Spa & Sauna

Dagje sauna of wellnessarrangement bij wellnessresort Zwaluwhoeve

5 augustus 2023
Wellnessresort Zwaluwhoeve

Zin in een sauna dag? Geniet een hele dag bij Wellnessresort Zwaluwhoeve met korting, er zijn zoveel wellness faciliteiten voor een complete saunadag of een uitgebreid wellnessarrangement. Wil je graag blijven overnachten? Er zijn ook regelmatig hotel aanbiedingen naar de Zwaluwhoeve met overnachting en toegang tot de Zwaluwhoeve.

Wellnessresort Zwaluwhoeve met korting

 

Wellnessresort Zwaluwhoeve is een populaire wellness locatie voor mensen die een dagje naar de sauna willen. Zwaluwhoeve is het meest centraal gelegen wellnesscentrum van Nederland en is gevestigd in Hierden, nabij Harderwijk op de Veluwe.

 

Er zijn volop wellness faciliteiten en met een wellness tuin van 50.000 m2 zijn er genoeg mogelijkheden voor een dag ontspanning. Bezoekers van het wellnessresort zijn zeer tevreden en de Zwaluwhoeve staat dan ook al jaren in de wellnessresort top 10 van NederlandOnthoud deze wellness tip: Elk laatste weekend van de maand is er een opgietweekend bij de Zwaluwhoeve.

 

♥ Check de aanbieding voor dagje Zwaluwhoeve.
*Hou de pagina regelmatig in de gaten, aanbiedingen komen en gaan. 

 

Badkledingdag: Check de website voor de Zwaluwhoeve badkledingdagen.
Adres: Zuiderzeestraatweg 108 – 3849 AJ Hierden

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellnessresort Zwaluwhoeve

 

Wellness faciliteiten Zwaluwhoeve

 

Het wellnessresort op de Veluwe is zo’n groot wellness complex dat je je hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avond laat kan vermaken. Je bent alleen al een ochtend bezig als je wilt genieten en alle 17 sauna’s wilt testen. Persoonlijk vind ik de noorderlicht sauna het meest bijzonder. Voelt toch een beetje alsof ik op een wellness reis ben.

 

In de wintermaanden vind ik het heerlijk om op te warmen in een sauna. En hoe lekker is het om dan de sauna uit te stappen en het regent buiten en je voelt de druppels op je vallen. En als het mooi weer is dan kan je een dip nemen in het dompelbad en daarna opdragen in het zonnetje. Extra voordeel, je kan je gehele lichaam goed bijkleuren.

 

 • Kelo sauna
 • Opgiet sauna
 • Finse sauna
 • Thuja sauna
 • Rozen sauna
 • Punt sauna
 • Infrarood sauna
 • Panorama sauna
 • Geuren sauna
 • Zoutsteen sauna
 • Luisterboek sauna
 • Noorderlicht sauna
 • Sandelhout sauna
 • Praat sauna, gezellig voor vriendinnenuitje

 

Sauna Zwaluwhoeve

 

Zwaluwhoeve arrangement met hotel

 

De Zwaluwhoeve is zo groot. Wil je extra lang van de wellness faciliteiten bij de Zwaluwhoeve genieten? Kies dan voor een Zwaluwhoeve arrangement met hotel overnachting. Er zijn 11 hotels in de omgeving van het wellnessresort waar je kan overnachten in combinatie met een wellness arrangement. Hotel de Tippe is het meest dichtbij gelegen hotel. Het ligt op 100 meter loopafstand en is gevestigd in Hierden. De andere 10 hotels liggen allemaal op rijafstand van de Zwaluwhoeve.

 

Zwaluwhoeve badkledingdag

 

Er is geen vaste badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. Daarom is het belangrijk dat je goed de badkledingdag agenda bekijkt zodat jij volop kan genieten van een dagje sauna met badkleding.

 

Check de agenda om te zien op welke dagen het is toegestaan om badkleding te dragen in het wellnessresort nabij Harderwijk. Voor de zekerheid kan je ook nog even de website checken om te zien of de data nog correct zijn.

 

Ben jij wel eens bij wellnessresort Zwaluwhoeve geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Petra

  23 september 2018 at 14:52 Beantwoorden

  Ik ben sinds ongeveer 3 jaar voor een deel rolstoelafhankelijk. Daarvoor heel veel in diverse sauna’s geweest waaronder ook de Zwaluwhoeve. Wat ik mij kan herinneren is bijv. de kleedruimte alleen bereikbaar met een trap of heb ik daar toch iets over het hoofd gezien. Dit is de rede dat ik daar nu niet meer naar toe ga. Volgens jullie is deze sauna rolstoeltoegankelijk. Ook wil ik kwijt dat sauna soesterberg zeer rolstoelvriendelijk is. Niet alleen qua faciliteiten maar ook het personeel is zeer behulpzaam. Ik hoop van jullie te horen wat betreft de Zwaluwhoeve omdat ik dit ook altijd een fijne sauna vond

  1. Henriette

   23 september 2018 at 23:38 Beantwoorden

   Beste Petra,

   Dankjewel voor je bericht.
   N.a.v. heb ik contact opgenomen met de Zwaluwhoeve en zal ik eens navragen wat de faciliteiten voor minder valide gasten op dit moment zijn bij de Zwaluwhoeve. Fijn om te horen dat de sauna in Soesterberg dat wel is en dat je daar ook goed wordt geholpen. Ik kom erop terug bij je.

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots