Lifestyle

Wellness workshop ideeën, ontspannen je eigen wellness producten maken!

24 June, 2020
Wellness Workshop

Ontspannen je eigen wellness producten maken tijdens een van deze Wellness Workshop ideeën! Ga met je vriendinnen een dagje uit en maak met elkaar je eigen wellness producten voor thuis.

 

Wellness Workshop, zelfgemaakte wellness producten

 

Ben jij toe aan een beetje ontspanning? En heb je zin in een leuke, gezellige en lekker actieve workshop? Dan is deze Wellness workshop zeker iets voor jou! Een leuke workshop waarbij je naar huis gaat met een tasje vol zelfgemaakte wellness producten vóór en dóór jou!

 

Wil je toch liever lekker thuis aan de slag of thuis alvast het een en ander proberen? Lees dan ook onze tips voor zelf beauty producten maken.

 

Kies voor een Workshop Wellness en maak je eigen wellness producten

 

Zelf zeep maken

 

Een van de onderdelen van de Wellness Workshop is het maken van twee zeepjes. Hiervoor kies je zelf geurtjes en kleurtjes uit. Je maakt twee prachtige zeepjes voor jezelf of om cadeau te geven. De zeepjes moeten uitharden en worden daarom aan het begin van de workshop gemaakt. Op deze manier maak je ook kennis met de geuren die je gebruikt in de andere Wellness producten.

 

Zelf parfum maken

 

Bij Wellness hoort natuurlijk ook een lekker geurtje. Iets unieks dat echt bij jou past, iets wat je in een winkel niet snel zult vinden. Tijdens de Wellness Workshop ga je je eigen parfum maken, helemaal naar jou smaak. Tijdens deze workshop krijg je verschillende geuren voor je neus, zo leer je geuren herkennen en kun je aangeven welke geur jij lekker vindt. Een unieke creatie in handig meeneemflesje, wie wil dat nou niet.

 

Zelf bodyscrub maken

 

Tot slot ga je een heerlijke bodyscrub voor jezelf maken. Wist je dat er twee soorten bodyscrub bestaan? Zoute en zoete! Door te mengen met olie en je favoriete geurtje maak je een unieke bodyscrub. Je kunt zelf de structuur bepalen van de scrub, plakkerig of juist korrelig, net wat past bij jouw huid. Echt een top workshop voor jou en je vriendinnen.

 

Heb jij wel eens een Wellness Workshop gevolgd?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots