Wellness vriendinnen verwendag

Samen genieten van een wellness vriendinnen verwendag

Samen genieten van een wellness vriendinnen verwendag. Maak tijd voor een wellness vriendinnen uitje, een girls only verwendag! Of heb je meer zin in een beautydag voor 2, een verwenarrangement, dagje sauna met de meiden of juist een beautydag met vriendinnen zonder sauna.

Wellness vriendinnen verwendag

Een dagje bijkletsen en genieten van een wellness vriendinnen verwendag. Daardoor kan je niet alleen eens echt tijd maken voor elkaar maar bovendien ook relaxen. Een ideaal tijdverdrijf dat ik graag onderneem met de meiden. We plannen allemaal een hele avond vrij en als het lukt, zelfs een dag om met elkaar te genieten. Eindelijk tijd om eens bij te praten, ondertussen lekker te relaxen, misschien wel een beauty behandeling voor 2 erbij en genieten van een gezonde lunch of lekker diner.

Duo massages, een vriendinnen sauna verwenarrangement of een verwendag met de meiden. Wat mij betreft een ideaal vriendinnen uitje. Er zijn veel sauna’s en wellnessresorts waar ze een speciaal vriendinnen sauna verwenarrangement aanbieden. En met vriendinnen naar de sauna staat garant voor een gezellige dag. Ten slotte is het een echt vriendinnen uitje.

Of je nou met je vriendin gaat, of met een groep vriendinnen. Er zijn altijd leuke wellness aanbiedingen voor 2 personen. Of genieten jullie liever van een vriendinnen beauty dag?

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Vriendinnen uitje

Corendon Spa Ladies Middag 

Samen met je vriendinnen genieten in de spa van Corendon? Bij de Vitality Spa in Amsterdam zijn er speciale vrouwendagen, de zogenoemde Corendon Ladies Middaggen.

De Corendon Ladies Middag is elke dindag in de Vitality Spa Amsterdam van het Corendon City Hotel! Wat willen vrouwen nog meer? Samen met je vriendinnen kan je genieten van de spa- en wellness faciliteiten en je tegoed doen aan een Tapas lunch in Cor & Don’s Restaurant. Voor de Corendon Ladies Middag geldt dat reserveren verplicht is.

  • Je kan gratis parkeren bij de Vitality Spa;
  • De Ladies Middag is elke dinsdag van de week;
  • Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht in Vitality Spa Amsterdam.

*Bekijk hier alle info en reserveer een Ladies Middag bij Corendon!
**Lees hier meer over het Corendon City Hotel & Spa in Amsterdam

Corendon Spa Ladies Night & Ladies Middag in Vitality Spa

Tips voor wellness vriendinnenuitje

Ben je op zoek naar meer tips voor een wellness vriendinnenuitje? Ben je nieuwsgierig naar de top 10 wellnessresorts in Nederland waar je naar toe kan met de meiden? Wil je in één overzicht spa en wellness aanbiedingen zien? Vind je het leuk om met vriendinnen onder het genot van een wijntje te bieden op sauna arrangementen? Laat je inspireren op Wellness Spots en lees ook de onderstaande artikelen:

Vriendinnen uitje

Geniet jij wel eens met de meiden van een wellness vriendinnen verwendag?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons