Overnachten

Genieten in dit Wellness & Wijn hotel in Scena in Zuid-Tirol

22 augustus 2023
Wellness wijn hotel in Scena Zuid-Tirol

We hebben weer een heerlijke plek gevonden voor Wijn & Wellness liefhebbers! Bekijk snel dit Wellness en Wijn hotel in Scena in Zuid-Tirol en wie weet wordt ‘Der Weinmesser’ je volgende vakantieverblijf.

 

Wellness wijn hotel in Scena Zuid-Tirol

 

Zuid-Tirol is misschien wel het walhalla voor Wijn & Wellness liefhebbers! In dit gebied in Italië is zelfs een hotelcöperatie te vinden die zich ten doel stelt om het wijn- en wellness toerisme te bevorderen. Bij de hotelcoöperatie Vinum Hotel Südtirol zijn ruim 25 hotels aangesloten die allemaal een passie hebben voor wellness en wijn. Het leuke is dat het wellness en wijnhotel in Scena in Zuid-Tirol. ‘Der Weinmesser’ het eerste wijnhotel in Zuid-Tirol was. De naam ‘Der Weinmesser’ verwijst naar de man met het wijnmes wiens taak het was om de vaten en de schalen die in de wijnbouw werden gebruikt te kalibreren.

 

Dit heerlijke hotel ligt op een zonneplateau boven Meran. Merano staat bekend vanwege het kuuroord in Meran. Op de homepage van het hotel staat: ‘Der Weinmesser, passion for Wine & Nature’. De familie Kohlgruber heet iedereen van harte welkom in het viersterren superior hotel in het mooie Meraner land waar lekker eten en drinken, ontspanning en design centraal staat.

 

♥ Leuk! Lees ook dit artikel over Wijn & Wellness reizen.
♥ Bekijk de beschikbaarheid van dit wijnhotel in Zuid-Tirol.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellness wijn hotel in Scena Zuid-Tirol

Wellness & Wijn in de Vineaspa

 

De VineaSpa is de plek waar je compleet tot rust kan komen. Ontdek de saunawereld op je eigen tempo, relax in de rustruimte met uitzicht op de bergen, zwem met de Zuid-Tiroolse zonnestralen op je gezicht in het buitenbad en verwen jezelf met heerlijke wellness behandelingen.

 

Een van de spa hoogtepunten van dit wellness en wijn hotel in Scena in Zuid-Tirol is de biosauna. In de biosauna kan je een opgieting met wijn ervaren. Ben je nieuwsgierig naar meer wellness behandelingen met wijn? Dan zit je hier goed want er worden ook vinotherapie behandelingen aangeboden. Hier kan je meer lezen over badderen in wijn en vinotherapie.

 

Wellness wijn hotel Scena Zuid-Tirol

Wine & Dine in het restaurant

 

Na een heerlijke wandeling in de natuur in de ochtend, urenlang ontspannen in de spa is het in de avond tijd voor Wine & Dine in het restaurant van dit wellness en wijn hotel in Scena in Zuid-Tirol. Hotelmanager Christian Kohlgruber en zijn vrouw Doris zijn sommeliers die je alles kunnen vertellen over de Zuid-Tiroolse wijnen.

 

Gezien Christian ook de chef-kok is van Der Weinmesser weet hij perfect welke wijnen bij zijn regionale gerechten passen. Als je kiest voor een verblijf in dit wellnesshotel dan kan je kiezen uit twee mogelijkheden. Bij het zogenoemde genietconcept “MyWay” laat je je verwennen met het ¾ verwenpension van het creatieve keukenteam. Zijn jullie echte culinaire liefhebbers, dan kan je de smaakvolle creaties van Christian en zijn team proeven in het à-la-carterestaurant van Der Weinmesser.

 

Schrijf zeker op welke wijn jullie favoriet was tijdens je vakantie, want in het dorpscentrum van Scena bevind zich ook de Weinmesser´s Vinothek. Ga hier zeker een keer naar toe om te genieten van een goed glas wijn en laat je favoriete wijn goed inpakken om thuis na te genieten van je wijn en wellnessvakantie in Zuid-Tirol.

 

 

Wijn en wellness hotel Zuid-Tirol

 

Zou jij willen overnachten in dit wellness wijn hotel in Scena Zuid-Tirol?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots