Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Ontspannen op het water? Ga naar een van deze wellness boten!

24 november 2023
Sauna Drôme Putten aanbiedingen en korting

Wil jij lekker ontspannen op het water? Er zijn veel meer plekken dan je denkt waar je wellness op het water kan beleven. De Wellnessboot in Mill is misschien wel de meest bekende wellness locatie maar, er is ook een mooie privé wellnessboot in Bodegraven en er is een saunaboot op de Veluwe. Wij geven je graag 4 tips voor Wellness Spots op het water!

 

Relaxen op een wellnessboot, wellness op het water op een saunaboot!

 

Dit artikel is speciaal voor alle water- en wellness liefhebbers! Wellness op het water beleef je natuurlijk op een wellnessboot. Zoals we in de intro al vermelden is de Wellnessboot in Mill de bekendste locatie qua wellness op het water maar er zijn veel meer wellnessboten in Nederland. Wij delen graag onze 4 tips met jullie.

 

  1. De saunaboot in Mill.
  2. Privé sauna op het water in Bodegraven.
  3. Wikkelboat met bubbelbad in Rotterdam.
  4. Drijvende sauna bij Sauna Drôme Putten op de Veluwe.
  5. Ontdek de bijzondere saunaboot in Posio, Fins Lapland.

 

*TIP: bekijk ook deze huisjes met sauna aan het water in Nederland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via FacebookInstagramPinterest en YouTube.

 

Wellness op het water op een saunaboot!

 

BLUE Wellnessboot in Mill, BLUE Wellness Resorts

 

Vlakbij Nijmegen, in het Brabantse Mill ligt BLUE Wellnessboot Mill. De wellnessboot is onderdeel van BLUE Wellness by Fletcher Hotels. Op de Wellnessboot in Mill kan je ontspannen op de vier verdiepingen van het 40 meter lange jacht.

 

Wij hebben een uitgebreid artikel geschreven met alle informatie en tips voor korting voor een dagje sauna op de BLUE Wellnessboot Mill in Brabant. Zo kan je extra voordelig genieten van een dagje sauna in Brabant.

 

*Lees ons hele artikel over de saunaboot in Mill.
**Bied mee op de saunaveiling voor korting op dagentree.
***Bekijk hier de ochtend entree – dagentree en avond entree prijzen.
****Blijf lekker slapen na een dagje ontspanning en reserveer een overnachting bij Wellnessboot Mill of reserveer een overnachting bij City Resort Hotel Mill via Booking.

 

Sauna korting met SpaOnline

Privé wellnessboot met Finse sauna in Bodegraven

 

Onlangs genoten wij van een bijzondere wellness overnachting op het water. En met recht kunnen wij zeggen dat dit één van dé Wellness Spots is van dit jaar. Het is de eigenaren gelukt om een oude Viskotter compleet om te toveren tot een mooie wellnessboot.

 

De wellnessboot ligt in de Oude Rijn in Bodegraven in een rustige natuurlijke omgeving. Op het benedendek is een Finse sauna die je zelf kan opstoken. Afkoelen kan onder de bijzondere regendouche of je neemt na je saunaronde een verfrissende duik in de Oude Rijn. Trek je badjas aan en relax op een van de luxe ligbedden binnen- of buiten of nestel jezelf in de hangmat op het voordek.

 

*Bekijk de prijzen en beschikbaarheid privé saunaboot in Bodegraven.
**Binnenkort online: onze complete review van een dag- en nacht aan boord van de wellnessboot in Bodegraven. 

 

Saunaboot - wellness op het water

 

Wikkelboat Tiny House met jacuzzi buiten in Rotterdam 

 

In de Wijnhaven, in het centrum van Rotterdam vind je dit bijzondere Tiny House. Op het terras van de Tiny Houseboat staat een Jacuzzi aan het water op je te wachten.

 

Het zal een bijzondere overnachting in Rotterdam zijn want de Wikkelboat dankt zijn naam aan het feit dat het vakantiehuisje is gewikkeld in 24 lagen van golfkarton.

 

*Bekijk beschikbaarheid van de Wikkelboat met bubbelbad in Rotterdam.
**Er is er ook een Wikkelboat zonder bubbelbad.

 

Tiny House met Jacuzzi buiten - Wikkelboat Nr. 2

Stap aan boord van de saunaboot bij Sauna Drôme Putten

 

Bij wellnessresort Sauna Drôme Putten ligt er een saunaboot in het water. Het wellnessresort op de Veluwe staat al jaren in de top 10 beste wellnessresorts in NederlandNiet zo gek dat deze sauna dan ook tot de 3 beste sauna’s in Nederland behoort.

 

Bij Sauna Drôme Putten waan je je in Scandinavische sferen. De meest bijzondere sauna is de drijvende saunaboot die vaart ten tijde van je 15 minuten durende saunaronde.

 

*Ontdek hier alles over de saunaboot in Putten.
**
Bied via Ticketveiling op toegangstickets voor Sauna Drôme in Putten!

 

Saunaboot Sauna Drôme Putten

 

Beleef de Saunaboat experience in Fins Lapland

 

Oké, je moet er wel voor naar Fins Lapland reizen maar deze wellness reistip wilde we je niet onthouden in onze verzameling van wellnessboten. Heb je altijd al eens naar Fins Lapland willen reizen dan moet je natuurlijk sowieso naar de Finse sauna. En hoe kan je de Finse sauna beter beleven dan zweten op een saunaboot en afkoelen in een meer.

 

*Ontdek de bijzondere saunaboot in Posio, Fins Lapland.
**Of boek de
Saunatour in Lapland en ontdek alle voordelen van een bezoek aan een Finse sauna.


Bijzondere sauna's wereldwijd

 

Naar welke wellnessboot wil jij ook wel eens of ben je al eens geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots