Beauty, Lifestyle, Spa & Sauna

Samen genieten van een wellness vriendinnen verwendag

5 november 2020
Wellness vriendinnen verwendag

Samen genieten van een wellness vriendinnen verwendag. Maak tijd voor een wellness vriendinnen uitje, een girls only verwendag! Of heb je meer zin in een beautydag voor 2, een verwenarrangement, dagje sauna met de meiden of juist een beautydag met vriendinnen zonder sauna.

Wellness vriendinnen verwendag

 

Een dagje bijkletsen en genieten van een wellness vriendinnen verwendag. Daardoor kan je niet alleen eens echt tijd maken voor elkaar maar bovendien ook relaxen. Een ideaal tijdverdrijf dat ik graag onderneem met de meiden. We plannen allemaal een hele avond vrij en als het lukt, zelfs een dag om met elkaar te genieten. Eindelijk tijd om eens bij te praten, ondertussen lekker te relaxen, misschien wel een beauty behandeling voor 2 erbij en genieten van een gezonde lunch of lekker diner.

 

Duomassages, een vriendinnen sauna verwenarrangement of een verwendag met de meiden. Wat mij betreft een ideaal vriendinnen uitje. Er zijn veel sauna’s en wellnessresorts waar ze een speciaal vriendinnen sauna verwenarrangement aanbieden. En met vriendinnen naar de sauna staat garant voor een gezellige dag. Ten slotte is het een echt vriendinnen uitje.

 

Of je nou met je vriendin gaat, of met een groep vriendinnen. Er zijn altijd leuke wellness aanbiedingen voor 2 personen. Of genieten jullie liever van een vriendinnen beauty dag?

 

 

 

Vriendinnen uitje

 

Samen genieten in privé sauna, max. 10 pers.

 

Houden jij en je vriendinnen wel van een dagje ontspanning? In plaats van met zijn allen naar een wellnessresort gaan kan je ook met zijn alleen naar een van de beste privé sauna’s in Zuid Holland gaan. Met maximaal 10 vriendinnen kan jij genieten en relaxen aan de Rijn.

 

Jullie kunnen bij Relaxen aan de Rijn in Alpen aan de Rijn bubbelen in de twee Jacuzzi’s, relaxen op een van de ligbedden, een wijntje drinken bij de openhaard en samen zweten in de Finse sauna. Is een van je vriendinnen jarig of organiseer jij een vrijgezellen feest? Dan kan je de vriendin die het verdiend ook een wellness behandelingen cadeau doen. Geef jij haar een scrubbehandeling op het verwarmde marmer of willen jullie samen een zeepzak massage ontvangen?

 

Hou er wel rekening mee dat iedereen dan zijn eigen badjas en slippers mee moet nemen. Handdoeken zijn wel bij de prijs inbegrepen. Daarnaast mag je zelf eten en drinken meenemen. Dus neem een lekkere fles wijn mee, een fles Cava of Prosecco, een lekker speciaalbiertje of frisdrank en wat lekkers.

 

  • Reserveer direct bij Relaxen aan de Rijn, elke extra persoon kost extra;
  • Gratis gebruik: Badlinnen. Slippers en badjassen moet je zelf meenemen.
  • Bereikbaarheid: locatie is in 10 minuten bereikbaar vanaf de provinciale weg, parkeren kan gratis voor de deur. Reizen jullie met het OV? Dan is het 7 minuten lopen van de dichtstbijzijnde bushalte.
  • Extra’s: Je kan een reservering maken voor wellness behandelingen en maximaal 8 extra personen meenemen.
  • LET OP: Er is geen minibar aanwezig en als je met een groep komt moet je zelf badjas en slippers meenemen.

 

Privé Sauna Alpen aan de Rijn

Corendon Spa Ladies Night & Ladies Middag 

 

Samen met je vriendinnen genieten in de spa van Corendon? Bij de Vitality Spa in Amsterdam zijn er speciale vrouwendag, de Ladies Middag en een Ladies Night in de Vitality Spa Amsterdam van het Corendon City Hotel! Wat willen vrouwen nog meer? Samen met je vriendinnen kan je genieten van de spa- en wellness faciliteiten en je tegeoed doen aan een Tapas lunch in Cor & Don’s Restaurant. Voor zowel de Ladies Night bij Corendon als de Ladies Middag geldt dat reserveren verplicht is.

 

  • De Ladies Night is elke laatste donderdagavond van de maand van 18:00 – 22:30.
  • Van 18:00-20:00 kan je genieten van het uitgebreide Vitality buffet.
  • Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht in Vitality Spa Amsterdam.
  • Je kan gratis parkeren bij de Vitality Spa.
  • Let op; dranken zijn exclusief.

 

*Bekijk hier alle info en reserveer een Ladies Night bij Corendon!
** Lees hier meer over het Corendon City Hotel & Spa in Amsterdam

 

Corendon Spa Ladies Night & Ladies Middag in Vitality Spa

 

Tips voor wellness vriendinnenuitje

 

Ben je op zoek naar meer tips voor een wellness vriendinnenuitje? Ben je nieuwsgierig naar de top 10 wellnessresorts in Nederland waar je naar toe kan met de meiden? Wil je in één overzicht spa en wellness aanbiedingen zien? Vind je het leuk om met vriendinnen onder het genot van een wijntje te bieden op sauna arrangementen? Laat je inspireren op Wellness Spots en lees ook de onderstaande artikelen:

 

 

Geniet jij wel eens met de meiden van een wellness vriendinnen verwendag?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots