Beauty, Lifestyle, Spa & Sauna

Samen genieten van een wellness vriendinnen verwendag

5 February 2019
Wellness vriendinnen verwendag

Samen genieten van een wellness vriendinnen verwendag. Maak tijd voor een wellness vriendinnen uitje, een girls only verwendag! Of heb je meer zin in een beautydag voor 2, een verwenarrangement, dagje sauna met de meiden of juist een beautydag met vriendinnen zonder sauna.

Wellness vriendinnen verwendag

 

Een dagje bijkletsen en genieten van een wellness vriendinnen verwendag. Daardoor kan je niet alleen eens echt tijd maken voor elkaar maar bovendien ook relaxen. Een ideaal tijdverdrijf dat ik graag onderneem met de meiden. We plannen allemaal een hele avond vrij en als het lukt, zelfs een dag om met elkaar te genieten. Eindelijk tijd om eens bij te praten, ondertussen lekker te relaxen, misschien wel een beauty behandeling voor 2 erbij en genieten van een gezonde lunch of lekker diner.

 

Duomassages, een vriendinnen sauna verwenarrangement of een verwendag met de meiden. Wat mij betreft een ideaal vriendinnen uitje. Er zijn veel sauna’s en wellnessresorts waar ze een speciaal vriendinnen sauna verwenarrangement aanbieden. En met vriendinnen naar de sauna staat garant voor een gezellige dag. Ten slotte is het een echt vriendinnen uitje.

 

Of je nou met je vriendin gaat, of met een groep vriendinnen. Er zijn altijd leuke wellness aanbiedingen voor 2 personen. Of genieten jullie liever van een vriendinnen beauty dag?

 

 

 

Vriendinnen uitje

 

Tips voor wellness vriendinnenuitje

 

Ben je op zoek naar meer tips voor een wellness vriendinnenuitje? Ben je nieuwsgierig naar de top 10 wellnessresorts in Nederland waar je naar toe kan met de meiden? Wil je in één overzicht spa en wellness aanbiedingen zien? Vind je het leuk om met vriendinnen onder het genot van een wijntje te bieden op sauna arrangementen? Laat je inspireren op Wellness Spots en lees ook de onderstaande artikelen:

 

 

Geniet jij wel eens met de meiden van een wellness vriendinnen verwendag?

 

Print Friendly, PDF & Email
11

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!