Spa & Sauna

Check de Wellness Voordeeluitjes, extra voordelig genieten!

13 mei 2021
voordeeluitjes

Zin in een dagje wellness of een wellness hotel arrangement? Maak gebruik van de voordelige Wellness Voordeeluitjes, zo is het dubbelop genieten van korting en een dagje ontspannen.

Wellness voordeeluitjes, extra voordelig genieten!

 

Kortingen, daar zijn wij gek op! En hoe meer we kunnen genieten van een dagje wellness, hoe leuker het wordt! Wat mij betreft raad ik je aan om gebruik te maken van de Wellness Voordeeluitjes zodat je kan besparen en nog vaker even me-time kan inplannen.

 

Voordeeluitjes.nl is voornamelijk bekend van TV, Avrobode en TrosKompas en is sinds 2007 actief in Nederland. Voordeeluitjes.nl biedt meer dan 1500 hotels aan met ruim 6000 voordelige hotelaanbiedingen in onder meer Nederland, België en Duitsland. Wist je dat je ook Air Miles kan inleveren voor nog meer korting? Wissel 1.000, 1.500 en 2.000 Air Miles in voor €10,-€15,- of €20,- korting per wellness hotelarrangement van Voordeeluitjes.nl.

 

Surf naar de website en maak gebruik van de handige navigeer zoekbalk die je links in beeld ziet. Selecteer de optie; ‘wellness’ om direct een overzicht te zien van het aanbod qua wellness hotels. Wil je ook nog naar een luxe hotel of juist iets romantisch? Vink dan ook die opties aan en ontdek zo wat voor mogelijkheden er allemaal zijn aan leuke wellness voordeeluitjes.

 

 

 

Kortingscode Voordeeluitjes en contact

 

Helaas hebben wij geen kortingscode voor Voordeeluitjes! Deze actie is verlopen.

 

Heb je een vraag naar aanleiding van een reservering? Dan kan je de klantenservice van Voordeeluitjes 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereiken via telefoonnummer 0900 66 777 88, €0,25 cent per minuut met een maximum van €5,-. De klantenservice is bereikbaar van 08.30 uur tot en met 22.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag kan je bellen tussen 10.00 uur en 22.00 uur en op zon- een feestdagen zijn ze bereikbaar van 10.00 uur tot 18.00 uur.  

 

Heb je geen tijd om te bellen? Via de website kan je live chatten met een van de medewerkers of je kan een e-mail sturen naar: info@voordeeluitjes.nl. Ze streven ernaar om je binnen 12 uur antwoord te geven.

 

Heb jij wel eens een van de Wellness Voordeeluitjes gereserveerd?

 

*Goed om te weten: de prijzen op de website van Voordeeluitje.nl zijn actueel, op basis van een tweepersoonsbezetting en exclusief toeristenbelasting en administratiekosten. In dit artikel staan zogenoemde affiliatelinks vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots