Wellness Workshop

Wellness workshop ideeën, ontspannen je eigen wellness producten maken!

Ontspannen je eigen wellness producten maken tijdens een van deze Wellness Workshop ideeën! Ga met je vriendinnen een dagje uit en maak met elkaar je eigen wellness producten voor thuis.

Wellness Workshop ideeën, zelfgemaakte wellness producten

Ben jij toe aan een beetje ontspanning? En heb je zin in een leuke, gezellige en lekker actieve workshop? Dan zijn deze wellness workshop ideeën zeker iets voor jou! Een leuke workshop waarbij je naar huis gaat met je zelfgemaakte wellness producten vóór en dóór jou! Wat dacht je van:

  1. Zelf zeep maken;
  2. Zelf parfum maken;
  3. Maak je eigen cleansing gel of body care.

De bovenstaande wellness workshop ideeën hebben wij gevonden op de website van Wecandoo. Wecandoo zet ambachtslieden en makers met lokale workshops in de schijnwerpers. Zo kan iedereen onder leiding van specialisten nieuwe vaardigheden ontdekken en creatief bezig zijn. Wecandoo omarmt vakmanschap en wil duurzaamheid bevorderen door het grote publiek te verbinden met lokale makers door de waarde van product én productie in beeld te brengen. Wat is er nu mooier dan samen een creatief moment te delen en thuis te komen met je eigen creatie?

Wil je toch liever lekker thuis aan de slag of thuis alvast het een en ander proberen? Lees dan ook onze tips voor zelf beauty producten maken.

♥ Bekijk hier alle beauty workshops van Wecandoo.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Zelf zeep maken

Ga op pad met wildplukker Moos in Amsterdam. Je gaat dan zelf je eigen kruiden plukken en met die ingrediënten je eigen zeep maken. Moos kan je alles vertellen over de kruiden en wat je daarmee kan maken.

♥ Bekijk hier deze workshop van Moos in Amsterdam.

Wellness Workshop ideeën

Zelf parfum maken

Bij Wellness hoort natuurlijk ook een lekker geurtje. Iets unieks dat echt bij jou past, iets wat je in een winkel niet snel zult vinden. Tijdens de Wellness Workshop ga je je eigen parfum maken, helemaal naar jou smaak. Tijdens deze workshop krijg je verschillende geuren voor je neus, zo leer je geuren herkennen en kun je aangeven welke geur jij lekker vindt. Een unieke creatie in handig meeneemflesje, wie wil dat nou niet.

Zelf bodyscrub maken

Een cleansing gel, een deodorant, een heerlijke bodyscrub voor jezelf maken. Er zijn zoveel mogelijk qua wellness workshops wat je allemaal kan leren. Wist je bijvoorbeeld dat er twee soorten bodyscrub bestaan? Zoute en zoete! Door te mengen met olie en je favoriete geurtje maak je een unieke bodyscrub. Je kunt zelf de structuur bepalen van de scrub, plakkerig of juist korrelig, net wat past bij jouw huid.

Heb jij wel eens een Wellness Workshop gevolgd?

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen