottage met wellness faciliteiten is beschikbaar op alle 9 Center Parcs vakantieparken.

 

 

Park Regio 
De Eemhof Flevoland
Port Zéland Zuid Holland/Zeeland
Park Zandvoort Zuid Holland
De Huttenheugte Drenthe
Parc Sandur Drenthe
De Kempervennen Brabant
Het Heijderbos Limburg
Het Meerdal Limburg
Limburgse Peel Limburg

 

Wellness vakantieparken van Center Parcs

 

De Eemhof – Flevoland

 

Center Parcs vakantiepark De Eemhof ligt in Zeewolde in de provincie Zeeland. Op De Eemhof zijn er geen wellness faciliteiten op het park zelf maar je kan wel kiezen uit 2 soorten VIP Cottages en een Waterfront Suite met wellness faciliteiten.

 

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Badkamer met bubbelbad en aparte sauna.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Badkamer met bubbelbad en infrarood sauna.
 3. Waterfront Suite VIP Appartement voor 4 personen – Badkamer met Finse sauna en bubbelbad.

 

*Bekijk hier Center Parcs De Eemhof virtueel!

 

Port Zéland – Zuid Holland / Zeeland

 

Center Parcs vakantiepark Port Zéland ligt in Ouddorp, aan de oostzijde van de Brouwersdam in Zuid Holland. Het vakantiepark met wellness vakantiehuizen ligt aan het Grevelingenmeer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland in Zeeland. en Zeeland. Op het vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 3 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten.

 

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Badkamer met bad, inloopdouche met regendouche en infraroodsauna.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Badkamer met bubbelbad, regendouche en infrarood sauna.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Badkamer met bubbelbad, regendouche en infrarood sauna.
 4. VIP Cottage voor 10 personen – Badkamer met bubbelbad, regendouche en infrarood sauna.

 

Park Zandvoort – Zuid-Holland

 

Uitwaaien aan zee, dat kan bij Parc Zandvoort. Op het Center Parcs vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 4 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten. Verblijf je liever in het hotel? Dan kan je kiezen voor de Wellness Suite!

 

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 4. VIP Cottage voor 10 personen – Vernieuwde wellness badkamer met tweepersoons-bubbelbad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna en TV.
 5. Verblijf in de wellness suite – Kies voor het Park Zandvoort Hotel en geniet van de wellness badkamer met dubbele wastafel, sauna, bubbelbad en regendouche en apart toilet.

 

De Huttenheugte – Drenthe

 

De Huttenheugte ligt in het Drentse dorp Dalen. In totaal zijn er maar liefst 658 vakantiehuizen op het park waaronder wellness vakantiehuizen. Parc Sandur ligt net buiten de Drentse plaats Emmen. Center Parcs vakantiepark Port Zéland ligt in Ouddorp, aan de oostzijde van de Brouwersdam in Zuid Holland. Het vakantiepark met wellness vakantiehuizen ligt aan het Grevelingenmeer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland in Zeeland. en Zeeland. Op het vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 3 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten.

 

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Regendouche, dubbele wastafel, föhn, toilet. *Cottage 806 heeft een afwijkende indeling met o.a. Finse sauna en 2-persoons-bubbelbad.  Deze cottage heeft geen inloopdouche met rainshower
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouche en dubbele wastafel en infraroodsauna.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouche en dubbele wastafel en infraroodsauna.

 

Parc Sandur – Drenthe

 

Parc Sandur ligt net buiten de Drentse plaats Emmen. Center Parcs vakantiepark Port Zéland ligt in Ouddorp, aan de oostzijde van de Brouwersdam in Zuid Holland. Het vakantiepark met wellness vakantiehuizen ligt aan het Grevelingenmeer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland in Zeeland. en Zeeland. Op het vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 3 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten.

 

 1. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met tweepersoons-bubbelbad, Finse sauna, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel, comfortabele vloerverwarming en een radio in wellnessruimte.
 2. VIP Cottage voor 6 personen – 2 badkamers. Een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet en een badkamer met tweepersoons bubbelbad, inloopdouche met regendouche, Finse sauna, dubbele wastafel en apart toilet.
 3. VIP Cottage voor 12 personen – 5 badkamers. Een wellnessbadkamer met tweepersoons-bubbelbad; inloop regendouche, Finse sauna. Vier badkamers met inloop regendouche en 2 aparte toiletten.

 

De Kempervennen – Brabant

 

De Kempervennen ligt in de Brabantse plaats Westerhoven, aan het meer de Kempervennen. Of je nu samen weg wilt of met een groep van 16 personen, het kan allemaal. Geef bij je reservering je voorkeur op qua locatie, midden in de bossen of juist aan de waterkant. Hou je van bijzondere accommodaties? Dan is het leuk om te weten dat je hier ook kan slapen op een woonboot. Qua wellness vakantiehuizen kan je kiezen uit 4 wellness bungalows.

 

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Luxe badkamer met bad, aparte inloopdouche met regendouche, enkele wastafel, infraroodsauna, föhn en bubbelbad.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bubbelbad, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel,
  aparte sauna met douchecabine of warmtecabine.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Luxe badkamer met bubbelbad, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel, toilet, aparte Finse sauna met douchecabine of warmtecabine.
 4. VIP Eden Cottage voor 6 personen met sauna buiten – 3 badkamers. Een badkamer met bad en wastafel, 1 badkamer met bubbelbad, douche, toilet en wastafel en 1 badkamer met douche en wastafel.

 

 

Het Heijderbos – Limburg

 

In het Limburgse Heijen vind je Center Parcs vakantiepark Het Heijderbos. Je kan hier kiezen uit VIP Cottages voor 2 om meer personen. Let op dat je qua sauna kan kiezen uit een infrarood sauna of een Finse sauna.

 

Center Parcs Het Heijderbos is het enige vakantiepark met een beautycenter op het vakantiepark zelf. In de Market Dome, het centrum van Het Hijderbos vind je Avorite Wellness & Beauty. Hier kan je een afspraak maken voor een wellness behandeling, zoals: gezichtsbehandelingen, voetbehandelingen, massages en diverse arrangementen.

 

 

 1. VIP Cottage voor 2 personen (vernieuwd) – Grote luxe badkamer met bubbelbad; regendouche en infraroodsauna.
 2. VIP Cottage voor 2 personen (oude) – Luxe badkamer met bad, aparte met regendouche, dubbele wastafel en infraroodsauna.
 3. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouche, infraroodsauna of Finse sauna.
 4. VIP Eden Cottage voor 4 personen – 2 badkamers. Een badkamer met bubbelbad, douche, toilet en wastafel, Finse sauna.
 5. VIP Eden Cottage voor 6 personen – 3 badkamers. Een met bubbelbad en douche en een met Finse sauna.

 

*Bekijk hier Center Parcs Heijderbos virtueel!

 

Het Meerdal – Limburg 

 

Het Meerdal ligt in de Limburgse bossen aan het water. Je kan hier kiezen uit drie type wellness vakantiehuizen voor 2, 4 of 6 personen.

 

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Badkamer met bubbelbad met LED verlichting, regendouche (in bad), dubbele wasbak, aparte ruimte met privé infrarood sauna.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Luxe badkamer met bubbelbad, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel en sauna.
 3. VIP Cottage voor 6 personen – Luxe badkamer met inloopregendouche, bubbelbad, dubbele wastafel en infraroodsauna.

 

Limburgse Peel – Limburg

 

Center Parcs Limburgse Peel ligt in de Noord-Limburg in de plaats America. Parc Sandur ligt net buiten de Drentse plaats Emmen. Center Parcs vakantiepark Port Zéland ligt in Ouddorp, aan de oostzijde van de Brouwersdam in Zuid Holland. Het vakantiepark met wellness vakantiehuizen ligt aan het Grevelingenmeer tussen de eilanden Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland in Zeeland. en Zeeland. Op het vakantiepark kan je een keuze maken uit een verblijf in een van de 3 soorten VIP Cottages met wellness faciliteiten.

 

 1. VIP Cottage voor 2 personen – Vernieuwde badkamer met wastafel, bubbelbad, regendouche en infraroodsauna.
 2. VIP Cottage voor 4 personen – Vernieuwde badkamer met wastafel, bubbelbad, regendouche en infraroodsauna.

 

 

Wellness vakantieparken selectie bij Heerlijke Huisjes

 

Heerlijke Huisjes is een website waarop 20 vakantieparken staan vermeld waar een Jacuzzi aanwezig is en er zijn 17 locaties met een sauna en Jacuzzi. Het zijn tips voor vakantieparken van de meest bekende aanbieders zoals Roompot vakantieparken maar er staan ook een heleboel verrassende vakantieparken tussen die je anders misschien niet zo snel had gevonden. Via de onderstaande linken kan je in een overzicht zien waar er een Jacuzzi is en waar er een wellness vakantiepark met sauna en Jacuzzi is.

 

Foto Heerlijk wellness huisje in Lievelde in de Achterhoek.

 

 

Wellness vakantieparken bij Heerlijke Huisjes

 

Vakantieparken met Jacuzzi

 

 1. Achterhoek – Recreatiepark ‘Onthaasten in de Achterhoek
 2. Friesland – Waterpark Zwartkruis – Roompot vakantiepark
 3. Friesland – Vakantiepark Eigen Wijze
 4. Friesland – Friese Meren Villa’s
 5. Friesland – Recreatiepark De Friese Wadden
 6. Overijssel – Kampeerdorp de Zandstuve (laat je niet misleiden door de naam)
 7. Overijssel – Landschapscamping De Grimberghoeve
 8. Overijssel – Landgoed ‘t Borghuis
 9. Drenthe – Vakantiepark Het Timmerholt
 10. Drenthe – Buitenplaats De Marke van Ruinen – Roompot vakantiepark
 11. Gelderland – Recreatiepark De Boshoek
 12. Gelderland – Recreatiepark Beekbergen
 13. Gelderland – Landgoed De Scheleberg
 14. Gelderland – Wellnesspark De Eikensingel
 15. Gelderland – Harderwold Villa Resort
 16. Groningen – Recreatiepark De Sikkenberg
 17. Noord-Holland – Residence Koningshof Schoorl
 18. Utrecht – Landal Amerongse Berg.
 19. Zuid-Holland – Chaletpark De Zeehoeve
 20. Limburg – Résidence Valkenburg

 

Foto is van wellness vakantiehuis met Jacuzzi buiten op Landal Amerongse Berg.

 

Vakantieparken met Jacuzzi

 

 

Vakantieparken met sauna en Jacuzzi

 

 1. Achterhoek – Recreatiepark ‘Onthaasten in de Achterhoek
 2. Friesland – Waterpark Zwartkruis – Roompot vakantiepark
 3. Gelderland – TopParken: vakantiehuis met buitendouche – met Jacuzzi buiten vakantiehuis met privé sauna.

 

Foto is van TopParken Recreatiepark Beekbergen wellness vakantiehuis voor 6 personen

 

Wellness vakantiehuis met sauna en Jacuzzi buiten

 

Vakantieparken met sauna

 

Er zijn maar liefst 109 vakantieparken met een sauna vermeld op Heerlijkehuisjes.nl. Via de onderstaande link kan je in één keer het gefilterde overzicht zien met alle 109 vakantieparken met een sauna.

 

Bekijk de vakantieparken met een sauna bij Heerlijke Huisjes

 

*Foto is van het vakantiehuis DG195 in Epe op de Veluwe.

 

Vakantiehuis met sauna en Jacuzzi Veluwe

 

Wellness vakantieparken van Bungalow Specials

 

Ga jij graag naar een Roompot Vakantiepark, een Center Parcs of een Landal vakantiepark maar ben je ook benieuwd wat voor andere leuke vakantieparken er zijn in Nederland? Laat je dan eens inspireren via BungalowSpecials.nl.

 

Zij hebben een handig overzicht gemaakt van alle wellness vakantiehuizen die er zijn met daarbij de mogelijkheid tot zoeken naar wellness vakantiehuizen met bubbelbad of wellness vakantiehuizen met sauna en bubbelbad.

 

 

 

 

Vakantiepark Waterrijk Oesterdam – Zeeland

 

Op Vakantiepark Waterrijk Oesterdam kan je Zeeuws genieten aan het water. Op het eiland Tholen kan je overnachten in een van de wellness vakantiehuizen van Resort Waterrijk Oesterdam.

 

Je moet wel met minimaal 6 personen gaan of in elk geval een wellness villa voor 6 personen of meer huren. De 6-persoons wellness villa aan het water beschikt over een sauna voor 4 personen, een bruisbad en een Sunshower.

 

*Bekijk de 6-persoons Wellness Villa bij Waterrijk Oesterdam.
*Je kan ook een wellness villa voor 10 personen of voor 16 personen reserveren

 

Foto’s zijn van wellness villa voor 10 personen van Waterrijk Oesterdam.

 

Wellness vakantiehuizen in Zeeland 

 

Vakantiepark Droomparken – Veluwe

 

Droomparken ontwikkelt al jaren vakantieparken op droomlocaties in Nederland. In totaal zijn er 14 droomparken in Nederland waaronder 3 vakantieparken met wellness faciliteiten. Je vind de Droomparken vakantieparken op de Veluwe en aan het Veluwemeer en er zijn locaties in Limburg, Noord-Holland en in Zeeland aan de kust. Deze Droomparken hebben wellness faciliteiten op het park:

 

*Wellness faciliteiten op het parkDroompark de Zanding – Gelderland – Veluwe.
*Wellness faciliteiten op het park – Droompark Beekbergen – Gelderland – Veluwe – Apeldoorn.
*Wellness faciliteiten op het park – Droompark Badhoophuizen – Gelderland – Veluwe – Harderwijk.

 

Op Droompark de Zanding op de Veluwe in de provincie Gelderland kan je kiezen uit drie vakantiehuizen met wellness faciliteiten. Wordt het een Tiny House, een vakantiehuisje of een Wellness Lodge?

 

*Tiny house met gedeelde hottubDroompark de Zanding – Gelderland – Veluwe.
*Vakantiehuisje met bubbelbad binnen – Droompark de Zanding – Gelderland – Veluwe.
*Wellness Lodge met bubbelbad buitenop Droompark de Zanding, Veluwe.

 

*Foto: Wellness Lodge met bubbelbad buiten op Droompark de Zanding, Veluwe.

 

Wellness vakantiehuizen met bubbelbad buiten

 

Waar moeten wellness vakantiehuisjes voor jou aan voldoen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots